DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 22:19

DI - 16 jun 19 kl. 21:08

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USANordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Capital, USA, Vetander, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capital, gör, nytt, miljardförvärvi , USA
Computer Sweden - 01 mar 19 kl. 09:57

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv – köper nordisk Ciscospecialist


Riskkapitalbolaget Nordic Capital fortsätter köpa upp namnkunniga nordiska it-bolag. För ett år sen köpte de Trustly – nu lägger de beslag på Conscia..

DI - 09 jun 14 kl. 10:20

Nordic Capital köper Gina Tricot

Nordic Capital förvärvar majoriteten i klädkedjan Gina Tricot från de befintliga ägarna och går samtidigt in med nytt kapital för att stärka bolagets finansiella ställning, framgår det av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 09 jun 14 kl. 10:35

Nordic Capital köper Gina Tricot

Nordic Capital förvärvar majoriteten i klädkedjan Gina Tricot från de befintliga ägarna och går samtidigt in med nytt kapital för att stärka bolagets finansiella ställning, framgår det av ett pressmeddelande..

DI - 08 jan 18 kl. 19:30

Nytt noteringsfiasko för Nordic Capital

Norska Saferoad är ytterligare ett noteringsfiasko för Nordic Capital där flera svenska investerare gjort kännbara förluster. Bland dem som litade på riskkapitaljätten och köpte aktier finns Catella, Nordea, Alfred Berg och Handelsbanken Fonder..

Dagensanalys.se - 18 sep 17 kl. 10:36

Nordic Morning Group lanserar nytt varumärke

Det är byråerna Ottoboni, Sitrus, Klikki, Seed och CountQuest som blir Nordic Morning. Tillsammans ska de erbjuda vad gruppen kallar för ”Digital Growth Engine”. Vilket är ett gemensamt erbjudande för digitaliserad data-driven marknadsföring och tjänste- och apputveckling.

Dagens Media - 11 jun 18 kl. 07:00

Nordic Entertainment Group lanserar nytt varumärke

MTG delas upp i två separata bolag – nu sjösätts det nya varumärket Nordic Entertainment Group..

YLE - 28 dec 15 kl. 17:45

Nytt riskkapital strömmar till Finland

Riskkapitalbranschen växer sakta men säkert i Finland. Då bankerna har blivit försiktigare med utlåningen kan riskkapitalbolagen få en större roll för små och medelstora företag. - Vi ser gärna att riskkapital blir ett starkare alternativ för företagen vid sidan av banklån.

DI - 14 dec 17 kl. 21:04

Riskkapitaljätte får nytt bakslag

Att köpa in sig i bolag som riskkapitaljätten Nordic Capital noterar har varit en högst riskfylld affär de senaste åren. Efter Munters vinstvarning på torsdagen har hälften av de bolag som Nordic Capital noterat i Stockholm sedan 2014 utvecklas sämre än börsindex..

Affärsvärlden - 31 jan 17 kl. 09:03

Skandia förbereder nytt bud på SCA

Skandia och den finländska riskkapitalfonden Dasos förbereder ett nytt bud på hygien- och skogsbolaget SCA:s skogsverksamhet. Den tidigare konsortiedeltagaren Nordic Capital har dock hoppat av efter mothugg från Industrivärden, varför de två bolagen söker en ny partner. Det skriver Dagens Industri på tisdagen..

DI - 06 maj 11 kl. 22:01

Nytt försök att notera Finnveden

Riskkapitalbolaget Nordic Capital planerar att börsnotera Finnveden..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 15 minuter sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 1 timme sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 2 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 2 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 3 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.

DI - 3 timmar sedan

Camanio Care genomför riktad kvittningsemission på 2,1 miljoner

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care har beslutat att genomföra en kvittningsemission om 2,1 miljoner kronor genom befintligt finansieringsavtal med Recall Capital, som även äger drygt 25 procent av aktierna i Camanio Care. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.