VA > Ekonomi

Sunday, 16 June, 20:36

VA - 13 jun 19 kl. 13:05

AR och VR – en revolution som tar affärer till en ny nivåVirtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR) är nya teknologier som förenar den digitala och den fysiska världen. Möjligheterna som tekniken nu medför innebär ett paradigmskifte för många industrier. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
VR, Reality, Augmented Reality

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AR och VR en revolutionsom , tar, affärertill , en ny nivå
DN - 04 jul 18 kl. 06:00

Bopriserna vänder uppåt – antalet affärer på normala nivåer

Fallet i bostadspriserna har i stort sett upphört och en viss återhämtning kan märkas, enligt den senaste statistiken från Svensk Mäklarstatistik. Antalet affärer, som sjönk under våren, börjar nu nå mer normala nivåer igen..

PrivataAffärer - 03 dec 18 kl. 10:42

Nyfosa siktar på ett par affärer i veckan

”Vi behöver ta oss ner och gräva eftersom vi inte köper om direktavkastningskravet understiger 6,5 procent. Så det kommer att bli många och mindre affärer – köp av fastigheter där vi tar på oss lite av besvär”, resonerar han. Det handlar om affärer från 10- till 20-miljonersklassen och uppåt, bedömer han.

Dagens PS - 07 aug 18 kl. 11:57

Trump varnar omvärlden för Iran-affärer

USA har i dag återinfört sanktionerna mot Iran och president Donald Trump uppger att det är de kraftigaste sanktionerna någonsin. I november kommer sanktionerna dessutom att skruvas upp ytterligare en nivå. Trump varnar samtidigt för att göra affärer med Iran.

YLE - 06 jan 16 kl. 14:01

Finska affärer kan gynna u-länderna

Finland skär kraftigt i sitt bistånd nästa år. Det medför svårigheter för medborgarorganisationer och många projekt får avslutas. Däremot skjuter staten till medel för att uppmuntra till handel i utvecklingsländerna.

Cornucopia - 28 sep 17 kl. 08:18

Privata Affärer rekar tecknande av Climeon - som krydda

Magasinet Privata Affärer rekommenderar tecknande av aktier i energiteknikbolaget Climeons nyemission.

En första mediaanalys av Climeon finns nu ute via Privata Affärer, som landar i en rekommendation att teckna:"Men framför allt är det förstås den möjliga potentialen för Climeon där bolaget oblygt beskriver sin affärsidé som en del av en mer hållbar framtid på global nivå. Huruvida bolaget kommer lyckas med detta är naturligtvis svårt att säga, men uppenbart finns tekniken på plats varför aktiemarknaden kommer att vara intresserad.

Dagens PS - 05 okt 16 kl. 13:51

Glittra i affärer – skugga supermodellen

Victoria Silvstedt har näsa för affärer och i går, tisdag, medverkade hon i EFN Börslunch. Hon har nyss rakat hem vinsten i en valutaaffär. Silvstedt spekulerade i att den norska kronan skulle stärkas mot den svenska – och hon fick valuta för pengarna, så att säga.

HBL - 29 apr 14 kl. 19:03

Ålandsbanken gör fler affärer

Ålandsbanken framhåller många positiva siffror i delårsrapporten för januari till mars som släpptes på torsdagen.Jämfört med samma period i fjol bättrade banken på sitt rörelseresultat med runt en miljon euro. Slutresultatet är 3,2 miljoner euro.

Sydsvenskan - 24 apr 13 kl. 06:30

En av MFF:s viktigaste affärer

För ett par dagar sedan skrev Tokelo Rantie på Twitter:?En gång grät jag för att jag inte hade några skor att spela fotboll i med mina vänner. Sen en dag såg jag en pojke utan ben och jag insåg hur rik jag är.?

DI - 15 aug 15 kl. 13:11

Affärer på nivåer nära före finanskrisen

Det är hett med företagsaffärer. Antalet förvärv och fusioner har i år nått nära nya rekordnivåer, visar data från finansinformationsjätten Thomson Reuters..

DI - 28 jul 17 kl. 10:19

Amerikanska affärer i Kina sjönk till lägstanivå

Det sammanlagda värdet av amerikanska förvärv och fusioner i Kina under det gångna halvåret sjönk till den lägsta nivån på 14 år. Det rapporterar Reuters som hänvisar till egna siffror. .

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:20

Nu börjar Lidl med förarlösa leveranser

Lidls butik i Halmstad blir först i världen med att transportera varor med självkörande lastbilar.  .

VA - I förrgår: 15:47

Inför midsommarveckan: Enersize gick bonanza, spänning kring H&M:s siffror

Här får du en snabbkoll på börsveckan och viktiga hållpunkter inför nästa, som återigen blir en kortvecka. Närmast i blickfånget ligger H&M:s försäljningssiffror på måndag. .

VA - I förrgår: 15:07

Supertalangens resa från gerillan till growth hacking

Så har Jorge Castro lyckats förvandla sin streetsmartness från förorten till marknadsföring till minimala kostnader för snabbväxande ABS Wheels. .

VA - I förrgår: 14:58

”Flyget? Vi tar tåget överallt”

På White Arkitekter har tåg varit normen sedan flera år tillbaka. "Vi har ändrat vårt sätt att bygga hus. Självklart har vi ändrat vårt sätt att resa också", säger Rickard Nygren.

VA - I förrgår: 14:52

Chocksiffror från Morgan Stanley – index når sin lägsta nivå sedan 2008

Nu flaggar storbanken för en dyster juni månad. .

VA - I förrgår: 14:40

Amazon betalade 0 kronor i skatt trots en vinst över 100 miljarder kronor

Det är orimligt att bolag med miljarder i vinst betalar lägre skatt än brandmän och lärare, skriver den förre vicepresidenten Joe Biden.  .

VA - I förrgår: 14:31

Nu ger sig Indien in i handelskriget

Inför tullar mot amerikanska varor. .

VA - I förrgår: 14:01

Svenske elbilspionjären långt före Elon Musk: Hans elbil har rullat i 30 år

Miljontals kineser har svenske Hansi Kobes att tacka för det billiga elfordonet och hans gamla sportbil är utställd på Tekniska museet.  .

VA - I förrgår: 13:49

Topp 10 Norden: Här är de hetaste aktierna

Ökad optimism för Kungsleden och Clas Ohlson fortfarande på tapeten.  .

VA - I förrgår: 12:18

Avslöjar vem som tar över podden - “Skulle beskriva mig som en kameleont”

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi möta Kristina Vallins nya poddpartner. Efter mycket sökande efter ersättaren till Johan Segergren har hon äntligen funnit den person som gör duon komplett. Lyssna på historien om hur han tidigt fick sitt intresse för människor, som senare kom att forma hans karriär.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.