DN > Utrikes

Wednesday, 19 June, 22:58

DN - 13 jun 19 kl. 14:29

Spotifys grundare Daniel Ek får inte riva sin villaSpotifys grundare Daniel Ek har villabekymmer. Han får inte riva sin villa i Djursholm som han köpte förra året för 65 miljoner kronor. Byggnadsnämnden har avslagit hans rivningsansökan, skriver Expressen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Daniel Ek, Djursholm, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotifys, grundare, DanielEk får inte , rivasin , villa
Entreprenör24 - 12 aug 13 kl. 16:36

Spotifys grundare portad ? stal Googles personal och snikade till sig lunch

Spotifygrundaren Daniel Ek är portad från Googles kontor. Anledningen? Han åt gratis lunch och ”stal” anställda.

Expressen - 29 apr 12 kl. 15:37

Spotifys grundare god för 2,1 miljarder

Spotifys grundare Daniel Ek, 29, är den tionde rikaste personen i Storbritannien, enligt Sunday Times lista. Han är god för nästan 2,1 miljarder kronor ? lika mycket som rockstjärnan Mick Jagger och paret Beckhams..

Resume - 11 jun 15 kl. 09:04

Spotifys grundare om Apple: "Man måste inte vara nummer ett"

Spotifys grundare Daniel Ek talar ut om konkurrensen från jätten Apple, årets mest inflytelserika twittrare har avslöjats och bråket om SvD:s tv-satsning fortsätter. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet..

Dagensanalys.se - 13 apr 16 kl. 16:40

Brevet från Spotifys grundare: ”Svensk politik tvingar startups att flytta utomlands”

Spotifys grundare Daniel Ek och Martin Lorentzon skickade idag ut ett brev som vänder sig till svenska politiker, läs hela brevet här… ”Sverige har just nu ett momentum. Etablerade startups som Spotify, Skype, King, Mojang och Klarna utgör tillsammans med mängder av andra nystartade företag och tillgången till kapital ett kluster med högt förädlade tjänster som leder till sysselsättning, skatteintäkter, innovationsförmåga och lockar talanger från hela världen. I detta kluster får unga människor tidigt möjlighet att bygga internationella nätverk och viktiga erfarenheter.

DN - 15 aug 18 kl. 15:55

Spotifys grundare vill att ombudsman ser över hatiskt innehåll

Spotifys grundare Daniel Ek var på plats när det nya huvudkontoret i centrala Stockholm visades upp för pressen på onsdagen. Han vill inrätta en oberoende funktion som ser över hatiskt innehåll som sprids på internetplattformarna. .

Dagens PS - 08 aug 13 kl. 12:55

Spotifys grundare portad från Google

Spotifys vd och grundare Daniel Ek, 30, åt gratis lunch i Googles matsal. Samtidigt försökte han värva deras anställda till sitt företag, skriver Wall Street Journal..

DI - 10 jun 15 kl. 20:58

Spotifys grundare: "För mig räcker det att vara på topp tre"

Spotifys vd och grundare Daniel Ek är nöjd med att vara trea i världen. Det säger han i en exklusiv intervju med Di Digital, den första efter Apples inträde på marknaden. "Det blir lätt att man pratar om win or lose.

Expressen - 25 jul 18 kl. 14:06

Spotifys grundare säljer aktier för 85 miljoner kronor

Spotifys vd, Daniel Ek, har sålt aktier för 85 miljoner kronor i musikjätten, avslöjar Di Digital.  Aktierna är de första som Daniel Ek sålt sedan noteringen. .

SvD - 15 apr 16 kl. 17:54

Spotifys grundare valde bort Sverige för länge sedan

Vi tänker välja bort Sverige om politikerna inte genomför snabba åtgärder, hotade Spotify i veckan. Men det är inte ett riktigt hot, det var länge sedan som Spotifys grundare lämnade Sverige..

Expressen - 25 maj 19 kl. 17:13

Spotifys vd vill riva 65 miljoners-villan

Spotifys vd köpte en jättevilla i Djursholm för 65 miljoner kronor förra sommaren.Knappt 12 månader senare vill Daniel Ek riva huset, rapporterar Di Digital.Trots den väl tilltagna prislappen ska huset lida av vattenskador och tidigare ombyggnationer ska ha gjort det omöjligt för Daniel Ek att renovera villan..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Svenskarna vill lära sig mer – men hinner inte

Svenskarna vidareutbildar sig för lite enligt Arbetsförmedlingen som tar stöd i en ny undersökning. Nu ger man ut en guide för livslångt lärande med Google. – Jag tycker så många som möjligt ska införa en kompetenstimme, precis som för friskvård, säger Erik Sandström, digitaliseringschef på Arbetsförmedlingen..

DN - 2 timmar sedan

Man misstänkt för dråp efter Salas död

En 64-årig man har gripits misstänkt för dråp i samband med den flygkrasch där den argentinske fotbollsspelaren Emiliano Sala dog tidigare i år. Brittisk polis meddelar att den misstänkte mannen samarbetar och att han har släppts medan utredningen pågår..

DN - 2 timmar sedan

Federal Reserve lämnar styrräntan oförändrad

USA:s centralbank Federal Reserve lämnar räntan oförändrad på 2,25–2,50 procent. New York-börserna reagerar försiktigt positivt på beskedet..

DN - 3 timmar sedan

Midsommarvädret: Bäst i östra Sverige – sämst i Kiruna

Midsommarfirare i nordligaste Sverige gör bäst i att duka fram sillburkarna inomhus i år. Regn och rusk är nämligen att vänta, enligt SMHI. Bättre ser det ut i de östra delarna av Svealand och södra Norrland, med temperaturer uppemot 24 grader..

DN - 4 timmar sedan

Matchguide Sverige–USA – allt inför torsdagens gruppfinal i VM

LE HAVRE.  På torsdagen fortsätter Sveriges fotbolls-VM. Då väntar USA i gruppfinal i Le Havre.

DN - 4 timmar sedan

Sarkozy ska ställs inför rätta

Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy har förlorat sitt sista möjliga överklagande och ska därför ställas inför rätta för misstankar om maktmissbruk och korruption. Hans advokat avfärdar det hela..

DN - 5 timmar sedan

SOS Alarm: Inga allvarliga konsekvenser av Tele2:s haveri

Tele2:s problem slog mot larmnumret 112. Men av allt att döma ska driftstörningen inte ha lett till några allvarliga konsekvenser.  – Vi har inte hört om någon som har drabbats, säger Sarah Hummerdal, pressansvarig på SOS Alarm.

DN - 6 timmar sedan

Kinesisk medborgare släppt på fri fot av HD

Högsta domstolen har beslutat att en kinesisk medborgare som begärts utlämnad till Kina inte längre ska vara häktad. Det skriver domstolen i ett pressmeddelande..

DN - 6 timmar sedan

Anställda på arbetsmiljömyndigheten larmar om ”Sveriges sämsta arbetsmiljö”

Myndigheten för arbetsmiljökunskap har bara funnits ett år. Redan har fyra höga chefer och flera anställda slutat – och personal sänder nödrop inifrån med vittnesmål om stora arbetsmiljöproblem. Enligt en skrivelse har generaldirektören kallat en medarbetare för ”tjockast på myndigheten” och bett kvinnor bära högklackat och korta kjolar i tjänsten..

DN - 6 timmar sedan

Generaldirektören: Jag har inte haft för avsikt att fälla stötande kommentarer

Generaldirektör Nader Ahmadi vid Myndigheten för arbetsmiljökunskap anklagas av personal för hierarkiskt ledarskap, kränkande kommentarer och sexism. Nu kallas han till möte hos arbetsmarknadsdepartementet. – Jag kanske har varit lite slarvig med att skämta, säger han till DN..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.