Nyan > Svenskfinland

Monday, 22 July, 22:53

Nyan - 18 jun 19 kl. 13:04

De är HI:s ansikten utåtPå måndags kvällen samlades den politiska rörelsen Hållbart initiativ till stormöte och bildade partiförening, valde styrelse och talespersoner. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
HI, Hållbart

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De är HI:s, ansikten, utåt
Skånskan - 17 timmar sedan

Brukare får se nya ansikten varje vecka

Eslöv I fyra år har Eslövsparet haft hemvård, och enligt mannens beräkningar har det kommit 289 personer, i snitt en ny i veckan.
De undrar varför det är så stor personalomsättning.I centrala Eslöv bor ett äldre par där kvinnan är i 85-årsåldern och mannen nästan 90.

YLE - 12 dec 13 kl. 16:38

Hundar känner igen ansikten

En undersökning som gjorts vid Helsingfors universitet visar att hundar känner igen ansikten, fäster uppmärksamhet speciellt på ögonen och tittar noggrannare på bekanta ansikten än obekanta. Undersökningen utfördes som ett samarbete mellan Veterinärmedicinska fakulteten och Beteendevetenskapliga fakulteten vid Helsingfors universitet. I undersökningen deltog 31 hundar varav 23 var sällskapshundar inom rasen vallhundar och åtta var beaglehundar som växt upp i kennlar.

Kristianstadsbladet - 22 okt 11 kl. 06:30

Ansikten i bara mässingen

Varje Kultur- och Nöjespristagare får ett konstverk av en lokal konstnär. I år är det en liten, men tung pjäs, gjord i mässing av Niclas Harvia.
YNGSJÖ.

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 06:29

Vackra ansikten ger oss en kick

Att våra ögon dras till vackra ansikten är inte så konstigt. Varje gång vi ser dem får vi nämligen en belöning, visar forskning.
Historien är full av berättelser om vackra människor.

BT - 13 feb 14 kl. 06:30

Vackra ansikten ger oss en kick

Att våra ögon dras till vackra ansikten är inte så konstigt. Varje gång vi ser dem får vi nämligen en belöning, visar forskning. Historien är full av berättelser om vackra människor.

Skånskan - 06 aug 16 kl. 14:00

Starka ansikten skänker liv och smärta i Båstad

Ingela Brovik har besökt Lilla filmfestivalen i Båstad. Hon fascineras över de starka ansikten som vänds mot henne i biomörkret.När Bo Widerbergs Elvira Madigan (hans första färgfilm) skulle visas i tävlingen på filmfestivalen i Cannes 1967, bestämde sig Widerberg för att på plats i biografens maskin- och teknikrum klippa bort en del av filmen, strax för visningen.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 09:45

Människor vill se ansikten i företagens kommunikation

När du ser ett ansikte ökar din uppmärksamhet, och används det i ett företags kommunikation så ökar sannolikheten att du tycker om varumärket. Det visar en ny studie från USA, och ligger väl i linje med tidigare forskning som visar att människor vill få en personlig relation till sina favoritvarumärken. Studien ”Seeing faces: The role of brand visual processing and social connection in brand liking” undersökte just hur ansikten påverkar hur människor processar och skapar en social koppling till varumärken.

Nyheter 24 - 17 jun 12 kl. 15:46

Ny studie: Ansikten hjälper oss att krossa fördomar


"Vi är inte objektiva, vi tar ställning utifrån våra egna mål och tidigare erfarenheter i varje möte", berättar forskaren bakom den nya studien. Till skillnad från tidigare resultat visar en ny rapport från forskaren Kimberly Quinn att mycket av hur människorna kategoriserar in varandra i fack beror på hur vi läser av ansikten, skriver Quinn.Fördomar är givetvis också med i vår kategorisering - men den stereotypa bedömningen kan få minskad betydelse om vi känner igen ett ansikte, verkar ha något gemensamt med personen eller om ansiktsutrycket visar någon annan tilldragande information.

BT - 16 mar 13 kl. 00:30

Ge arbetslinjen fler ansikten

I en matvarubutik i Västerås har en av medarbetarna till uppgift att gå en runda varje dag och lägga tillbaka varor som kunderna har ställt på fel ställen. Det går inte särskilt fort. Ibland tar det honom flera timmar.

Trelleborgs Allehanda - 15 nov 13 kl. 19:30

En bildlektion med många ansikten

Foto: Claes Nyberg
I bildsalen på Fågelbäcksskolan lyser flitens lampa. Klass 9 A har bildlektion – en något annorlunda sådan. Med Cindy Sherman som inspiration skapar de iscensatt fotografikonst med de egna ansiktena som motiv.

Nyheter 24 - 12 dec 13 kl. 10:05

Yoda, Skrillex och andra ansikten som oväntat dyker upp i... saker

Det är många ansikten och tecken som kan dyka upp på udda ställen. Jesus ansikte i en pizza, till exempel.Och visst är det kul när man kan se ansikten och personer i saker?

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Sjöräddare hjälpte två farkoster

Sjöräddningen ryckte ut två gånger på måndagen. .

Nyan - 3 timmar sedan

Barkbåtsbygge och sjöräddning

På söndagen var det barnens dag på Sjödagarna i Sjökvarteret i Mariehamn. .

Nyan - 7 timmar sedan

Snygga bilar lockade många

Oldtime Cruisers bilutställning i Badhusparken, som i år firar 30 år, lockade fler besökare än vanligt. .

Nyan - 9 timmar sedan

Nordlund ställer upp i valet

Mångårige politikern Roger Nordlund (C) väljer att ställa upp både i lagtings- och kommunalvalet i höst. .

Nyan - 11 timmar sedan

Flera förbjöds paradera

Polisen fick vid flera tillfällen avlägsna fordon från lördagens Old Time Cruisers-parad i Mariehamn. Det berodde på att deltagarna inte följde reglerna. Polisen påminner om att hastigheten ska vara kontrollerad och att alla passagerare i fordonen ska befinna sig innanför karossen.

Nyan - 13 timmar sedan

Landskapsregeringen agerar om torskfiske

Landskapsregeringen har framfört till EU-kommissionen att man motsätter stopp av torskfiske i Östersjön. På fredagen skickade man ett meddelande till unionen. .

Nyan - 13 timmar sedan

Stökig helgnatt för polisen

  Polisen påträffade tre berusade minderåriga personer ute på stan under natten till söndagen. De fick transport hem till en vuxen person. Ytterligare ett antal berusade minderåriga påträffades i samband med polisens övervakning kring festivalområdet.

Nyan - 15 timmar sedan

Många fall av misshandel

Polisen utreder flera fall av misshandel efter natten till söndagen. Man blev kallad till en gästhamn varifrån man fått uppgifter om att flera personer var inblandade i en misshandel. En person fick föras till akuten.

Nyan - 16 timmar sedan

”Idealisk” potatisskörd väntar

Förra sommaren var Jon Erikssons vattengrop i stort sett tom. .

Nyan - Igår: 18:04

Segelbåt kantrade på Slemmern

Under söndagskvällen får Ålands sjöräddningssällskap in ett telefonsamtal från Sjöräddningscentralen i Åbo som meddelar att de behöver ge sig ut med Rescue Lion på Slemmern. Sjöräddningscentralen har fått in samtal angående en liten segelbåt som gått runt och kantrat. Ombord på båten finns ett gäng med ungdomar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.