Realtid > Ekonomi

Sunday, 16 June, 04:36

Realtid - I förrgår: 13:52

Strulet med Millicom försenar bygget av nya KinnevikKinnevik har försatt sig i en knepig situation när bolaget var alltför öppna med att säljas ut portföljbolaget Millicom. Nu riskerar kommande förvärv att försenas, skriver Realtids krönikör Claes Folkmar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Millicom, Kinnevik, Realtids, Claes Folkmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Struletmed , Millicom, försenar, byggetav nya , Kinnevik
YLE - 18 nov 14 kl. 05:00

Kärnkraftsstrulet som fick konsekvenser

Redan från början var kärnkraftverket Olkiluoto 3an dåligt planerat.
Bygget påbörjades innan planerna var klappade och klara.
Konsekvenserna syns redan i kärnkraftssäkerheten och elpriset.

DI - 27 maj 13 kl. 07:31

Nyheter i korthetmåndagen den 27 maj

HÖGRE RUT-AVDRAG FÖR PENSIONÄRER? Arbetsgivarorganisationen Almega har tagit fram ett förslag om högre RUT-avdrag för pensionärer. Regeringen uppges diskutera förslaget.

DI - 27 maj 13 kl. 07:31

Nyheter i korthet måndagen den 27 maj

HÖGRE RUT-AVDRAG FÖR PENSIONÄRER? Arbetsgivarorganisationen Almega har tagit fram ett förslag om högre RUT-avdrag för pensionärer. Regeringen uppges diskutera förslaget.

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 11 kl. 06:30

Efterlängtat boende kan bli mer försenat

Bygget av ett nytt LSS-boende mellan Stubbvägen och Kvistvägen på Västervång kan bli ytterligare försenat. Trelleborgs kommun har avbrutit upphandlingen och det är oklart när den komma igång igen.
Bara ett av fem företag som lämnat anbud uppfyller de formella krav som Trelleborgs kommun ställt.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

Statistiken bygger upp magkänslan

Statistik bättrar på magkänslan, Realtids scoop och finanslegenden som räddade livet på Realtids reporter. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 21 timmar sedan

Sveriges svaga krona engagerar mest

Den senaste veckan har en debattartikel om den svaga kronan väckt väldigt många läsares uppmärksamhet. Realtids inträngande karriärintervju med Nordic Capitals COO Klas Tikkanen likaså. Här är listan över veckans mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 16:27

Börsnoteringen av Traton sysselsätter 50 av Linklaters medarbetare

Linklaters är rådgivare till Traton i deras planerade börsnotering. "Det som sticker ut är att det handlar om ett så stort bolag och att det rör sig om en möjlig simultan börsnotering på två börser", säger Fredrik Lindqvist, Head of M&A and capital markets Linklaters Stockholm till Realtid.

Realtid - Igår: 15:00

Istället för förvirring: starkare krona

Mycket talar för att det är den svaga kronan som håller uppe inflationstrycket i den svenska ekonomin. Men vad händer när kronan stärks?.

Realtid - Igår: 12:30

Finansutskottet vill ha mer åtgärder mot penningtvätt

Ambitionsnivån behöver höjas markant i arbetet mot penningtvätt och regeringen bör utreda vad som kan göras ytterligare. Det anser ett enigt finansutskott, enligt ett pressmeddelande. .

Realtid - Igår: 11:45

"Riksbanken kommer inte att höja räntan de närmaste åren"

Fredagspanelen är ense om att det inte blir någon uppgörelse mellan USA och Kina i juni men är samtidigt oense om när Riksbanken höjer räntan..

Realtid - Igår: 11:12

Danica Pension blir Futur Pension

Danica Pension byter namn till Futur Pension från och med 2020. Namnbytet är en konsekvens att bolaget nyligen bytt ägare från Danske Bank till Acathia Capital och Polaris..

Realtid - Igår: 08:57

Nästa ECB-chef kan komma från Finland

Nästa ECB-chef kan komma från Finland. Både före detta centralchefen Erkki Liikanen och efterträdaren Olli Rehn är aktuella för posten rapporterar Bloomberg..

Realtid - Igår: 08:25

Ny ordning för redovisningstillsyn

Årsredovisningar och halvårsrapporter ska nu skickas in till nyinrättade Nämnden för svensk redovisningstillsyn istället för till Finansinspektionen..

Realtid - Igår: 08:32

Traton väntas noteras 28 juni

Traton väntas noteras 28 juni, Amerikanska advokater förbereder stämning mot Swedbank och FI försvarar amorteringskraven. Det är några av rubrikerna i fredagens nyhetssvep..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.