YLE > Finland

Saturday, 20 July, 11:38

YLE - 15 jun 19 kl. 15:53

Prideparaden i Vasa hade stor uppslutning - deltagare från Jakobstad och Mexico CityLördagens Prideparad i Vasa lockade stora mängder deltagare. Paraden som är kulmen på den pågående Prideveckan gick från torget till Sandö..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vasa, Jakobstad, Mexico City, Prideparad, Prideveckan, Sandö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prideparadeni , Vasahade , stor, uppslutning, deltagarefrån , Jakobstad, och Mexico City
News55 - 15 nov 16 kl. 13:38

Stor uppslutning på seniormässan i Borlänge

Seniormässan i Borlänge är i full gång och bjuder på inspirerande föreläsningar, PRO och SPF:s respektive körer, Etternellerna och Carpe Diem, intar scenen och stämmer upp i sång och mässan gästas även av ingen mindre än musikern och ståuppkomikern Lennie Norman. Det är inte första gången Lennie gästar Seniormässan och han känner sig bekväm med att underhålla en stor publik. – Eftersom jag har varit på mässan tidigare vet jag vad som fungerar, vilket gör att jag känner mig trygg, säger Lennie Norman till News55.

Blekinge Läns tidning - 10 jul 19 kl. 14:48

Lokal hundtävling fick stor uppslutning

På Lindas Hunderi & Hundhall var det dags för en stor hundtävling. Totalt var över 200 anmälda för att tävla. - Vi väntade oss inte en så stor uppslutning, säger Linda Jönsson, arrangör till tävlingen..

Kristianstadsbladet - 06 jun 16 kl. 21:49

Stor uppslutning vid Västergårda

Det var stor uppslutning vid Västergårda under den vackra nationaldagen. En dag med musik, allsång, högtidstal och stipendier..

UNT - 02 jun 18 kl. 18:35

Stor uppslutning på första Malindagen

Det var stor uppslutning av boende och anhöriga när Enköpings kommun, EHB och Aleris bjöd in till Malindagen på Rombergsgatan..

DI - 04 jul 19 kl. 21:48

Donald Trump väntar sig stor uppslutning till nationaldagsfirandet

Donald Trump väntar sig stor uppslutning vid nationaldagsfirandet på Lincoln Memorial i Washington under kvällen. Men alla jublar inte över tillställningen. I anslutning till presidentens tal väntas även en militäruppvisning som kritiserats för att politisera nationaldagen och slösa med skattepengarna..

BT - 23 dec 13 kl. 20:10

"Fantastiskt stor uppslutning"

Närmare 200 människor och nästan lika många brinnande facklor lös upp den mörka eftermiddagen i centrala Tranemo i dag. I går manifesterade 16 000 människor mot rasism i Kärrtorp. I dag var det Tranemobornas tur att visa att de står upp mot rasismen och fascismen.

UT - 23 dec 13 kl. 21:26

"Fantastiskt stor uppslutning"

Närmare 200 människor och nästan lika många brinnande facklor lös upp den mörka eftermiddagen i centrala Tranemo i dag. I går manifesterade 16 000 människor mot rasism i Kärrtorp. I dag var det Tranemobornas tur att visa att de står upp mot rasismen och fascismen.

LV - 29 apr 17 kl. 15:10

Stor uppslutning på damgolfens upptakt

Sämre vårväder men betydligt bättre uppslutning. Så kunde Tobo Golfklubbs damkommitté summera upptakten på nya säsongen. - Trots vädret känns det fantastiskt att få börja, säger ordförande Annelie Fors, som kunde glädjas över många nya ansikten..

LV - 29 apr 17 kl. 15:10

Stor uppslutning på damgolfens upptakt

Sämre vårväder men betydligt bättre uppslutning. Så kunde Tobo Golfklubbs damkommitté summera upptakten på nya säsongen. - Trots vädret känns det fantastiskt att få börja, säger ordförande Annelie Fors, som kunde glädjas över många nya ansikten..

BT - 25 maj 14 kl. 17:03

Stor uppslutning i Ukrainska valet

Det mesta pekar på att det har varit ett mycket stort valdeltagande i Kiev och de västra delarna av Ukraina. Men det är ett splittrat land som väljer president. I öster har många vallokaler inte kunnat öppna.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

En kula genom ett fönster ledde till en stor polisoperation i Björneborg - flera polisenheter och ett pansarfordon tillkallades till platsen

En kula for genom ett lägenhetsfönster i stadsdelen Paradisbacken i Björneborg på fredagskvällen. Polisen säkrade området och flera personer greps under operationen..

YLE - 30 minuter sedan

Alternativa festivaler blir allt populärare - "Vi har fria händer och gör så som vi vill"

Tuska, eller Puska? Alternativa festivaler växer varje år..

YLE - 1 timme sedan

Efter brev från jurist och rättelseyrkan: Styrelsen för delägarlaget i Larsmo böjer sig gällande Ekofish

Jag var beredd att gå till tingsrätten om inte styrelsen kommit emot, säger en av delägarna, Maj-Len Enlund, som vill hålla fiskodlingen borta från Ådön. Styrelsen kommer att ordna en extra delägarstämma gällande arrendekontraktet..

YLE - 2 timmar sedan

Medborgarinitiativ för terapigaranti går till riksdagen - samlade 50 000 underskrifter

Medborgarinitiativet om så kallad "terapigaranti" fick 50 000 underskrifter sent igår kväll, vilket innebär att initiativet tas upp i riksdagen..

YLE - 2 timmar sedan

Grottor i centrala Åbo blev Egenlands mest utmanande inspelningsplats

En nattklubb, koloniträdgårdar och grottor i centrala Åbo. De tre platserna representerar Åbo i Yles tvåspråkiga reseprogram Egenland..

YLE - 3 timmar sedan

Fruntimmersveckan är här! Fira högsommaren med vårt knepiga nyhetstest

Hur många rätt får du i hettan? Går det dåligt kan du svalka dig med ett glas saft och prova på nytt!.

YLE - 14 timmar sedan

Rädsla, oro och sorg - de här och många andra känslor kan klimatångesten väcka hos oss

Klimatångesten blir allt vanligare. Känslorna varierar från mildare oro till ett mera närvarande ångesttillstånd. I värsta fall kan ångesten leda till tvångsmässigt beteende, något som också kan kallas klimatortorexi.

YLE - 16 timmar sedan

HFD går emot Migri och förvaltningsdomstolen: Könsstympning grund för asyl, somalisk mamma och barn får ny behandling

En somaliska mamma och hennes dotter bör få sitt fall prövat av Migri på nytt och då ska risken för könsstympning utgöra grunden för ett asylbeslut, fastslår Högsta förvaltningsdomstolen i ett uppmärksammat utslag den här veckan. HFD kullkastar med utslaget Migris och förvaltningsdomstolens tidigare asylavslag..

YLE - 17 timmar sedan

Projektet Raseborgs å kan hämta kräftorna tillbaka – översvämningarna är Raseborgsåns största problem

Översvämningarna kring Raseborgsån är ett stort problem för åns välmående. Raseborgs miljöbyrås projekt Raseborg å ska minska på fosforbelastningen. Snart kanske kräftorna trivs i ån igen..

YLE - 18 timmar sedan

Bussar ersätter rälsbussen mellan Hangö och Karis under veckoslutet

Kvällens sista turer på lördag (20.7) och alla turer på söndag (21.7) mellan Karis och Hangö ersätts med bussar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.