DN > Utrikes

Wednesday, 19 June, 16:46

DN - 13 jun 19 kl. 13:53

Filmrecension: Förfärande bra om terrorskräcken i ”Hotel Mumbai””Hotel Mumbai” skildrar de förödande jihadistiska terrorattackerna i Mumbai för tio år sedan, som kulminerade i belägringen av lyxhotellet Taj Mahal Palace Hotel. En förfärande bra och spännande film på många sätt, skriver Jane Magnusson som själv var på hotellet en vecka före dåden..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hotel Mumbai, Mumbai, Taj Mahal Palace Hotel, Jane Magnusson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmrecension, Förfärande, braom , terrorskräckeni , Hotel, Mumbai

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Kinesisk medborgare släppt på fri fot av HD

Högsta domstolen har beslutat att en kinesisk medborgare som begärts utlämnad till Kina inte längre ska vara häktad. Det skriver domstolen i ett pressmeddelande..

DN - 30 minuter sedan

Anställda på arbetsmiljömyndigheten larmar om ”Sveriges sämsta arbetsmiljö”

Myndigheten för arbetsmiljökunskap har bara funnits ett år. Redan har fyra höga chefer och flera anställda slutat – och personal sänder nödrop inifrån med vittnesmål om stora arbetsmiljöproblem. Enligt en skrivelse har generaldirektören kallat en medarbetare för ”tjockast på myndigheten” och bett kvinnor bära högklackat och korta kjolar i tjänsten..

DN - 30 minuter sedan

Generaldirektören: Jag har inte haft för avsikt att fälla stötande kommentarer

Generaldirektör Nader Ahmadi vid Myndigheten för arbetsmiljökunskap anklagas av personal för hierarkiskt ledarskap, kränkande kommentarer och sexism. Nu kallas han till möte hos arbetsmarknadsdepartementet. – Jag kanske har varit lite slarvig med att skämta, säger han till DN..

DN - 45 minuter sedan

Åtal mot man bakom vapenverkstad i Sundbyberg

I mannens bostad i Sundbyberg påträffades vapendelar, borrmaskiner, luftkompressor och andra verktyg. Nu åtalas han för synnerligen grovt vapenbrott. .

DN - 1 timme sedan

Oklart hur länge Göran Persson blir kvar

Göran Persson är vald till Swedbanks nya styrelseordförande. Hans mål tydligt – förtroendet för banken ska vinnas tillbaka genom storstädning.  – Du återvinner inte förtroendet hos myndigheter runtomkring i Europa och världen om det inte är så att du inte gjort ordning hemma först, säger Göran Persson..

DN - 1 timme sedan

Filmrecension: ”Booksmart” är festlig och frispråkig filmfeminism

Förhandshajpade ”Booksmart” lever upp till sitt goda rykte. En festlig, fartig och frispråkig, feministisk komedi som lånar från high school-filmerna men vänder uppochned på den välkända spelplanen..

DN - 3 timmar sedan

Försvaret försvarar Schyfferts flygtur

Tidigare i år JO-anmäldes Försvarsmakten efter att komikern Henrik Schyffert fick ta en flygtur med ett Jas-plan. I ett svar till Justitieombudsmannen framhåller nu Försvarsmakten att beslutet var väl avvägt..

DN - 3 timmar sedan

Undersökning: Svenska lärare nöjda – men byter skola oftare

Svenska lärare är överlag nöjda med sitt arbete men byter skola oftare. Samtidigt bedöms studieron vara ungefär lika god som i andra nordiska länder. Det visar den internationella undersökningen Talis, om lärares och rektorers arbete..

DN - 3 timmar sedan

Konstrecension: Tankeväckande skulpturfestival i Örebro

Skulpturutställningen OpenArt intar Örebros stadsrum för sjunde gången. Magnus Bons ser verk med allt från stora, starka gester till subtila underfundigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.