DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 04:54

DI - I förrgår: 14:31

Tele2:s vd ser hela nya möjligheter till kostnadsbesparingarTele2:s vd Anders Nilsson ser ytterligare möjligheter till effektiviseringar efter fusionen med Com Hem. Samtidigt lovar han nya initiativ som ska generera tillväxt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Nilsson, Com Hem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tele2:svd , serhela nya , möjlighetertill , kostnadsbesparingar
Dagens PS - 13 feb 19 kl. 07:18

Tele2 gör aktieägarna glada

Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning som var lägre än väntat under fjärde kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år steg vinsten.

IT24 - 05 mar 14 kl. 08:35

Tele2 ser över sin norska verksamhet

Tele2, med koncernchef Mats Granryd, uppges ha anlitat ABG Sundal Collier för att utvärdera olika möjligheter för den norska verksamheten, där ett av alternativen sägs vara försäljning..

IDG - 05 mar 14 kl. 08:35

Tele2 ser över sin norska verksamhet

Tele2, med koncernchef Mats Granryd, uppges ha anlitat ABG Sundal Collier för att utvärdera olika möjligheter för den norska verksamheten, där ett av alternativen sägs vara försäljning..

PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 13:12

Intensiv rapportonsdag väntas

Rapporter onsdag 13/2: Ambea (kl 7.00)
Tele2 (kl 7.00)
Sweco (kl 7.

PrivataAffärer - 14 jun 18 kl. 13:10

Kommentar: Kinnevik ger bra aktieägarvärde

Redan i Placeringsguiden för tio månader sedan analyserade vi Kinnevik och konstaterade att det var läge för köp i bolaget. Uppgången sedan dess är över 25 procent inklusive utdelning och i grunden är anledningen den aptitliga blandningen av telekom, media och e-handel. Dagens utdelning av aktier i MTG är framtvingad av storaffären mellan Tele2 och ComHem där Kinnevik under senare år tagit en stor position i det sistnämnda bolaget.

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 10:31

Här är listan på alla experter som Sveriges Annonsörer valt ut

Sveriges Annonsörer har förändrat strukturen på sina mediekommittéer. Från och med årsskiftet har kommittéerna minskat i antal och bytt namn till Expertteam. Dessa kommer i sin tur bestå av ett team för köpta kanaler, ett för förtjänade och ett team för egna kanaler.

Sydsvenskan - 20 nov 13 kl. 06:30

Storebror spetsar öronen

Säpo vill få automatisk tillgång till svenska folkets mejl och telefonsamtal – utan att behöva kräva ut data från operatörerna.Steg för steg flyttar myndigheterna fram positionerna i sin iver att övervaka.Som alltid motiveras kravet med att polisen ska bli effektivare i jakten på terrorister och andra brottslingar.

Dagens PS - 23 maj 18 kl. 09:11

Hon ritar ut kartan för Kinneviks framtid

Investmentbolaget Kinneviks nya ordförande Amelia Fawcett vill göra mer inom finansiella tjänster och hälsovård och ser stora möjligheter inom teknik, medier och telekom samt e-handel. Det säger hon i en intervju med Dagens industri. Kinnevik-toppen ser att konsolideringen i telekomsektorn bara har börjat och att fler strukturaffärer kommer att ske på den fronten.

IT24 - 22 jun 16 kl. 11:49

Telenor om TDC-affären: Vi ska passa på när de vänder sig inåt


För Telenor innebär Tele2:s köp av TDC en större och tuffare konkurrent. Men samtidigt ser den norska operatören möjligheter när två stora bolag ska slås ihop..

IDG - 22 jun 16 kl. 11:49

Telenor om TDC-affären: Vi ska passa på när de vänder sig inåt


För Telenor innebär Tele2:s köp av TDC en större och tuffare konkurrent. Men samtidigt ser den norska operatören möjligheter när två stora bolag ska slås ihop..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Slipp sommarstressen – fem bästa plånbokstipsen under semestern

Stormsäkra portföljen för hängmattan, kolla försäkringarna inför resan och se till att utnyttja rabattfloran inför sommarens nöjen. Här är sommarens bästa plånbokstips från Di:s privatekonomer..

DI - 8 timmar sedan

De skrattar åt oss – Sverige är chockerande naivt

Det florerar ett skämt bland kinesiska affärsmän som jag nyligen hörde under en middag här i Hongkong.  ”Europa är fantastiskt för shopping. Min fru åker dit för att köpa Louis Vuitton-väskor.

DI - 9 timmar sedan

Löfven: Det krävs en rejäl samhällsförändring

Stefan Löfven inledde sitt tal på Järvaveckan med att citera den tidigare socialdemokratiske statsministern Per Albin Hansson och tryckte på vikten av att få bort de ekonomiska klyftorna i Sverige..

DI - 10 timmar sedan

Spararna rusar efter guld – så gör du en gyllene investering

I takt med ökad börsoro har guldpriset tagit ny fart, och svenska småsparare hakar på. Intresset för guld hos nätmäklaren Nordnet slår alla tidigare rekord. Sparekonomen Frida Bratt tipsar om bästa sättet att köpa in sig – och fällorna att se upp för.

DI - 11 timmar sedan

Priset på försäkringar rusar efter attackerna

Kostnaderna för att transportera olja genom Hormuz-sundet har skenat efter de senaste attackerna mot oljetankerfartyg..

DI - 11 timmar sedan

Fällorna när du hyr ut din bostad

Ska du hyra ut din bostad i sommar? Då gäller det att hålla koll på de vanligaste fällorna. Annars kan du åka på en skattesmäll eller få strul med din förening..

DI - 11 timmar sedan

Stjärnkocken hamnade mitt i Metoo-stormen: ”Som en explosion”

Kocken Isabella Morrone lämnade Stockholm för att starta ett nytt liv på Österlen i Skåne. I en lång intervju med Di Weekend berättar hon om sin karriärresa, ­hur hon brukade laga middag åt Antonia Ax:son Johnson – och om blogginlägget som vände upp och ned på hennes liv.  ”Det var typ flera hundra tusen som var inne och läste på min blogg..

DI - 11 timmar sedan

Matmästaren bjuder på recept

Isabella Morrone bjuder på oxfilé från Friskatorpet, rå pilgrimsmussla, vit Österlensparris, kalvtartar och avslutningsvis seg mandelkaka..

DI - 12 timmar sedan

Sabuni om succén: "Ingenting är avgjort än"

Nyamko Sabuni kan ha segrat i Liberalernas partiledarstrid. Om viljan ute i partiförbunden följs får den tidigare ministern minst 105 av 183 röster på partiets landsmöte. "Ingenting är avgjort än", säger Nyamko Sabuni i en kommentar till TT..

DI - 12 timmar sedan

Försvunna Da Vinci-tavlan hittad – till havs

Det har spekulerats sedan rekordförsäljningen 2017 var Leonardo Da Vincis verk ”Salvador Mundi” är. Tavlan har varit till synes väck från jordens yta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.