UNT > Inrikes

Tuesday, 25 June, 23:44

UNT - 13 jun 19 kl. 11:48

Fängelse för två efter mord och mordförsökMed knivar attackerade två bröder ett annat syskonpar i ett bostadsområde i Brandbergen, söder om Stockholm, förra sommaren..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Brandbergen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , tvåefter , mordoch , mordförsök
BT - 30 dec 13 kl. 14:08

16 års fängelse för mord i Trollhättan

I dag föll domen kring sommarens uppmärksammade mord på en 23-årig småbarnsmamma i Trollhättan. 37-åringen döms till 16 års fängelse för mord av Vänersborgs tingsrätt. De övriga åtalade, en 32-åring och en 35-åring, döms till ett års fängelse vardera för skyddande av brottsling.

BT - 19 jul 13 kl. 13:35

Åtta års fängelse för mord

Den 36-årige mannen som erkänt ett 13 år gammalt mord på en 52-årig fyrabarnspappa i Skövde dömdes till åtta års fängelse för mord. 36-åringen åtalades för mordet redan 2001 men friades senare helt av Högsta domstolen. I höstas erkände mannen och efter att ha tagit upp fallet på nytt slog Göta hovrätt fast att han är skyldig.

BT - 10 okt 13 kl. 11:39

14 års fängelse för mord i garage

14 års fängelse för mord och olaga hot blir straffet för mordet i ett parkeringsgarage i Borås i slutet av juni. Det är enligt tingsrätten inte bevisat att mannen haft för avsikt att döda offret. Däremot är det bevisat att han utsatt honom för så brutalt våld att det fanns en avsevärd risk för det.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 14:47

Fängelse för mord på över 100


Serbiens särskilda krigsbrottsdomstol har dömt nio serbiska medlemmar av en halvmilitär styrka till upp till 20 års fängelse för mord på minst 109 kosovoalbaner under Kosovokriget.De nio "begick mord, våldtäkter och rån på ett extremt brutalt sätt, med det främsta målet att sprida skräck bland albanska civila för att tvinga dem att lämna sina hem och fly till Albanien", konstateras i domen.Morden begicks i fyra byar kring Pec i västra Kosovo i april 1999.

BT - 12 feb 14 kl. 14:48

Fängelse för mord på över 100

Serbiens särskilda krigsbrottsdomstol har dömt nio serbiska medlemmar av en halvmilitär styrka till upp till 20 års fängelse för mord på minst 109 kosovoalbaner under Kosovokriget. De nio "begick mord, våldtäkter och rån på ett extremt brutalt sätt, med det främsta målet att sprida skräck bland albanska civila för att tvinga dem att lämna sina hem och fly till Albanien", konstateras i domen.Morden begicks i fyra byar kring Pec i västra Kosovo i april 1999.

BT - 12 dec 14 kl. 18:57

16 års fängelse för mord i Karlstad

En 34-årig man döms av Värmlands tingsrätt till 16 års fängelse för ett knivmord i Karlstad i somras. Det var i slutet av augusti som en död man i 30-årsåldern hittades av barn i en skogsdunge i ett bostadsområde. Kort efter upptäckten greps två män, 34-åringen och en annan man som misstänktes för skyddande av brottsling.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 11:39

14 års fängelse för mord i Rinkeby

Två män, 27 och 38 år, döms till fängelse efter att en 42-årig man knivhöggs och sköts på Rinkeby torg i Stockholm i slutet av augusti förra året.
42-åringen dog och tre andra personer skadades.
De båda männen häktades misstänkta för inblandning i dådet.

DN - 12 mar 18 kl. 11:49

Man döms till tio års fängelse för dubbelt mordförsök

Ett bråk efter en festkväll ledde till att två bröder blev skottskadade. Nu har en man dömts till tio års fängelse för två mordförsök, skriver Bohusläningen..

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 18 kl. 11:41

Tio års fängelse för dubbelt mordförsök

Ett bråk efter en festkväll ledde till att två bröder blev skottskadade. Nu har en man dömts till tio års fängelse för två mordförsök, skriver Bohusläningen. Det var i somras som flera personer ringde SOS efter att hört skott från en bostad i Lysekils k.

BT - 12 mar 18 kl. 11:41

Tio års fängelse för dubbelt mordförsök

Ett bråk efter en festkväll ledde till att två bröder blev skottskadade. Nu har en man dömts till tio års fängelse för två mordförsök, skriver Bohusläningen. Det var i somras som flera personer ringde SOS efter att hört skott från en bostad i Lysekils kommun.

Blekinge Läns tidning - 12 mar 18 kl. 11:41

Tio års fängelse för dubbelt mordförsök

Ett bråk efter en festkväll ledde till att två bröder blev skottskadade. Nu har en man dömts till tio års fängelse för två mordförsök, skriver Bohusläningen. Det var i somras som flera personer ringde SOS efter att hört skott från en bostad i Lysekils kommun.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

Föräldraparet svälte sin son genom att inte ge honom annat än bristfällig vegankost och dömdes för grovt vållande av kroppsskada..

UNT - 1 timme sedan

Kränkning under studentjippo polisutreds

Polisen har inlett en förundersökning mot fyra gymnasieelever i Växjö..

UNT - 3 timmar sedan

Lät hatet stå kvar – fälls i rätten

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp "Stå upp för Sverige" från rasistiska kommentarer..

UNT - 3 timmar sedan

Väderkrock ger stor risk för skyfall

Värme från söder, svalka från norr..

UNT - 4 timmar sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig..

UNT - 4 timmar sedan

Förlorar vårdlegitimation efter våldtäktsdom

En man dömdes i fjol till tre års fängelse för ett våldtäktsförsök på en minderårig flicka i Örebro sommaren 2017..

UNT - 4 timmar sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

UNT - 4 timmar sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Jordgubbsodlare i Landskrona och Kalmar fick besök av gränspolisen..

UNT - 4 timmar sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

En man i 70-årsåldern avslöjades förra året av Google maps, som tog bilder på mannens adress, när han blottade sig för barn på sin balkong..

UNT - 5 timmar sedan

Listeria hittad i varmkorv

Företaget Siljans chark återkallar varmkorv, både 8-pack och 16-pack, med bäst före-datum 10 och 11 juli 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.