Aftonbladet > Sport

Monday, 15 July, 20:00

Aftonbladet - 18 jun 19 kl. 12:25

Förbundet och SEF kritiserar polisen: ”Orimliga krav”
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
SEF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbundetoch , SEF, kritiserar, polisen, Orimliga, krav
Sydsvenskan - 23 maj 19 kl. 17:59

Sef och polisen möttes: ”Ett maratonarbete”

Svensk elitfotboll (Sef) och polisen har haft ett först möte med anledning av läktar- och supporterkonflikten i svensk fotboll. Parterna träffades under torsdagseftermiddagen. Men Sefs generalsekreterare Mats Enquist är förtegen kring vad som sades elle.

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 19 kl. 17:59

Sef och polisen möttes: ”Ett maratonarbete”

Svensk elitfotboll (Sef) och polisen har haft ett först möte med anledning av läktar- och supporterkonflikten i svensk fotboll. Parterna träffades under torsdagseftermiddagen. Men Sefs generalsekreterare Mats Enquist är förtegen kring vad som sades elle.

GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 17:59

Sef och polisen möttes: "Ett maratonarbete"

Svensk elitfotboll (Sef) och polisen har haft ett först möte med anledning av läktar- och supporterkonflikten i svensk fotboll..

SR - 13 jun 14 kl. 17:39

JO kritiserar polisen efter felaktigt gripande

Justitieombudsmannen kritiserar polisen i Västra Götaland för brister i samband med gripandet av fyra män som felaktigt misstänktes för att ha planerat ett bombattentat mot Femmanhuset i Göteborg i oktober 2010..

UNT - 18 dec 14 kl. 15:27

JO kritiserar polisen för gripande

JO kritiserar polisen i Västra Götaland för att ha gripit en man som anmälts för att ha våldtagit sin dotter..

GöteborgsPosten - 05 okt 16 kl. 11:11

Sef-basen: "Polisen har varit kallsinnig"

Efter åratal av infekterad debatt kring bengaler kan ett försök med legaliserad pyroteknik vara en väg framåt. Det hoppas Sef, som menar att nyckeln är att supportrar, klubbar och polis kommer överens från fall till fall. – Polisen har varit kallsinnig, säger generalsekreteraren Mats Enquist..

HBL - 12 dec 13 kl. 12:21

Fackförbundet Pro kritiserar försäljningen av elnätet

Energibolaget Fortums beslut att sälja sitt elnät i Finland var en ordentlig tabbe, anser tjänstemannaförbundet Pro. Förbundet anser att den finländska ägarandelen i det nya bolaget närmast är ett spel för gallerierna. Pro betonar att elnätet är en del av samhällets basinfrastruktur som borde hållas i inhemska händer.

HBL - 23 maj 13 kl. 06:23

Amnesty kritiserar polisen för att använda våld

Människorättsorganisationen Amnesty International kritiserar för första gången i sin årsrapport den finländska polisen för att använda våld. Amnesty lyfter fram ett fall med en 30-årig man som dog i polishäktet i Vanda i maj 2012 sedan polisen använt elchockvapen mot honom. Dessutom skadades en 14-årig pojke i Miehikkälä när polisen använde elchockvapen mot honom.

YLE - 17 apr 13 kl. 13:33

Dataombudsmannen kritiserar polisen

Dataombudsmannen Reijo Aarnio kritiserar polisstyrelsens dataförvaltning. Enligt Aarnio är avståndet mellan polisstyrelsen och den enskilda polisen för långt. Han uppmanar nu polisstyrelsen att förbättra den praktiska kontrollen av sina register.

Expressen - 23 nov 15 kl. 05:40

Albin, 16, mördades – GW kritiserar polisen

Ett och ett halvt år har gått sedan Albin Einarsen, 16, hittades mördad i en bäck i Halmstad. Dunkla gåtor omgärdar fallet och i SVT:s "Veckans brott" kritiserar Leif GW Persson mordutredningen - och jämför med hur polisen arbetade för att lösa Lisa Holm-fallet. Förundersökningsledaren Cecilia Bergsten tillbakavisar polisprofessorns uttalande.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Malmö FF anmäler Haris Radetinac

Aftonbladet - 3 timmar sedan

NHL-centenr Ryan Stoa klar för Örebro

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Pernell Whitaker död - påkörd av bil

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Resan som tog Ljungberg till tränarbänken

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Hemska scenerna: häst föll ihop och dog

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Linda Sembrant klar för JuventusOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.