Computer Sweden > IT

Monday, 22 July, 23:09

Computer Sweden - 17 jun 19 kl. 16:02

Bahnhof kovänder efter hotet från PTS – lämnar in adressuppgifter
Ett halvårs katt och råtta-lek mellan Bahnhof och PTS har till slut fått sin upplösning. Efter myndighetens hot om vite på en miljon har internetoperatören lämnat in alla uppgifter som efterfrågats..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
PTS, Bahnhof

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bahnhof, kovänderefter , hotetfrån , PTS, lämnarin , adressuppgifter
Dagens PS - 19 maj 17 kl. 10:57

Gurun kovänder: Det finns ingen bostadsbubbla

Brittiske David Miles är ekonomiprofessor och tidigare centralbanksledamot. Historiskt har han varnat för att de glödheta bostadsmarknaderna i storstäderna står inför stora priskorrigeringar. Men nu kovänder gurun helt i sin uppfattning om bubblor.

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 09:25

Ryanair kovänder för att slippa strejker runt julen

Det irländska lågprisflygbolaget Ryanair byter fot och väljer nu att acceptera pilotfacken i ett antal europeiska länder, enligt ett pressmeddelande. Bolaget erkänner fackrepresentation för piloter i Irland, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien och Portugal. Tidigare i veckan har piloter i ett antal av dessa länder aviserat strejker innan julen som ett sätt att få bolaget att bland annat erkänna fackföreningar.

Eurosport - 19 mar 13 kl. 16:29

Fotboll - Tränaren kovänder: "Visste vad han gjorde till 1000 procent"

Direkt efter slutsignalen i lördags, då Giorgos Katidis firade sitt segermål med en fascisthälsning, gick AEK Atens tränare Ewald Lienen ut och försvarade 20-åringen. "Jag är 100 procent säker på att han inte visste vad han gjorde?, sa han då.

NSD - 26 mar 13 kl. 14:17

Socialdemokraterna kovänder om 1-maj-tåget

Socialdemokraterna i Kalix kovänder:1 maj ska firas med ett traditionellt 1-maj-tåg.- Vi måste lyssna på alla medlemmar, säger Rose-Marie Henriksson i arbetarekommunens styrelse..

Resume - 24 sep 13 kl. 08:20

Tittarras för Serneholt ? TV4 kovänder


Marie Serneholt tog över Sjuans Bingolotto efter Jan Bylund. Målsättningen var att locka fler och yngre tittare, men det målet har inte infriats. Programmet sågs endast av 160 000 tittare i söndags.

Alingsås tidning - 13 feb 14 kl. 12:22

Migrationsverket kovänder om Höglunda 

GRÄFSNÄS Hilldex får fortsätta driva flyktingmottagning i Höglunda. Migrationsverket kovänder efter att kommunen hävt sitt för bud att laga mat..

DI - 04 nov 14 kl. 08:10

Swedbank kovänder inför rättegång

Swedbank kovänder om Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. De ska inte slås ihop. Men beslutet rubbar inte Konkurrensverket..

NSD - 08 nov 16 kl. 10:22

Rantakyrö kovänder – sitter kvar i S-styrelsen

Harry Rantakyrö kovänder och sitter kvar i arbetarekommunens styrelse..

Dagens PS - 02 jun 17 kl. 10:33

Vad nu? Spotify kovänder efter börsbomben

I svensk och internationell världspress har det länge spekulerats om en börsnotering för svenska streamingjätten Spotify. Därför var det många som tappade hakan när en av medgrundarna, Martin Lorentzon, bestämt dementerade börsryktena på fredagsmorgonen. Enligt Lorentzon var de ”helt taget ur luften”, det finns inga som helst planer på en börsentré, betonade han.

Dagens PS - 30 aug 17 kl. 11:04

Mäklarna kovänder: Nu är det köparnas marknad

”Det finns en större osäkerhet kring prisbilden och utvecklingen.” Mäklarjätten Fastighetsbyrån skickar varje månad ut en enkät till sina omkring 1.000 mäklare runt om i landet och nu har den senaste statistiken kommit in.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Svenskt börslistat blockkedjebolag lämnade databas vidöppen på nätet

Fintechbolaget QuickBit som utvecklar lösningar för kryptovalutor och blockkedjan har haft en databas med mer än 300 000 kunduppgifter öppen på internet..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

Nu har EU tagit första steget för att säkra 5g-näten


Första steget för att bygga upp en gemensam strategi för säkerheten för Europas 5g-nät är taget – när medlemsstaterna i EU nu lagt fram nationella riskbedömningar..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Techjättar möts i Vita huset för att diskutera Huawei


Om några veckor kan den amerikanska försäljningen av komponenter till Huawei återupptas, men det kommer att krävas ett särskilt tillstånd för att handla med företaget..

Computer Sweden - 12 timmar sedan

Kärva tider för chipptillverkare – försäljningen sjunker


Trög smartphone-försäljning i kombination med handelskonflikten mellan USA och Kina innebär tuffa tider för chipptillverkarna..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

It-jättar övertygar i svag rapportflod – men det är den här veckan det gäller


Många branscher har haft det kämpigt i sommarens rapportflod men Microsoft visade kraftiga vinstlyft och försäljningsökningar – och IBM var bättre än väntat. Den här veckan är det upp till bevis för globala it-jättar som Google, Amazon och Intel..

Computer Sweden - Igår: 07:00

Här är 7 heta trender på arbetsmarknaden för it-proffs


It-branschen fortsätter lida av kompetensbrist - men organisationer har blivit kreativa vad gäller att hitta sätt att fylla gapet och hitta nödvändiga resurser för att genomföra framgångsrika digitaliseringsprojekt..

Computer Sweden - 19 jul 19 kl. 09:37

Nu är molnet större än Windows för Microsoft


För första gången någonsin har den molnbaserade affärsenheten en högre omsättning än Windows-verksamheten, när Microsoft nu rapporterar för senaste kvartalet..

Computer Sweden - 19 jul 19 kl. 06:00

Facebook laddar för offensiv i höst – så ska de hota Slack och Microsoft


Facebook planerar stora förändringar i sin företagssatsning Workplace i höst. ”Det som talar för Workplace är att den kan passa fältarbetare bättre än Slack och Teams”, säger experten Oscar Berg..

Computer Sweden - 18 jul 19 kl. 10:50

Qualcomm får miljardböter för brott mot EU-lagar


Efter förra årets böter på 997 miljoner euro bötfälls nu komponenttillverkaren Qualcomm återigen för brott mot de europeiska konkurrenslagarna..

Computer Sweden - 18 jul 19 kl. 13:58

Microsoft vinner molnaffär värd 19 miljarder


Amerikanska mobiljätten AT&T ska börja använda Microsofts molnplattformar Microsoft 365 och Azure för sina mer än 250 000 anställda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.