Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 04:47

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Next Games rusar på Stranger Things-spelStrömningstjänsten Netflix kommer släppa ett Pokemon Go-liknande spel baserat på seriesuccén Stranger Things. Spelet kommer likt Nintendo-succén ta användning av så kallad AR, förstärkt verklighet, för att med hjälp av Google Maps framställa "undervärldar" som i tv-serien. Utvecklaren bakom är finska Next Games..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Games, Stranger Things, Netflix, Pokemon Go, Nintendo, AR, Google Maps, Next Games

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Next, Games, rusar, Stranger, Things-spel
Affärsvärlden - 10 mar 17 kl. 07:45

Next Games mot börsen – här är teckningskursen

Det finska spelbolaget Next Games, som utvecklar och förlägger mobilspel, väntas ta steget in på Helsingforsbörsen den 24 mars. Inför teckningsperioden som inleds på måndag har det preliminära aktiepriset fastställts till 7:50-7:90 euro. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 23 mar 17 kl. 09:39

Next Games stiger 20 procent i börsdebuten

Next Games, som utvecklar och förlägger mobilspel, stiger nära 20 procent på Helsingforsbörsen när det finska spelbolaget började handlas på torsdagen..

Affärsvärlden - 30 jan 18 kl. 07:32

Next Games: Nya spel tyngde 2017

Helsingforsnoterade Next Games, som utvecklar mobilspel, redovisar intäkter på 13,0 miljoner euro under fjärde kvartalet (18,3) och en bruttomarginal på 37 procent (34)..

DI - 02 nov 18 kl. 07:41

Next Games dubblade intäkterna men ökade förlusten

Helsingforsnoterade Next Games, som utvecklar mobilspel, redovisar intäkter på 13,4 miljoner euro under tredje kvartalet (6,4). Samtidigt blev rörelseförlusten (ebit) 10,7 miljoner euro (-2,1)..

DI - 10 jan 19 kl. 08:53

Finska Next Games ska spara 4-8 miljoner euro

Next Games, som handlas på First North i Finland, inför åtgärder för att minska kostnaderna och öka effektiviteten. Programmet väntas ge årliga kostnadsbesparingar på 4-8 miljoner euro 2019..

DI - 26 apr 19 kl. 07:27

Högre intäkter och mindre förlust för Next Games

Next Games, som utvecklar mobilspel och som är noterat på Helsingforsbörsen, redovisar intäkter på 9,8 miljoner euro för det första kvartalet (4,8). Det justerade rörelseresultatet blev -1,3 miljoner euro (-2,1)..

Affärsvärlden - 27 sep 17 kl. 09:37

Nitro Games rusar efter lanseringsnyheter

Det First North-noterade finländska spelbolaget Nitro Games har tecknat ett avtal med Netmarble Games om att lansera sitt mobilspel Medals of War på arabiska och turkiska under det fjärde kvartalet 2017..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 08:46

”Stranger things” blir mobilspel igen

Gillade du Netflix-serien "Stranger things"? Grattis – nu kan du snart återigen få serien som mobilspel i din telefon. Strömningsjätten meddelar att en tredje version av spelet är under utveckling av finska Next Games som tidigare bland annat gjort spel.

Sydsvenskan - I förrgår: 08:46

”Stranger things” blir mobilspel igen

Gillade du Netflix-serien "Stranger things"? Grattis – nu kan du snart återigen få serien som mobilspel i din telefon. Strömningsjätten meddelar att en tredje version av spelet är under utveckling av finska Next Games som tidigare bland annat gjort spel.

Affärsvärlden - 02 okt 17 kl. 10:04

Mobilspelnykomling rusar

Nitro Games rusar i den inledande måndagshandeln efter att ha meddelat att dess mobilspel Medals of War för tillfället kvalar in på App Stores lista "nya spel vi älskar" i 18 länder..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.