YA > Lokalt

Thursday, 17 October, 05:12

YA - 13 jun 19 kl. 22:29

Treklövern nedröstad – lägre avgiftshöjning i KulturskolanAvgiften för att spela i orkester och sjunga i kör i Kulturskolan höjs bara 50 kronor. Det har fullmäktige beslutat sedan treklövern röstats ner..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kulturskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Treklövern, nedröstad, lägre, avgiftshöjningi , Kulturskolan

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

Lars Mohlin: Argument funkar alltid bättre än hot

Lönar det sig att hota journalister? Tyvärr kan det nog göra det någon enstaka gång, men oftast får det tack och lov motsatt verkan..

YA - 5 timmar sedan

Kristina Yngwe (C): ”Oacceptabelt haveri”

Känsliga uppgifter över rovdjursjägare kan ha funnits tillgängliga via databasen Rovbase. Nu reagerar centerpartiets talesperson i landsbygdsfrågor och Ystadsbon Kristina Yngwe och kräver svar från miljö- och klimatministern Isabella Lövin (Mp)..

YA - 13 timmar sedan

Polisens razzia: Hittade smuggelcigaretter och grinders i livsmedelsaffär

En större mängd cigarettlimpor med utländska etiketter och grinders som används för att mala cannabis. Det hittade polisen i en livsmedelsbutik i centrala Ystad när de tillsammans med kommunen kontrollerade näringsidkare..

YA - 14 timmar sedan

Lärarförbundet: Ystad störtdyker i skolrankning – ”allvarligt”

Ystads kommun gör ytterligare ett ras när Lärarförbundet rankar årets bästa skolkommuner. För bara ett par år sedan var Ystad en av landets 20 bästa skolkommuner. I år hamnar kommunen på plats 159 och är näst sämst i sydöstra Skåne.

YA - Igår: 21:00

Kommunen tvingas betala för långsamt agerande

Det tog över ett år för kommunen att ordna fram ett boende för en person med funktionsvariation. Nu yrkar Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, att Ystads kommun ska betala över 280 000 kronor i straffavgift..

YA - 16 timmar sedan

Nytt besked: Varma maten till äldre räddas

Hemtjänsten fortsätter att servera varm mat till äldre. – Jag är inte beredd att ta beslut om att slopa den nu, utan vill utreda frågan mer, säger Christian Persson (M) vice ordförande i socialnämnden. .

YA - 20 timmar sedan

Här och bästa – och sämsta skolkommunen i sydöst

Skurup är bästa skolkommunen i sydöstra Skåne. Sämst är Tomelilla som ligger på plats 274 av 290 kommuner. Lärarförbundet har släppt sin årliga ranking Bästa skolkommun..

YA - Igår: 00:01

Peter Lindgren: Jag vill bli religiös men alla religioner är så förbannat dumma

Det finns dagar då ingenting skulle göra mig lyckligare än att hitta en härlig religion att bekänna mig till. Att gosa in mig i, att lägga mitt öde i. Jag antar att det är därför jag är konfirmerad, därför jag blev värvad till Sveriges farligaste sekt, och därför jag bjöd in Jehovas vittnen att sitta ned i min soffa med uppmaningen ”give me your best shot”.

YA - Igår: 15:51

Ministerbesök i hamnen: ”För mig var det viktigt att supporta Ystad”

Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) talade sig varm för sjöfarten när han gästade Ystads hamn på tisdagen, – Jag tycker att hamnarna har en otroligt viktig betydelse för det svenska transportsystemet, säger han..

YA - Igår: 11:24

Man åtalad för knarkbrottOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.