SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 July, 14:09

SmålandsPosten - 18 jun 19 kl. 13:27

Årets "F1" bjuder in fans och nybörjareDet är dags att börja varva motorerna. Nya spelet "F1 2019" bjuder på mer e-sportfokus, anpassningsbara bilar och formel 2. Och även om man inte kan ett dugg om formel 1 så ska man kunna njuta av att sitta bakom ratten på fartmonstren..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
F1

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets F1 bjuderin , fansoch , nybörjare
Sydsvenskan - 04 nov 15 kl. 16:16

Nya FIFA välkomnar nybörjare

Lika säkert som löven faller från våra träd vid denna årstid, så släpps det även ett nytt FIFA. Ett spel som en gång om året tar ytterligare ett kliv mot att bli den perfekta fotbollssimulatorn. Årets stora behållning är att man äntligen introducerat kvinnliga fotbollspelare från tolv internationella lag.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 18:35

Från nybörjare till VM

Malmö Några i seglingsteamet ”42 Don´t panic” var nybörjare när de startade med kappsegling tillsammans 2012. Nästa vecka är det dags för ORC World Championship och då gör Höllvikengänget sitt tredje VM i kappsegling.
I år hoppas de inte bara lämna sistaplatsen utan att de också ska ha hyfsat många båtar bakom sig.

Kristianstadsbladet - 22 feb 14 kl. 09:28

Inga fler nybörjare på lärarprogram

Trots att antalet sökande till lärarutbildningarna steg påtagligt blev det bara försumbart fler nya lärarstudenter i höstas. Var tionde antagen började aldrig.
Behovet av lärare är stort och det talas mycket om hur viktigt det är att locka fler till lärarprogrammen.

BT - 22 feb 14 kl. 09:29

Inga fler nybörjare på lärarprogram

Trots att antalet sökande till lärarutbildningarna steg påtagligt blev det bara försumbart fler nya lärarstudenter i höstas. Var tionde antagen började aldrig. Behovet av lärare är stort och det talas mycket om hur viktigt det är att locka fler till lärarprogrammen.

GöteborgsPosten - 16 apr 17 kl. 06:01

MMA – ypperlig träningsform även för nybörjare

Få sporter har fått löpa lika mycket gatlopp i medierna som MMA. Men faktum är att det också är en ypperlig träningsform – även för nybörjare. GP har besökt en nybörjargrupp..

IDG - 05 feb 13 kl. 13:16

Mobil för nybörjare

Inte ens i mobiltokiga Japan verkar alla ha hunnit byta till en smartmobil. Det har operatören Docomo tagit fasta på med sin telefon för nybörjare..

Computer Sweden - 05 feb 13 kl. 13:16

Mobil för nybörjare


Inte ens i mobiltokiga Japan verkar alla ha hunnit byta till en smartmobil. Det har operatören Docomo tagit fasta på med sin telefon för nybörjare..

Kristianstadsbladet - 13 mar 13 kl. 16:49

Många nybörjare på årets FN-rollspel

Foto: Bosse Nilsson
Årets FN-rollspel på Söderport är i full gång. Omkring 200 elever iklär sig under tre dagar rollen som diplomater för att rösta i viktiga och aktuella frågor.
Det kryllar av svarta kostymer, militäruniformer och färgglada hattar i Söderports korridorer.

Expressen - 21 apr 13 kl. 21:18

Dykexperten: Det är inget för nybörjare

Två män i 25-årsåldern dog när de fridök i en isvak. Enligt experten Magnus Roslund är det här en avancerad form av dykning - med risker. ?

IDG - 23 apr 13 kl. 15:01

Här är Linux för nybörjare

Erfarna Linux-användare som vill ha full kontroll över sin distribution gillar Arch Linux. Nu har en version av Arch dykt upp som riktar sig till nybörjare..

Sydsvenskan - 19 maj 13 kl. 06:30

Här drillas nybörjare och mästare sida vid sida

Future Fighter Boxing Camp i Höllviken handlar om att ge och ta. Nybörjare och mästare tränar sida vid sida för att inspirera och utveckla varandra.
?

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Forward förlänger med Tingsryd

Ludvig Elvenes fortsätter i Tingsryd även nästa säsong. Forwarden har skrivit på ett nytt avtal med den hockeyallsvenska klubben..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

25 år efter katastrofen – nu faller Estoniadom

För snart 25 år sedan omkom 852 personer när M/S Estonia förliste på Östersjön. I dag avgörs om de företag som byggde och inspekterade passagerarfärjan kommer att hållas ansvariga för katastrofen, och om anhöriga till dödsoffren får kompensation..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Åtal: Butikspersonal uppehöll tjuv tills polisen kom

En 25-årig man ska ha kommit över present- och busskort för 400 000 kronor vid ett inbrott på Linnéstudenterna på Campus. Mannen försökte sedan med en kompis handla med presentkorten – men butikspersonal fattade misstankar och ringde polisen..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Förseningar: Långvarigt stopp i tågtrafiken efter brand i ställverk

En nedfallen kontaktledning har orsakat ett långvarigt stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Höör. Prognosen är att störningen kommer fortsätta fram till klockan 04 på lördagen. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

30-åring stal ambulansens akutväska och flydde ut i sjön

En 30-årig man stal akutväskan i en ambulans. När han blev konfronterad blev han hotfull. Han greps två dagar senare av polis – ute i Växjösjön..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Björk på väg mot ny missad kvalgräns

Det blev ingen rolig start på British Open för Alexander Björk som nu ser ut att missa kvalgränsen för tredje året i rad. – Putten ska vara glad att den är i ett stycke, säger han..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Toni Holgersson lockade många till scensommar

Under torsdagskvällen spelade folk- och vismusikern Toni Holgersson i nästan två timmar på Bergendahlska gården i Växjö inför 150 personer. .

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Miljontals smuggelcigaretter väller in

Hittills i år har Tullverket beslagtagit fler smuggelcigaretter än under hela förra året. Orsaken är några riktigt stora tillslag i Stockholms län under året..

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Pressade banker – dags att omförhandla bolån

Den hårdnande konkurrensen om bolånen pressar storbankerna som under rapportsläppen vittnat om krympande marginaler och fallande vinster. Vinnare är bankkunderna – som nu uppmanas att utnyttja en allt bättre förhandlingsposition..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.