BT > Nyheter

Friday, 19 July, 19:19

BT - 18 jun 19 kl. 13:30

Man dömd till fängelse efter våldtäktsförsökEn man dömdes under tisdagen i Borås tingsrätt för försök till våldtäkt mot en kvinna i Tranemo. Mannen döms till ett års fängelse och ska betala skadestånd till kvinnan..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Tranemo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömdtill , fängelseefter , våldtäktsförsök
Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 16:00

Fängelse för våldtäktsförsök i Uppsala

En 30-årig man döms till fängelse i ett år och tre månader för ett våldtäktsförsök i centrala Uppsala i mars i år, skriver lokala medier. Mannen misstänktes för fyra ytterligare överfall och våldtäktsförsök under februari och mars, men åtalades endast i.

Expressen - 23 apr 18 kl. 16:56

Man dömd till fängelse för våldtäktsförsök

En 30-årig man döms till fängelse i ett år och tre månader för ett våldtäktsförsök i centrala Uppsala i mars i år, skriver lokala medier. Mannen misstänktes för fyra ytterligare överfall och våldtäktsförsök under februari och mars, men åtalades endast i det aktuella fallet efter att hans DNA säkrats av polisen..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 12 kl. 12:34

Skärpt straff för våldtäktsförsök

Göta hovrätt dömde på måndagen en 61-årig man till fängelse i ett år och tre månader för försök till våldtäkt, uppger flera medier. Den utsatta var en transperson och enligt tingsrätten kunde brottet inte rubriceras som våldtäktsförsök eftersom våldtäkten inte kunnat fullbordas då offret biologiskt var en man. 61-åringen dömdes därför till fyra månaders fängelse för misshandel..

Nerikes Allehanda - 13 jun 16 kl. 15:22

Pantsamlare slog larm om våldtäktsförsök

En 35-årig man har dömts till 1,5 års fängelse för ett våldtäktsförsök på en tonårskvinna. Våldtäktsförsöket skedde i centrala Örebro den 30 april..

SvD - 01 okt 13 kl. 01:30

Fängelse för våldtäktsförsök

En 27-årig man får två års fängelse för ett våldtäktsförsök mot en tolvårig flicka i Halmstad i augusti..

UNT - 01 okt 13 kl. 01:30

Fängelse för våldtäktsförsök

En 27-årig man får två års fängelse för ett våldtäktsförsök mot en tolvårig flicka i Halmstad i augusti. Han ska också betala ett skadestånd till flickan.(TT).

BT - 25 jan 14 kl. 07:51

Fängelse för våldtäktsförsök

En 22-årig man från Boden har dömts till tio månaders fängelse för våldtäktsförsök. Han ska även betala ett skadestånd på 30 000 kronor, fastslår hovrätten som därmed fastställer tingsrättens dom, skriver lokala medier. Mannen har nekat till anklagelserna..

Kristianstadsbladet - 25 jan 14 kl. 07:49

Fängelse för våldtäktsförsök


En 22-årig man från Boden har dömts till tio månaders fängelse för våldtäktsförsök. Han ska även betala ett skadestånd på 30 000 kronor, fastslår hovrätten som därmed fastställer tingsrättens dom, skriver lokala medier.Mannen har nekat till anklagelserna..

NT - 25 jan 14 kl. 07:49

Fängelse för våldtäktsförsök

En 22-årig man från Boden har dömts till tio månaders fängelse för våldtäktsförsök. Han ska även betala ett skadestånd på 30 000 kronor, fastslår hovrätten som därmed fastställer tingsrättens dom, skriver lokala medier..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 14 kl. 07:52

Fängelse för våldtäktsförsök

En 22-årig man från Boden har dömts till tio månaders fängelse för våldtäktsförsök. Han ska även betala ett skadestånd på 30 000 kronor, fastslår hovrätten som därmed fastställer tingsrättens dom, skriver lokala medier. Mannen har nekat till anklagelserna..

UNT - 25 jan 14 kl. 07:49

Fängelse för våldtäktsförsök

En 22-årig man från Boden har dömts till tio månaders fängelse för våldtäktsförsök. Han ska även betala ett skadestånd på 30 000 kronor. Mannen har nekat till anklagelserna.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Dubbla rån i Borås

På sena eftermiddagen har två rån inträffat på kort tid på Hässleholmen i Borås..

BT - 2 timmar sedan

Tillbaka till medeltiden på Torpa stenhus

Klingande svärd, galopperande hovar, medeltida sånger och skratt från gycklarnas upptåg fyller luften runt Torpa stenhus. BT reser bakåt i tiden under årets premiär för Medeltidsdagarna..

BT - 2 timmar sedan

Elfsborgs flicklag efter sortin: ”Oerhört nöjda”

Efter fyra raka segrar och bara ett insläppt mål tog det tvärstopp i kvartsfinalen för Elfsborgs första ficklag i Gothia Cup. – Vi är oerhört nöjda med att vara topp åtta, säger Fabian Andersson assisterande tränare efter 0–3-förlusten..

BT - 2 timmar sedan

Anhörig: "Offren förtjänar upprättelse och respekt”

I september 1994 dog 852 personer i Estoniakatastrofen. Nu, 25 år senare, kommer beskedet att de anhöriga inte kommer att få något skadestånd. Trots beskedet hoppas nu anhöriga i Sjuhärad på att rättsprocessen leder till nya utredningar.

BT - 3 timmar sedan

Nyhagen öppnar upp för Sveriges trädgårdsentusiaster

I 26 år har tidningen Land arrangerat öppen trädgård. Ett rikstäckande öppet hus för trädgårdsintresserande. Idag är det dags igen, och ett hett besöksmål är Nyhagens Trädgård.

BT - 3 timmar sedan

Hon medverkar i Slöjd-OS i Rumänien

Ellen Nordlings syintresse började redan vid 6-års ålder. Nu, tio år senare, åker hon ner till Rumänien för att medverka på slöjdolympiaden. .

BT - 2 timmar sedan

Nej till skadestånd för Estoniadrabbade: ”Skandalöst”

En fransk domstol säger nej till skadeståndskraven på de företag som byggde och inspekterade olycksfärjan M/S Estonia, uppger AFP. 852 personer omkom när passagerarfärjan förliste på Östersjön..

BT - 4 timmar sedan

Uport avslöjar: Boråsband klara till festivalen

Under fredagen avslöjade Uport-arrangörerna ytterligare två artister som kommer till festivalen i augusti – bland annat Boråsbandet Mackan n Matthew..

BT - 4 timmar sedan

Kändisskap ger ingen immunitet

Privatmoral har inget med rättskipning att gör. Speciellt om den baserar sig på osanningar och rykten. .

BT - 4 timmar sedan

JUST NU: Asap Rocky kvar i häktet

Den amerikanske artisten Asap Rocky blir kvar i häktet, på sannolika skäl misstänkt för misshandel, beslutar Stockholms tingsrätt. Det är djupt orättvist, säger artistens advokat Slobodan Jovicic..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.