Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 20 July, 05:53

Blekinge Läns tidning - 16 jun 19 kl. 21:14

Man gripen för människorov
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man gripenför , människorov
BT - 26 jun 17 kl. 16:43

En tredje person gripen misstänkt för människorov

En tredje person är gripen misstänkt för människorov i fallet med den försvunne Svenljungabon. Personen är bekant både med offret och med de båda männen som häktades i torsdags..

Expressen - 01 apr 19 kl. 18:14

Man gripen misstänkt för misshandel och människorov

En man i 35-årsåldern är gripen i Eskilstuna, misstänkt för misshandel och två fall av människorov, alternativt olaga frihetsberövande..

BT - 22 jun 14 kl. 08:26

En gripen för människorov av flicka

En nioårig flicka från Jordbro, i Haninge söder om Stockholm, var under lördagskvällen och natten förvunnen i flera timmar och eftersöktes av poliser, hundar och helikopter. En person greps vid tretiden, misstänkt för att ha rövat bort flickan. – Nu har en person gripits misstänkt för människorov.

GT - 02 maj 17 kl. 17:37

Man gripen för människorov – kan vara efterlyst terrorist

På valborgsmässoafton greps två män misstänkta för människorov.Vid kontroll visade det sig att en av männens id-handlingar stämmer överens med en man misstänkt för terrorbrott i Bryssel, rapporterar GP.– Det som de sitter anhållna för är misstanke om människorov, säger vice chefsåklagare Thomas Ahlstrand på Internationella kammaren..

Polisen - 30 maj 13 kl. 15:33

Efterlyst i utredning om människorov gripen

Under onsdagen den 29 maj greps en 24-årig kvinna som är häktad i sin utevaro misstänkt för delaktighet i ett människorov som inträffade i januari då en 19-årig kvinna fördes bort i centrala Växjö och därefter misshandlades grovt..

GT - 03 jul 13 kl. 13:13

Man gripen för människorov

En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för människorov gällande småbarnsmamman i Trollhättan, skriver TTela.se.

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 11:38

En gripen i Trollhättefallet

En man, som varit anhållen i sin frånvaro sedan i fredags, greps i går i en bostad i Halland i fallet med den försvunna kvinnan i Trollhättan.
Mannen sitter nu anhållen på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling. - Vi lyckades lokalisera honom i går, säger Christer Fuxborg till TT.

Sydsvenskan - 05 sep 13 kl. 17:41

En gripen för människorov

Efter förhör och inre spaning greps en 19-årig man vid Bennets väg under onsdagseftermiddagen misstänkt för misshandel och människorov..

Sydsvenskan - 27 mar 14 kl. 12:37

Försvunnen person hittad - en gripen för människorov

Polisen har lokaliserat en person som försvann i samband med en misshandel på Sergeantgatan på måndagskvällen. En 41-årig man greps på onsdagen misstänkt för människorov och grov misshandel..

Sydsvenskan - 31 maj 14 kl. 09:56

20-åring gripen för människorov

En man greps klockan 20.20 på Lernacken, misstänkt för människorov. I bilen fanns en kvinna han tagit med sig mot hennes vilja..

Kristianstadsbladet - 22 jun 14 kl. 03:31

En gripen för människorov av flicka


En nioårig flicka från Jordbro, i Haninge söder om Stockholm, var under lördagskvällen och natten förvunnen i flera timmar och eftersöktes av poliser, hundar och helikopter. En person greps vid tretiden, misstänkt för att ha rövat bort flickan. - Nu har en person gripits misstänkt för människorov.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fler vildsvin behöver hamna på faten

Vildsvinen orsakar varje år skador på jordbruk för över en miljard och de bidrar också till mängder av trafikolyckor. Det är dags att agera mot vildsvinen. Fler behöver hamna på faten.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Skilsmässa - så går det till

Ibland går det inte att rädda äktenskapet - trots alla försök. Under 2018 skilde sig 649 par i Blekinge. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Flest skiljer sig under sommaren

Sommar förknippas oftast med positiva känslor - men när det gäller relationer så talar statistiken ett annat språk. På Karlskrona psykoterapimottagning märks det genom att fler par söker hjälp i anslutning till semestern..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Seriekrock i rymden

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vänsterns snällhet drabbar de snälla

Om det inte ställs krav på den som lever på andra kommer dessa andra att komma i kläm. Det är inte snällt alls. Tvärtom..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nu åker de på sitt livs jamboree

En scout får chansen en gång i livet att delta i Världsscoutjamboreen. Det stora lägret hålls någon stans i världen en gång vart fjärde år, och för att bli uttagen måste man ha fyllt 14 år men får inte vara äldre än 18..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Program: Lördag på Östersjöfestivalen

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Satsar på ett nytt stall efter storbranden

Ett större kycklingstall i Norje som totalförstördes vid en brand förra sommaren kommer att byggas upp igen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Bil med fyra personer i diket

Räddningstjänst och ambulanspersonal ryckte ut till en singelolycka med personbil mellan Ronneby och Kallinge på natten till lördagen..

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Blueslegend avslutade tredje festivaldagen

När tredje dagen av Östersjöfestivalen 2019 avslutas så är det med en blueslegend. Mick Clarke med band klev upp på stora scenen på torget och bjöd publiken på klassisk blues..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.