Sydsvenskan > IT

Saturday, 20 July, 11:47

Sydsvenskan - 18 jun 19 kl. 17:00

En utmaning att klara sig utan mobilenFauziah Ottosson om den digitala teknikens betydelse för familjen och arbetslivet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ottosson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En utmaningatt , klarasig utan , mobilen
Kristianstadsbladet - 22 feb 11 kl. 10:20

Utmaning klara välfärden

Lommaborna kan skatta sig lyckliga. Solna- och Sundbybergsborna likaså. De kommunerna har bäst förutsättningar i landet att klara av välfärden i framtiden, enligt en prognos från Statistiska Centralbyrån och SEB.

Kristianstadsbladet - 22 feb 11 kl. 15:55

Utmaning klara välfärden

Lommaborna kan skatta sig lyckliga. Solna- och Sundbybergsborna likaså. De kommunerna har bäst förutsättningar i landet att klara av välfärden i framtiden, enligt en prognos från Statistiska Centralbyrån och SEB.

IDG - 19 feb 14 kl. 09:14

“Tillgänglighet är en utmaning i mobilen"

Karlstad.se utsågs nyligen till Sveriges bästa kommunssajt av Internetworld. Här berättar Knowit om hur arbetet med sajten gått till..

YLE - 22 feb 15 kl. 06:59

Webbexperten som sätter fokus på mobilen

– Det är inte bara den lilla skärmen som är en utmaning. Designen ska också vara sådan att det ska gå att träffa meny och länkar med fingret.
Det säger Mårten Seiplax om att skapa användarvänlighet på Svenska.

Dagensanalys.se - 16 jan 17 kl. 11:11

2017 kommer allt fler blockera reklam i mobilen

I år kommer kommer allt fler att installera en annonsblockerare i sin smartphone, annonsörer måste hitta andra sätt än trubbiga bannerannonser för att nå fram. Framförallt är det svårt att nå fram till tech-intresserade, yngre, män och dem i som bor storstad då dessa blockerar reklam i större utsträckning. Om du vill nå fram till yngre män i storstad via bannerannonser, ja då har du problem då 2 av 3 i denna målgrupp blockerar annonser på sin dator och snart även på mobilen.

YLE - 20 feb 17 kl. 15:32

Farligt surfa på mobilen när det är halt - rusning på nödcentral och sjukhus

Det är halt ute och halkningsolyckorna har stockat både nödcentralen och jouren vid Tölö sjukhus. HUS ber fotgängare att vara extra försiktiga och att se upp med mobilen. Det är bråttom till jobbet och chefen skriver dig på mobilen.

IDG - 09 dec 14 kl. 16:55

"Självklart använder kunden mobilen när det är enkelt"

E-handelsexperten Annelie Näs, We love good things, berättar om hur vi ökar försäljningen i mobilen. Och avslutar med en spännande utmaning. .

SvD - 04 jul 15 kl. 11:00

10 tips – så tar du bättre bilder med mobilen

Allt fler använder mobilkameran på sin semester, det gör jag också. Jag tycker det är skönt att ibland lägga systemkameran på hyllan när jag är ledig. Det är en utmaning att fånga bilden med mobilen.

SvD - 30 jan 16 kl. 08:30

10 enkla knep – så tar du bättre bilder med mobilen

Det är en utmaning att fånga bilder med mobilen, särskilt på vintern. Med dagens teknik och några enkla knep kan kvaliteten bli riktigt bra. SvD:s fotograf Yvonne Åsell hjälper dig som är prenumerant på traven..

Barometern - 26 apr 14 kl. 08:04

Utmaning att bygga utan kaos - störningar att vänta

Den stora utmaningen återstår. Hur ska nya E22 kunna byggas utan trafikkaos? Trafikverket flaggar för att det kommer att bli störningar under ett års tid.

YLE - 10 okt 14 kl. 09:43

Utmaning: Skärmfritt för hela familjen

Föräldrarna i klass 5B i Smedsby-Böle skola i Korsholm tyckte att de mobila plattorna stjäl för mycket av familjens fritid och utmanar nu sig själva med två helt skärmfria dagar. Om det ska till en förändring måste föräldrarna gå till sig själva, säger föräldern Håkan Omars. Det var på ett föräldramöte som klassens lärare Linda Felixon tog upp användandet av mobila plattor och telefoner.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Det är oklart vad som ligger bakom incidenten och en utredning har inletts..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Moralisk gråskala i ”Cyberpunk 2077”

Polska CD Project Red lämnar "The Witchers" fantasyvärld bakom sig och ger sig in i framtiden med "Cyberpunk 2077". "Det är en urban öppen värld som verkligen känns levande när du spelar spelet", lovar spelets visuellt ansvariga Katarzyna Redesiuk. Jätt.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vatikanen öppnar benhus i jakt på prinsessor

Två prinsessor som begravdes bakom Peterskyrkan på 1800-talet har försvunnit spårlöst..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Därför är konspirationsteorierna om månfärden fel

50 år har gått sedan Apollo 11 landade på månen – och lika länge har konspirationsteoretiker ifrågasatt bedriften. Stas Barabash professor i rymdfysik synar "bevisen" i sömmarna. – Även efter att Apolloprogrammet har lämnat flera hundra kilo månstenar o.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kriminalvården: sätt fler i fotboja

Kriminalvården vill att fler ska avtjäna sina straff med fotboja i hemmet – under effektivare övervakning med hjälp av GPS. Det kan vara räddningen för de allt mer överbelagda fängelserna, anser myndigheten. Har du fotboja avtjänar du ditt straff i din.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Femtio år efter första besöket – detta har stenarna från månen lärt oss

Femtio år efter första besöket – detta har månens stenar lärt oss..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Zlatan gjorde hattrick i Los Angeles-derby

Derbymötet mellan de två Los Angeles-lagen i den amerikanska fotbollsligan MLS levde upp till förväntningarna. Inför mötet dissade Zlatan Ibrahimovic LA FC:s skyttekung Carlos Vela – och han följde upp dissen med ett hattrick. Bara fyra minuter in i mat.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Två döda hittade i Trelleborg

Polisen misstänker att ett grovt våldsbrott har begåtts i Trelleborg på fredagskvällen efter att ha fått larm från allmänheten. – Två personer har hittats döda och en förundersökning är inledd. Anhöriga är underrättade, säger Thomas Söderberg, vakthavan.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Två skadade i knivbråk – en gripen

Två personer har knivskurits i samband med ett bråk i Nordstan i Göteborg, där minst sex personer misstänks ha varit inblandade. Polisen larmades strax före midnatt på fredagskvällen, och vid tillfället var det mycket stökigt i och runt platsen. Polis o.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Bilbrand på Solbacken i Malmö

En bilbrand har utbrutit på Stadiongatan i Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.