Realtid > Ekonomi

Monday, 22 July, 22:19

Realtid - 14 jun 19 kl. 08:32

Traton väntas noteras 28 juniTraton väntas noteras 28 juni, Amerikanska advokater förbereder stämning mot Swedbank och FI försvarar amorteringskraven. Det är några av rubrikerna i fredagens nyhetssvep..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Swedbank, FI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Traton, väntas, noteras28 , juni
Affärsvärlden - 26 jun 19 kl. 14:52

Traton väntas prissättas i nedre delen av prisintervallet

Den tyska fordonskoncernen Volkswagens lastbilsenhet Traton väntas prissättas i den nedre delen av prisintervallet 27-33 euro i samband med den stundande börsnoteringen på fredag..

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 00:01

Hernhag: Därför ska du inte teckna Traton

Noteringen i korthet: Börslista: Nasdaq Stockholm
Teckningskurs: 27-33 euro
Teckningstid: 17-27 juni
Första handelsdag: 28 juni
Tecknas via: SEB och 12 banker till, plus att åtminstone Avanza och Nordnet har anmälningsformulär.
Råd: Teckna ej. Läs också:
AMF blir ankarinvesterare i Traton
Då noteras Traton     Scania är på väg att återkomma till börsen via en noterin

PrivataAffärer - 14 jun 19 kl. 06:56

Då noteras Traton

Det framgår av ett meddelande som den tyska fordonskoncernen skickade ut kring midnatt. Priset motsvarar en värdering av hela Traton om 13,5-16,5 miljarder euro, enligt Bloomberg News beräkning. Det motsvarar cirka 145-177 miljarder kronor.

DI - 14 jun 19 kl. 06:38

Klart: Då noteras Traton

Volkswagen kommer att notera lastbilsdivisionen Traton, där Scania ingår, med första handelsdag den 28 juni i Frankfurt och Stockholm..

DI - 26 jun 19 kl. 12:01

Källor: Investerarna tvekar – Traton noteras i lägre del av intervall

Volkswagen förväntas sätta priset i nedre delen av intervallet 27-33 euro per aktie inför noteringen av lastbilsdivisionen Traton. Det uppger personer med insyn till Reuters..

PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 21:00

Volkswagens lastbilsenhet ska noteras innan semestrarna

Noteringen förväntas vara slutförd innan ”sommarledigheten”, beroende av marknadsförhållanden. Det framgår av ett pressmeddelande. Noteringen väntas bestå av existerande aktier som ägs av endast VW.

DI - 13 maj 19 kl. 14:35

Henrik Henriksson: ”Scania i färdigläge om Traton noteras”

Volkswagenägda Scania är berett inför en eventuell börsnotering av Traton, som är den tyska fordonskoncernens lastbilsverksamheter där Scania ingår..

Affärsvärlden - 14 jun 19 kl. 07:05

Då noteras Traton

Priset i Volkswagens erbjudande om aktier i lastbilsbolaget Traton inför noteringen i Frankfurt och Stockholm kommer att ligga i intervallet 27-33 euro per aktie..

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 08:57

Scania noteras på Stockholmsbörsen

I dag börsnoteras Volkswagens lastbilsdivision Traton, där Scania ingår, på Frankfurtbörsen och Stockholmsbörsen. För att handeln ska börja i stort sett samtidigt på de både handelsplattformarna senareläggs handeln i Traton något på Stockholmsbörsen. Or.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 08:57

Scania noteras på Stockholmsbörsen

I dag börsnoteras Volkswagens lastbilsdivision Traton, där Scania ingår, på Frankfurtbörsen och Stockholmsbörsen. För att handeln ska börja i stort sett samtidigt på de både handelsplattformarna senareläggs handeln i Traton något på Stockholmsbörsen. Or.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Visa investerar i PayMate

Visa investerar i Indien-baserade betalningsföretaget PayMate. De nya pengarna ska användas till att expandera i Afrika och delar av Europa. .

Realtid - 8 timmar sedan

DB ser risk för halverad utdelning i Nordea

Nordeas aktieägare riskerar en nära halverad utdelning för i år när banken ska se över sina finansiella mål. Det skriver Deutsche Bank i en analys, enligt Nyhetsbyrån Direkt. .

Realtid - 10 timmar sedan

Sparbanken Sjuhärad höjer resultatet

Banken höjde sitt resultat med nästan 40 miljoner kronor jämfört med i fjol. Därmed går Sparbanken Sjuhärad mot den allmänna trenden om att bankerna visar en tydlig nedgång. .

Realtid - 11 timmar sedan

Aktiestrateg: Bolånekriget kommer fortsätta tynga bankernas marginaler

När de fyra svenska storbankerna har lämnat delårsrapporter för det andra kvartalet är det främst lönsamhetspress inom bolån som sticker ut, följt av ökade kostnader för åtgärder mot penningtvätt. Det säger Martin Guri, aktiestrateg på Kepler Cheuvreux, som spår fortsatt marginalpress inom bolån.  .

Realtid - 13 timmar sedan

Det går sämre för företagen

Det går sämre för företagen detta kvartal än tidigare. Även på sektornivå har den goda vinstutvecklingen har dämpats. Det skriver Peter Malmqvist, oberoende finansanalytiker och skribent, i en analys i Aktiespararna..

Realtid - 19 jul 19 kl. 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - 19 jul 19 kl. 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - 19 jul 19 kl. 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - 19 jul 19 kl. 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - 18 jul 19 kl. 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.