Realtid > Ekonomi

Saturday, 20 July, 05:15

Realtid - 17 jun 19 kl. 12:23

Storbanker planerar att ersätta complianceanställda med robotarRobotar ska ersätta anställda på compliance på Nordea och Danske Bank. På Nordea ska robotar stå för 80 procent av jobbet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordea, Danske Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanker, planeraratt , ersätta, complianceanställdamed , robotar
Nya Wermlands Tidningen - 01 nov 12 kl. 15:53

Bussar ersätter inställda tåg

Efter starka protester från pendlare i Dalsland lovar nu Västtrafik att ersätta inställda tåg med bussar..

Kristianstadsbladet - 01 feb 17 kl. 15:00

ABK ska ersätta fällda träd

Byggnadsnämnden gick på tjänstemännens linje. På tisdagen beslöt ledamöterna att ABK ska återplantera de åtta skyddade träd som fälldes vid Tivoliparken..

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 19:58

"Kallas det inte för vanstyre att ersätta försvaret med jobbskatteavdrag?"

Den 19 mars kunde man i tidningen hitta rubriken: "Alliansen kräver mer". Får nog gå till optikern. Man tror inte vad man läser; samma gäng som under 8 år åderlät försvaret på anslag.

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 19:58

"Kallas det inte för vanstyre att ersätta försvaret med jobbskatteavdrag?"

Den 19 mars kunde man i tidningen hitta rubriken: "Alliansen kräver mer". Får nog gå till optikern. Man tror inte vad man läser; samma gäng som under 8 år åderlät försvaret på anslag.

Hela Gotland - 20 sep 13 kl. 16:18

Får ersätta strandbod

En privatperson i Västerhejde Nygårds har av Länsstyrelsen givits tillstånd till att ersätta en strandbod förutsatt att vissa uppställda krav uppfylls..

SVT - 06 jul 17 kl. 15:04

Minifestival vill ersätta Bråvalla 2018

Bråvalla Love 2018. Så heter det initiativ som nästa sommar vill ersätta den inställda Bråvallafestivalen. ”Kärlek vinner över hat, så vi ska inte låta våldtäktsmän och de som slåss och stjäl vinna!

Blekinge Läns tidning - 11 jan 19 kl. 22:09

Projekt: Eldrivna flakcyklar ska ersätta bilar

Sista handen läggs på projekt flakcykel i Olofströmshus. Till våren kommer anställda och hyresgäster att unna prova ett antal laddningsbara elcyklar. Därefter är siktet inställt på att så småningom ersätta elcykel med bil där det går..

YLE - 29 nov 13 kl. 15:25

Kristina Cruises lovar ersätta inställda kryssningar

Kristina Cruises lovar returnera pengarna till alla kunder som bokat en kryssning till Kanarieöarna. Rederiet meddelade i onsdags att det ställer in alla vinterns kryssningar till Kanarieöarna och ansöker om företagssanering. Rederiet hänvisade till det svaga ekonomiska läget och på sjunkande biljettpriser just när det gäller Kanarieöarna.

Skånskan - 29 apr 16 kl. 07:27

Förseningar och inställda tåg mellan Alvesta och Hässleholm

Trafik Krösatågen på sträckan Hässleholm-Växjö är inställda. Bussar är beställda att ersätta inställda tåg.
Övrig tågtrafik trafikerar med förseningar.

DN - 20 okt 17 kl. 12:02

Kritik mot att statsanställda ska ersätta tolkar

På grund av den stora flyktingströmmen hösten 2015 ska tolkutbildningen byggas ut. Dessutom föreslår regeringen att statsanställda som är flerspråkiga kunna översätta i stället för utbildade tolkar. Men facket är kritiskt..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - 16 timmar sedan

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - 19 timmar sedan

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - 21 timmar sedan

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - Igår: 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - Igår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - Igår: 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - Igår: 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.