DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 16:34

DI - 13 jun 19 kl. 15:08

De amerikanska importpriserna sjönk i maj jämfört med aprilDe amerikanska importpriserna sjönk 0,3 procent i maj, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad i fjol sjönk priserna 1,5 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bureau, Labor Statistics

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De amerikanska importpriserna, sjönki , majjämfört med , april
VA - 10 maj 11 kl. 14:52

De amerikanska importpriserna steg

10 maj De amerikanska importpriserna steg med 2,2 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 11,1 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News Analytiker hade räknat med att priserna skulle stiga 1,8 procent jämfört med månaden före, och stiga med 10,4 procent jämfört med samma månad föregående år, enligt Bloomberg News snittprognos.

DI - 10 maj 12 kl. 14:35

Importpriserna ned mer än väntat i USA

De amerikanska importpriserna sjönk med 0,5 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 0,5 procent..

DI - 13 maj 14 kl. 14:40

Importpriserna faller i USA

De amerikanska importpriserna sjönk 0,4 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före sjönk priserna med 0,3 procent..

Affärsvärlden - 13 maj 14 kl. 15:23

Importpriserna i USA sjunker

Importpriserna i USA var ned med 0,4 procent i april jämfört med månaden innan..

DI - 11 jun 15 kl. 14:36

Importpriserna upp mer än väntat i USA

De amerikanska importpriserna steg 1,3 procent i maj, jämfört med månaden före..

DI - 14 jun 16 kl. 14:34

USA: Importpriserna steg mer än förväntat

De amerikanska importpriserna steg 1,4 procent i maj, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före sjönk priserna med 5,0 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

DI - 10 maj 17 kl. 14:38

USA:s importpriser steg i april

De amerikanska importpriserna steg 0,5 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 4,1 procent..

DI - 11 maj 18 kl. 14:33

Amerikanska importpriser upp 0,3 procent i april

De amerikanska importpriserna steg 0,3 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 3,3 procent..

DI - 29 maj 12 kl. 08:09

Importpriserna sjunker i Tyskland

Tyska importpriser sjönk med 0,5 procent i april, jämfört med föregående månad..

DI - 28 maj 14 kl. 08:05

Importpriserna sjunker i Tyskland

Tyska importpriser sjönk 0,3 procent i april, jämfört med föregående månad..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Gult är flaggans kors

Hur kan man som liberal försvara korset i den svenska flaggan? Det är ju inte särskilt diskret. Stort, fylligt och gult som ängens pors vajar det över stad och land, en övertydlig symbol för Sveriges kristna essens, därtill med besvärande historiska kopplingar till korstågen..

DI - 45 minuter sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar: Risk för bakslag efter kursrallyt

H&M har tagit revansch på börsen, men analytikerna fortsätter att sura och de flesta räknar med att aktien ska ned rejält. På måndagen är det upp till bevis när den krisande klädjätten rapporterar nya säljsiffror. ”Det finns en risk att marknaden är lite för positiv”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

DI - 1 timme sedan

Klart: Skåne sluter upp bakom Sabuni

Skåneliberalerna ställer sig helt och fullt bakom Nyamko Sabuni i valet av ny partiledare. Sabuni lägger därmed till ännu en delseger i kampen mot huvudmotståndaren Erik Ullenhag..

DI - 2 timmar sedan

Gigantiskt strömavbrott – 50 miljoner människor drabbade

Argentina och Uruguay är helt utan el, skriver BBC. Delar av Brasilien och Paraguay är också drabbade..

DI - 3 timmar sedan

Dags att skjuta ut sig: Gör som vd:n – sälj aktien

Saab-aktien har gått upp kraftigt de senaste åren drivet av bättre försäljningsutsikter. Men nu börjar det bli uppenbart att bolaget inte klarar att omvandla försäljningen till kassaflöde. Det är lika bra att göra som vd Håkan Buskhe och sälja aktien..

DI - 3 timmar sedan

Entreprenören: Verkstadsföretag måste samarbeta för att överleva

LINKÖPING Hon löder så det glöder – och vill få industriföretagen att få upp ögonen för svetsningens mer okända släkting. För Dreisens vd Mia Gyllenhammar går vägen genom inspirationsföreläsningar, som nu uppgår till 15 procent av företagets omsättning..

DI - 3 timmar sedan

Tipsen: Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram..

DI - 4 timmar sedan

Experterna sågar varandras aktietips: ”Det är inte tillräckligt bra”

Åsikterna går isär när Börsrådets gäster synar varandras aktietips. ”Det är inte tillräckligt bra”, säger Gustav von Sivers, Calgus Fonder, om aktietipset från Helen Broman på Lannebo..

DI - 5 timmar sedan

”Det har börjat” – miljardflykt för Hongkongs finanselit

HONGKONG Massiva demonstrationerna fortsatte att skaka Hongkong på söndagen efter att en aktivist dött och förtroendet för regeringen fortsätter sjunka. Bakom pressen står också stadens mäktiga finanselit – som nu börjat föra ut kapital från Hongkong till Singapore..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.