DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 14:37

DI - 18 jun 19 kl. 13:37

Volvo upprepar finansiella målVolvo upprepar sina finansiella mål i samband med tisdagens kapitalmarknadsdag i Göteborg. Målet är att koncernens rörelsemarginal ska överstiga 10 procent mätt över en konjunkturcykel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, upprepar, finansiellamål
DI - 13 nov 18 kl. 10:22

Alfa Laval upprepar finansiella mål på kapitalmarknadsdag

Alfa Laval upprepar sina finansiella mål vid tisdagens kapitalmarknadsdag i Köpenhamn, men flaggar för höjda investeringsnivåer i produktionsstrukturen i år och nästa år..

DI - 10 jul 18 kl. 16:30

Magnus Dagel: Så mycket är Volvo värt – egentligen

Lika mycket som Volvo Cars finansiella utveckling och nuvarande modellprogram imponerar - lika lite är bolaget värt 30 miljarder dollar, som Li Shufu verkar ha drömt ihop.  Baserat på hur övriga bilsektorn värderas har vi gjort en mer rimlig värdering av Volvo Cars. .

DI - 04 dec 13 kl. 15:16

Volvo tror stenhårt på marginalmål

Volvo upprepar målet att strategin för 2013-2015 ska förbättra rörelsemarginalen med 3 procentenheter, vilket på en omsättningsbas på 300 miljarder kronor skulle motsvara en förbättring i rörelseresultatet med 9 miljarder kronor i slutet av 2015..

DI - 06 feb 14 kl. 07:32

Volvo håller fast vid prognoserna

Lastbilstillverkaren Volvo upprepar samtliga tidigare prognoser för marknaderna för tunga lastbilar under 2014..

SvD - 10 nov 14 kl. 22:46

Juniper networks: byter vd, upprepar finansiella mÅl

Det amerikanska nätutrustningsbolaget Juniper Networks vd, Shaygan Kheradpir, lämnar sin post efter att styrelsen granskat hans ledarskap och uppträdande i samband med förhandlingar med en kund..

DI - 12 mar 19 kl. 07:54

Arjo inleder 2019 med stororder – upprepar finansiella mål

Getinge-avknoppningen Arjo har fått en bra start på 2019 genom en större order av sjukvårdssängar och trycksårsmadrasser till ett värde strax över 100 miljoner kronor..

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

PrivataAffärer - 22 okt 18 kl. 11:19

Kepler: Volvo attraktivt efter kursfall

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys, där rekommendationen för Volvo höjs till köp (behåll). Riktkursen sänks däremot till 160 kr (180), vilket kan ställas mot att Volvo handlas till drygt 134 kr på måndagsförmiddagen. I analysen tar Kepler Cheuvreux upp att de starka kvartalssiffrorna delvis kan hänvisas till att efterfrågan och därmed beställningar har tidigarelagts och Kepler påminner om att det är en cyklisk industri.

BT - 05 jan 12 kl. 16:54

Volvo PV har fått upp farten

För Volvo Personvagnar var 2011 ett gyllene år.
Med en försäljning på drygt 449 000 Volvobilar var året det tredje bästa någonsin, och bolaget räknar med vinst.
När Volvo PV summerar 2011 i en rapport som skickades ut på trettondedagsaftonen är det idel plussiffror.

VA - 20 sep 11 kl. 08:40

Finansiella målen kvar

20 september Saabs står fast vid de utsikter för 2011 som kommunicerades vid halvårsrapporten i somras, och några nya finansiella mål att lansera vid tisdagens kapitalmarknadsdag i Karlskoga finns inte. Det säger Saabs vd Håkan Buskhe till Nyhetsbyrån Direkt i en intervju inför tisdagens kapitalmarknadsdag. "Vi har inga skäl att revidera dessa mål", säger Håkan Buskhe och bedömer att tillväxtmålet på 5 procent organisk tillväxt är fullt möjligt att uppnå över tid.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Usel start för Kinneviks framtida paradgren

Halvårsrapporten var det minst dramatiska i ett minst sagt turbulent kvartal för Kinnevik.  Efter exithaveriet i Millicom och noteringsdebaclet för Global Fashion Group handlas investmentbolaget nu med en rekordhög substansrabatt på 25 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Deutsche Bank sänker Bolidens riktkurs

Deutsche Bank sänker riktkursen för gruv- och smältverksbolaget Boliden till 225 kronor från 240 kronor efter fredagens halvårsrapport. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analysuppdatering..

DI - 45 minuter sedan

Fjällrävenbolagets vd rapportpudlar: ”Jag hade fel”

Friluftsföretaget Fenix Outdoor visar upp stigande intäkter och resultat under det andra kvartalet. Bolagets vd och ordförande Martin Nordin passar samtidigt på att pudla efter kommentarer han fällde vid föregående rapport. ”Jag hade fel och i stället har vår tyska detaljhandel haft ännu större problem”..

DI - 45 minuter sedan

Kraftigt jordskalv i Aten

En jordbävning med magnituden 5,1 har inträffat omkring två mil nordväst om Aten. Det är oklart om skalvet lett till några allvarliga skador, men telekommunikationerna i den grekiska huvudstaden tycks ha slagits ut..

DI - 1 timme sedan

”Klimatkommissionären bör vara överordnad sina kollegor”

Tillsätt en EU-kommissionär med ansvar för både klimat och biologisk mångfald –  direkt underställd ordförande och med makt över övriga kommissionärer. Det föreslår Johan Rockström, chef för tyska Potsdam Institute for Climate Change Impact Research, och Anders Wijkman, hedersordförande Romklubben..

DI - 1 timme sedan

Tung vecka för Lundberg – miljarder upp i rök

Rapportperioden för Industrivärdens innehav har inte rosat marknaden. Sex av bolagets nio noterade innehav har släppt delårssiffror denna vecka och allihop har straffats med nedgångar på börsen under samma dag. Det har lett till miljardtapp för substansvärdet i Fredrik Lundbergs investmentbolag..

DI - 1 timme sedan

Merkel: Greta har varit en blåslampa

Den svenska klimataktivisten Greta Thunberg har fungerat som en blåslampa för den tyska regeringen i miljö- och klimatpolitiken, enligt Angela Merkel. ”Hon har bidragit till att skynda på arbetet”, säger den tyska förbundskanslern vid sin årliga sommarpresskonferens i Berlin..

DI - 2 timmar sedan

Analytiker sänker Nordea efter rapporten

Storbanken Nordea har fått en sänkt rekommendation och flera sänkta riktkurser efter torsdagens rapport. .

DI - 2 timmar sedan

Saab dräneras – har bränt hela nyemissionen

Saabs halvårsrapport på morgonen är ett fall framåt vad det gäller lönsamheten. Men kassaflödet och skulduppbyggnaden i bolaget fortsätter att oroa..

DI - 1 timme sedan

Volvo gasar efter positiva analytikerkommentarer

Lastbilskoncernen AB Volvo tar en ordentlig kursrevansch på fredagen och lyfter drygt 4 procent i spåren av torsdagens svala rapporreaktion. Analytikerkåren är fortsatt positiva till aktien och två analytiker spår att aktien ska upp till 200 kronor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.