DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 17:23

DI - 18 jun 19 kl. 12:17

Pressade mobilspelsbolagets vd: Har etablerat ny basMobilspelsbolaget G5, vars aktie tryckts ner drygt 80 procent det senaste året, har under det andra kvartalet märkt positiva tecken på topplistorna för sitt storspel Hidden City. The Secret Society har stigit på topplistorna gradvis sedan januari, nästan helt utan marknadsföringssatsningar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
G5, Hidden City, Secret Society

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressade, mobilspelsbolagetsvd Har , etableratny , bas
UNT - 09 jun 14 kl. 11:00

Internationell stöldliga har bas utanför Tärnsjö

En grupp professionella tjuvar som inriktat sig på lyxbilar och dyrbar utrustning har under våren etablerat sig i en lantlig villa utanför Tärnsjö..

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 22:00

MBK pressade mästarna

Nära, men inte riktigt. Malmö BK pressade Fyrisfjädern i en två timmar lång fajt i den första SM-finalen i badminton.
Förlust 3-4 - men med mersmak.

Cornucopia - 08 feb 17 kl. 18:48

Linköpingpolitiker vill ha NATO-bas i kommunen

Nu när kommunalt självbestämmande gäller över svensk försvarspolitik och säkerhetspolitik vill nu Linköpingspolitiker ha en NATO-bas i kommunen. Till kommunfullmäktige har nu en motion i frågan framställts.
Kristdemokraterna i Linköping har lagt en motion till kommunfullmäktige om att erbjuda NATO en bas i kommunen.

Opinionen.se - 30 jan 13 kl. 18:30

Outlaws har etablerat sig i Norrland

Motorcykelgänget Outlaws har etablerat sig i Kramfors. Enligt allehande.se har de hyrt ett hus med verkstadslokal i ett samhälle utanför Kramfors.

YLE - 14 feb 13 kl. 05:25

Vargar har etablerat sig i Västnyland

Vargar har nu etablerat sig i Västnyland uppger Vilt- och fiskeriforskningsinstitutet. Observationer av enskilda vargar har gjorts under många års tid, men nu bekräftar viltforskningsinstitutet att en flock på fyra vargar lever i trakterna kring Ekenäs. I hela Nyland finns mellan sex och åtta vargar.

Kristianstadsbladet - 22 mar 13 kl. 10:58

Vargpar etablerat i Tiveden


Det vargpar med finsk-ryskt ursprung som i februari flyttades från Norrbotten till Tivedens nationalpark går fortfarande tillsammans och tycks ha etablerat sig där.Naturvårdsverket hoppas att de ska få valpar senare i år. Om det blir så innebär det ett viktigt nödvändigt tillskott av nya gener som kan minska inaveln i den svenska vargstammen.

Expressen - 12 dec 13 kl. 07:44

Kriminellt mc-gäng etablerat i Sverige

MC-klubben Satudarah har nu etablerat sig i Sydsverige. Gänget är en global rival till framför allt Hells Angels. Enligt uppgift till Kvällsposten har Satudarah slagit sig samman med ett annat fruktat Malmögäng.

GöteborgsPosten - 31 mar 14 kl. 10:21

Ny silverfisk har etablerat sig i Göteborg

En ny silverfisk har etablerat sig i Göteborg. Håll bland papper, böcker och textilier!.

Hela Gotland - 10 dec 15 kl. 13:49

Kriminellt mc-gäng etablerat på Gotland

Ett av Sveriges kriminella mc-gäng har etablerat sig på Gotland..

YLE - 23 jan 17 kl. 07:56

Super Bowl förväntas bli poängkalas när uppstickare ställs mot etablerat topplag

Natten till måndagen gjorde fyra lag upp om två biljetter till Super Bowl i NFL. Favoriterna höll för trycket och finalmatchen förväntas nu bli en offensiv uppvisning. Atlanta Falcons besegrade Green Bay Packers i NFC-finalen med 44–21 och New England Patriots vann över Pittsburgh Steelers med 36–17 i AFC-finalen.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Spotlightbolag rusar över 60 procent

Spotlightnoterade forskningsbolaget Hamlet Pharma rusar med över 60 procent på torsdagen efter att man meddelat positiva resultat från en fas 1/2-studie gällande säkerhet och effekt av molekylen Alpha1H hos patienter med urinblåscancer..

DI - 15 minuter sedan

Vinden har vänt – Electrolux ska upp på börsen

Electrolux rapport för det andra kvartalet visar att vitvarubolaget har vind i seglen. Aktien bör därför ha mer att ge. .

DI - 30 minuter sedan

EU vill pressa Polen, Ungern med hot om indragna EU-pengar

Det finns ett starkt stöd bland många EU-länder för att villkora EU-stöd till att medlemsländer upprätthåller rättsstatens principer..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Mulen nederländsk himmel skuggar Betsson

Den omreglerade svenska marknaden och större tydlighet om den blivande omreglerade nederländska marknaden är i fokus när Betsson visar korten på fredag..

DI - 45 minuter sedan

Mantex får OBS-status på First North efter rapport

Nasdaq First North har satt observationsstatus på Mantex efter bolaget i sin rapport på torsdagsmorgonen meddelat om sin finansiella situation..

DI - 45 minuter sedan

Martin Lundstedt har köpt Volvo-aktier för 1,5 miljoner

Lastbilskoncernen AB Volvos vd Martin Lundstedt har på torsdagen köpt 10.600 aktier i bolaget för totalt 1,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 45 minuter sedan

Grönt ljus för statens första gröna obligation

Senast nästa år ska staten ge ut så kallade gröna obligationer för att skynda på den gröna omställningen och uppnå hållbarhetsmålen.  ”Finansmarknaden ska bidra till en hållbar utveckling”, säger finansmarknadsminister och Miljöpartiets språkrör Per Bolund..

DI - 45 minuter sedan

Wall Street: Netflix rasar på sjunkande USA-börser

De ledande börserna i New York öppnade marginellt nedåt på torsdagen då rapportfloden fortsatte att strömma, samtidigt som handelskonflikten mellan USA och Kina tagit ny fart. .

DI - 1 timme sedan

Volvos vd: ”Signaler tyder på avmattning”

AB Volvos lönsamhet fortsatte stiga kraftigt i det andra kvartalet och för sjätte kvartalet i följd var koncernens rörelseresultat högre än aktiemarknadens förväntningar.  Svag orderingång pressar dock aktien på börsen. ”Ett kvalitetsbolag som Volvo ska klara cykliska nedgångar”, säger vd Martin Lundstedt..

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Ner för europeiska räntor, upp för amerikanska

Europaräntor sjönk på torsdagen medan de amerikanska gick åt andra hållet. Dollarn återhämtade sig efter initial svaghet och europeiska börser sjönk. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.