Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 20 July, 05:36

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 19 kl. 04:00

Stoppa stöldligorna i tullen. Dagens ordning är ett hån.Fler tjuvar borde stoppas vid gränsen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppa, stöldligornai , tullen, Dagens, ordningär ett , hån
DI - 07 feb 18 kl. 13:10

Så ska Sverige stoppa stöldligorna

Skärpta straff för inbrott och fler kontroller av misstänkta fordon på väg ut ur landet. Så vill regeringen stoppa de utländska stöldligorna..

Expressen - 21 maj 19 kl. 20:29

Så vill Tomas Tobé stoppa stöldligorna

Moderaternas toppkandidat i EU-valet, Tomas Tobé, går till val på att stoppa den fria rörligheten för kriminella.Och han medger att det kommer att göra det lite krångligare att resa för laglydiga.– Det kommer att bli vanligare att vi får visa legitimation eller pass när vi reser, säger han..

Sydsvenskan - 16 jun 19 kl. 04:00

Stoppa stöldligorna i tullen. Dagens ordning är ett hån.

Fler tjuvar borde stoppas vid gränsen..

Kristianstadsbladet - 06 maj 19 kl. 15:33

Stoppa tjuverikaoset i handeln

Låt butiker få porta folk, sluta belöna den som begår många småbrott och stoppa stöldligorna vid gränsen. Bara genom att skyndsamt se över tandlösa och generösa lagar kan våra handlare skyddas mot skurkar..

YA - 23 mar 18 kl. 03:03

Permanenta gränskontroller skulle stoppa stöldligorna

Cirka hälften av människorna i sydöstra Skåne känner sig otrygga. På grund av alla inbrott i bostadshusen är en del till och med otrygga i sitt hem. Det är oacceptabelt.

Aftonbladet - 27 aug 18 kl. 11:18

Du har rätt, vi ska stoppa stöldligorna

Dagens PS - 07 nov 16 kl. 09:14

Rättegången som Qviberg försökt stoppa

Dagens PS har tidigare skrivit om HQ-härvan och om de frikännande domarna, vi har även berättat att rättsprocessen inte är över när det gäller alla pengar som försvann för aktieägarna i samband med HQ-kraschen. Nu skriver SvD Näringsliv om det nya HQ-målet, ett så kallat civilmål som ska avgöras i domstol, det är en gigantisk rättegång som beräknas vara klar först till midsommar 2017 och där domen väntas bli avkunnad efter sommaren. Det är aktieägarna i HQ AB som stämt den gamla styrelsen i HQ AB, plus bolagets revisor och HQ:s tidigare ägare Öresund AB på ansenliga belopp.

Dagens PS - 10 nov 16 kl. 15:30

Ledare: Stoppa V:s lekstuga

Dagens PS har tidigare skrivit om debatten kring vinster i välfärden. Ett förslag som bland annat Göteborgs-Posten på ledarplats kallat ”populism”. Nu skriver Sydsvenskan i en ledare om Vänsterpartiets krav på att vinster i välfärden stoppas och den utredning som Ilmar Reepalu (S) i tisdags la fram.

Dagens PS - 21 nov 16 kl. 10:26

Det ska stoppa Swish-fusk

Dagens PS har tidigare berättat att kriminella i allt högre grad använder för betaltjänsten Swish. Bara i oktober i år swishades det för mer än 8,4 miljarder kronor och många Swish-betalningar registreras inte, rapporterar TT. ”Det är en hel del fusk.

Dagens PS - 31 jan 17 kl. 08:05

Debatt: Stoppa Skatteverkets gräddfil

Det skriver Sven-Åke Bergkvist och Carl Göransson från stiftelsen Rättvis skatteprocess, partner Mannheimer Swartling advokatbyrå, på Di Debatt och kräver att lagen om företrädesansvar ändras. I motsats till andra fordringsägare har Skatteverket ”en gräddfil” att driva in skulder från enskilda i samband med aktiebolagskonkurser och det här ”slår blint”, menar debattörerna som tycker att regeringen bör lyssna på kritiken som Entreprenörskapsutredningen fört fram. Som lagen är utformad krossar det både enskilda och familjers ekonomier, trots att de försökt med alla till buds stående medel att göra rätt för sig, enligt debattörerna i Dagens Industri.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tio döda i gasexplosion i Kina

Minst tio personer omkom i samband med en explosion i ett gaskraftverk i staden Sanmenxia i centrala Kina på fredagen. Ytterligare fem personer saknas. 19 personer uppges vara allvarligt skadade, enligt den statliga kinesiska televisionen CCTV.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Två döda hittade i Trelleborg

Polisen misstänker att ett grovt våldsbrott har begåtts i Trelleborg på fredagskvällen efter att ha fått larm från allmänheten. – Två personer har hittats döda och en förundersökning är inledd. Anhöriga är underrättade, säger Thomas Söderberg, vakthavan.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Vården måste ske med hela den sjuka människan i centrum.”

Hans-Inge Persson, föreläsare, författare och debattör..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ifrågasatt nej till ebolavaccin för miljoner

Vaccin var det som skulle hindra ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa att explodera som det i Västafrika där över 11 000 dog. Så har det också blivit – men en brist på doser riskerar nu att ställa saker på ända. Ändå tackar landet nej till en ny storts vacci.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stenson om jakten: Det går inte att vänta

Fem slag efter tätduon i British Open. I eftermiddag inleder Henrik Stenson och Alex Norén jakten på JB Holmes och Shane Lowry. – Det går inte att vänta på att andra ska göra misstag, du måste göra birdies när möjligheten ges, säger Stenson.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Oljetanker uppges ha följt regler

Det brittiskflaggade svenskägda tankfartyget Stena Impero, som konfiskerades av Iran på fredagen, följde internationella navigeringsregler, uppger rederiet. Fartyget var på väg till Saudiarabien när det beslagtogs i Hormuzsundet vid 17-tiden svensk tid..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bolsonaro: Ingen svält i Brasilien

Brasiliens president Jair Bolsonaro säger att inga brasilianer går hungriga. – Du ser inte fattiga människor på gatan med beniga kroppar som i andra länder, sade Bolsonaro till journalister på fredagen. Efter att ha fått kritik för sina uttalanden backa.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Pappa åtalas – misstänks ha gift bort dotter

Pappan till en misstänkt bortgift 14-årig flicka i Göteborg, åtalas nu misstänkt för grov egenmäktighet med barn, skriver GP. Mannen, som är i 45-årsåldern, har suttit häktad sedan i slutet av juni. Mamman till flickan, som nu är 16 år, är också misstän.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Två skadade i knivbråk – en gripen

Två personer har knivskurits i samband med ett bråk i Nordstan i Göteborg, där minst sex personer misstänks ha varit inblandade. Polisen larmades strax före midnatt på fredagskvällen, och vid tillfället var det mycket stökigt i och runt platsen. Polis o.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

USA-styrkor till Saudiarabien

Amerikanska styrkor kommer åter att tillåtas att husera i Saudiarabien, uppger saudiska källor. – Grundat på ett samarbete mellan Saudiarabien och USA och en önskan om att förbättra allt som kan bevara regionens säkerhet och stabilitet … har kung Salman.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.