YA > Nyheter

Monday, 15 July, 19:58

YA - 15 jun 19 kl. 23:42

Tågstopp mellan Ystad och SimrishamnSent på lördagskvällen har all tågtrafik mellan Ystad och Simrishamn stoppats, meddelar Trafikverket strax efter klockan 23..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Simrishamn, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppmellan , Ystadoch , Simrishamn
YA - 03 mar 18 kl. 18:47

Klart med tåg Ystad-Simrishamn från söndagen

Trafikverket meddelar nu att tågtrafiken åter köra sträckan Ystad-Simrishamn från och med söndagens. Snön är undanröjd från spåren och spårväxlarna och sträckan är helt återställd för säker tågtrafik..

YA - 01 mar 18 kl. 10:53

Fortsatt tågstopp mellan Simrishamn och Ystad: ”Mer snö”

Pågatågen mellan Simrishamn och Ystad är inställda i ytterligare några dagar. Först på söndag morgon kan de rulla igen..

Sydsvenskan - 06 jan 11 kl. 10:15

Ystad-Simrishamn fortfarande stängt för tåg

All tågtrafik mellan Ystad och Simrishamn är fortfarande avstängd.
Tågtrafiken på sträckan skulle vara igång igen klockan nio på morgonen, men så har det inte blivit. ?

Skånskan - 25 mar 17 kl. 10:20

Tågstopp mellan Simrishamn och Tomelilla

Det råder just nu stopp i tågtrafiken mellan Simrishamn och Tomelilla efter en olycka. ERWP.fif(0)Enligt Trafikverket kommer Pågatågen att vända i Tomelilla.

Skånskan - 14 sep 18 kl. 11:13

Djur på spåret orsakade tågstopp

Malmö/Ystad/Svedala/Skurup Tågtrafiken mellan Svedala och Skurup stoppades under fredagsförmiddagen då det fanns djur på spåret.Följdförseningar kan dock kvarstå en tid framöver, uppger Trafikverket. Även vissa inställelser förekommer innan trafiken är i fas igen.

Skånskan - 18 nov 18 kl. 08:48

Tågen inställda Malmö-Ystad

Trafik Tågen mellan Malmö Hyllie och Ystad är inställda till måndag klockan 04.15.På grund av underhållsarbete mellan Lockarp och Ystad ställs tågen in i helgen, men bussar ersätter både direkt och via mellanstationerna, uppger Trafikverket.

YA - 27 maj 14 kl. 16:03

Ystad modell för hela världen

Foto: Mark Hanlon
Anders Gustavsson, vd för Volvo personbilar vet hur personalen ska utbildas. Modellen för det hittar han hos Bil Bengtsson-koncernen, som han besökte på måndagen.
Under ett år har alla ledare i Bil Bengtsson-koncernen, där även Toyota Sydost och Österlens lastvagnar ingår, gått en ledarskapsutbildning.

YA - 04 dec 13 kl. 13:21

Inga tåg mellan Malmö och Simrishamn


Tågtrafiken på sträckan Malmö-Ystad-Simrishamn ställs in under torsdagen och fredagen, då ett oväder med regn och snö väntas passera Götaland och Svealand.Trafikverket informerade på onsdagen om att den aktuella järnvägssträckan stängs av från trafik mellan torsdag klockan 12 och fredag klockan 14. Just denna sträcka är särskilt känslig för framför allt hård vind i kombination med snö.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 09:27

Förseningar mellan Malmö-Ystad

Trafik TRafikverket meddelar att det just nu är förseningar i all tågtrafik mellan Malmö och Ystad/Simrishamn. Ingen prognos kan lämnas i nuläget. Vissa tågavgångar kan komma att ställas in.

YA - 04 sep 18 kl. 13:33

Just nu: Tågstopp mellan Simrishamn och Malmö

Fler avgångar är inställda just nu. .

Sydsvenskan - 21 jun 18 kl. 08:31

Stopp i tågtrafiken Ystad-Simrishamn

Bussar ersätter. Tågtrafiken väntas öppna igen cirka klockan 12.00..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Nytt kontrakt för Burakovsky

YA - 1 timme sedan

20 miljoner barn gick miste om vaccin i fjol

Antalet barn som inte vaccinerades mot livshotande sjukdomar som mässlingen, difteri och stelkramp uppgick i fjol till 20 miljoner, uppger Världshälsoorganisationen och Unicef i en gemensam rapport om den globala vaccinationstäckningen..

YA - 1 timme sedan

Kim: ”Jag är största syndaren när det gäller skräpmat”

Alla som sett Kim Andersson spela handboll kan vittna om en spelare som är i fysisk topptrim. Men bakom muskelkostymen döljer sig inte bara tuff träning, utan även en hel del – skräpmat..

YA - 1 timme sedan

Pilot flög bakom olycksplanet: Känner tomhet

Mats Johansson har många gånger flugit planet som på söndagen kraschade utanför Umeå. Då dödsolyckan skedde hade han precis lyft bakom planet och följt det i luften..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.