Sydsvenskan > IT

Saturday, 20 July, 04:56

Sydsvenskan - 15 jun 19 kl. 16:00

Ingen vet när de boende får flytta tillbaka”Fortfarande några mindre bränder i byggnaden och det finns rasrisk på sina ställen.”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen vetnär de , boendefår , flyttatillbaka
Skånskan - 11 okt 18 kl. 15:11

Godisglada råttor gäckar boende på Solgården

Svalöv Råttor ser till att gäcka både personal och boende på Solgården i Svalöv.Det var i går som SkD avslöjade att totalt sex personer på äldreboendet tvingats flytta till ett korttidsboende i Teckomatorp.
Sedan en tid tillbaka har råttor vid ett par tillfällen tagits sig in, Anticimex har åtgärdat, men i söndags var det dags igen och under onsdagen togs beslutet att stänga av avdelningen helt för att jaga ifatt de objudna gästerna.

Trelleborgs Allehanda - 05 apr 14 kl. 07:00

Två personer i kö till boende

Foto: Tomas Nyberg.
Föräldrar som sökte LSS-boende till sina barn långt innan de var redo att flytta hemifrån bidrog till en lång kö som gav kommunen vite. Sedan några år får de föräldrarna i stället göra en intresseanmälan.

Skånskan - 24 mar 19 kl. 06:00

Maglasätebo: ”Jag vet inte hur jag ska betala”

Maglasäte Polisen Mikael Nykänen är en av många som drabbats hårt ekonomiskt av den kommunala VA-utbyggnaden i Maglasäte.
– Jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna betala det här beloppet, säger Mikael Nykänen.Drygt två år försenad väntas VA-utbyggnaden sätta igång i Maglasäte, Lillasäte och Björkåsen under april månad.

Expressen - 22 nov 17 kl. 14:38

Boende kan tvingas från Sularpsfarmen

Räddningstjänsten anser inte att brandskyddet är tillräckligt säkert på Sularpsfarmen.Därför tvingas boende flytta från rummen inom fem dagar.Nu ska länsstyrelsen utreda för att ge sitt besked.

Skånskan - 03 mar 18 kl. 05:00

Nedskärning utreds av boende för äldre par

ESLÖV Eslövs kommun fortsätter att skära ned inom äldreomsorgen.
Tjänstemännen utreder en bantning av vård- och omsorgsboendet Vårlöken, där par har möjlighet att fortsätta bo tillsammans trots att någon av dem blivit dålig. ERWP.

Nyheter 24 - 03 apr 12 kl. 16:05

"Du måste flytta om tre månader" - Studentbostäders chockbesked efter inflyttningen


Chockbeskedet kom hem i brevlådan bara två veckor efter att studenten skrivit på sitt hyreskontrakt. STOCKHOLM. De boende i studentlägenheterna på Karins Allé 3 på Lidingö i Stockholm trodde först att det var ett dåligt aprilskämt.

BT - 10 okt 14 kl. 20:44

Majblommegården tar emot asylsökande: "Tillfälligt boende"

På onsdag kommer de asylsökande flytta in på Majblommegården i Tvärred. Men avtalet mellan Örnen Öland AB och Migrationsverket går ut redan i april nästa år. Maximalt 51 personer kommer att bo på Majblommegården samtidigt och Örnen Öland AB har anställt sex personal för att ha beredskap när de boende kommer.

Sydsvenskan - 08 jan 11 kl. 06:30

Nekas att flytta bort från förövare

Illustration: Ursula Wilby
När Tobias var liten utsattes han för sexuella övergrepp. Idag bor han på ett stödboende som besökts av den utpekade förövaren. Tobias vill flytta men socialtjänsten säger nej
Tobias är psykiskt sjuk, har missbruksproblem och har gjort åtskilliga självmordsförsök.

Skånskan - 24 mar 18 kl. 05:00

Ett särskilt boende kan läggas ner

Sjöbo Effektiviseringskravet gör att vård- och omsorgsnämnden behöver spara nästan fem miljoner 2019. Samtidigt riskerar statsbidraget på fyra miljoner kronor att försvinna. Dessutom väntas verksamheternas kostnader öka med omkring tolv miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 08:30

"Vi söker ett stort boende"

Foto: Tommy Svensson
Familjen Beutler har bestämt sig. Det är i Åhus som de vill bosätta sig. ?

Trelleborgs Allehanda - 12 feb 14 kl. 08:15

LSS-boende byggs om för flyktingungdomar

Foto: Tomas Nyberg
Mitt i centrala Trelleborg kommer det nya boendet för ensamkommande flyktingbarn att ligga. I maj flyttar åtta ungdomar in i ett gammalt LSS-boende på Västergatan.
Sedan det stod klart att Malmö stad har sagt upp sina platser på transitboenden i Dalköpinge och Beddingestrand har Trelleborgs kommun jobbat för att kunna öppna ett nytt boende för de ensamkommande flyktingbarn som bor där.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Två skadade i knivbråk – en gripen

Två personer har knivskurits i samband med ett bråk i Nordstan i Göteborg, där minst sex personer misstänks ha varit inblandade. Polisen larmades strax före midnatt på fredagskvällen, och vid tillfället var det mycket stökigt i och runt platsen. Polis o.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bilbrand på Solbacken i Malmö

En bilbrand har utbrutit på Stadiongatan i Malmö..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Jätteupphämtning av McIlroy på andra rundan

Hemmafavoriten Rory McIlroy inledde British Open katastrofalt. Med en kvadruppelbogey på första hålet avslutade han den inledande speldagen med en score på smått bedrövliga åtta över par. Om den nordirländske världstrean var revanschsugen på dag två?

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Man anhållen för mordförsök efter Luleåbråk

Tre personer har frihetsberövats efter ett bråk i Luleå natten mot tisdag, skriver polisen på sin hemsida. En man i 20-årsåldern har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordförsök, grov misshandel och övergrepp i rättssak, och en man i 30-årsålder.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Lynchmobb slog ihjäl misstänkta kotjuvar

Tre män som misstänks ha försökt stjäla boskap i den indiska delstaten Bihar har slagits ihjäl av en mobb. Det är den senaste attacken i en rad liknande incidenter, framför allt riktade mot minoritetsgrupper längst ned i det indiska så kallade kastsyste.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Merkel: Greta har varit en blåslampa

Den svenska klimataktivisten Greta Thunberg har fungerat som en blåslampa för den tyska regeringen i miljö- och klimatpolitiken, enligt Angela Merkel. – Hon har bidragit till att skynda på arbetet, säger den tyska förbundskanslern vid sin årliga sommarp.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

"Här förenas liberala partier i en gemensam problemanalys."

Inte läge att stänga några dörrar i svensk politik..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Syskonen ordnar lopp till minne av sin mamma

Helgens välgörenhetslopp i Alnarp hålls till minne av Eva Tholson..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Britta Marakatt-Labba föddes i en kåta

Textilkonstnären berättar om hoten mot den samiska kulturen..

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Iransk oljetanker blir kvar i Gibraltar

Den iranska oljetanker som beslagtagits i Gibraltar efter misstankar om att den var på väg till Syrien med olja i strid med EU:s sanktioner får hållas kvar i ytterligare 30 dagar, beslutar Gibraltars högsta juridiska instans. Supertankern Grace 1, med 2.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.