UNT > Inrikes

Tuesday, 25 June, 23:39

UNT - 13 jun 19 kl. 11:26

M och SD: Nej till asyllag med återföreningEn majoritet i socialförsäkringsutskottet säger ja till regeringens förslag om att förlänga den tillfälliga lagen om uppehållstillstånd och därmed också öppna för mer anhöriginvandring..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M och SD Nejtill , asyllagmed , återförening
Västerbottens Folkblad - 28 apr 13 kl. 11:42

Ulvaeus säger nej till återförening

Ett uttalande av Agnetha Fältskog tände hoppet om en återförening för Abba-fansen. Men i en intervju i Svenska Dagbladet på söndagen dementerar Björn Ulvaeus alla [...].

Dagen - 17 feb 16 kl. 03:00

Återförening av familjer stötesten i tuffare asyllag

Regeringen har lagt fram sitt förslag till ny migrationspolitik som ser ut att få brett politiskt stöd. Men en fråga är partierna oense om. Familjeåterförening..

Dagen - 17 feb 16 kl. 03:00

Återförening av familjer stötesten i tuffare asyllag

Regeringen har lagt fram sitt förslag till ny migrationspolitik som ser ut att få brett politiskt stöd. Men en fråga är partierna oense om. Familjeåterförening..

YLE - 26 feb 16 kl. 05:00

Skärpta regler för familjeåterförening får mördande kritik

De nya reglerna för familjeåterförening är dåligt beredda. Flyktingbarn behandlas inte som barn utan som problem och både grundlagen och barnens rättigheter utmanas. Det säger en rad instanser om regeringsförslaget, som nu har varit på remiss.

YLE - 24 nov 15 kl. 12:00

Ska familjeåterförening bli svårare? Så här svarar politikerna.

Regeringen vill i snabb takt ändra utlänningslagen så att familjeåterförening ska bli svårare. Det handlar sannolikt om att man kräver tillräckliga inkomster innan familjemedlemmar får komma till Finland. Spotlight frågade alla riksdagsgrupper hur de ser på den nuvarande lagen och på planerna på ändring.

YLE - 05 jul 16 kl. 14:44

Utrikesministeriet testar utlokaliserad familjeåterförening

Utrikesministeriet utlokaliserar mottagningen av ansökningar om familjeåterförening i ett pilotprojekt. Avsikten är att öppna en utlokaliserad mottagning vid Finlands ambassad i Ankara i Turkiet i slutet av år 2016. UM säger att man använder en extern tjänsteleverantör för att göra tjänsten klarare och snabbare för den som ansöker om uppehållstillstånd.

YLE - 15 jun 16 kl. 11:28

Utrikesministeriet bromsar e-tjänst för ansökan om familjeåterförening

Den elektroniska tjänst som skulle göra det möjligt att inleda processen kring familjeåterförening på distans har lagts på is. Den tekniska lösningen är färdig, men myndigheterna säger att de inte har resurser att ta hand om den våg av ansökningar som e-tjänsten kunde leda till. Det var meningen att e-tjänsten skulle tas i bruk under våren.

YLE - 07 apr 16 kl. 14:29

Villkoren för familjåterförening skärps - men inte för finländare

Planerna på att skärpa villkoren för familjeåterförening går vidare. Skärpningen gäller inte finländska medborgare och deras familjer. Idag lämnar regeringen en proposition till riksdagen om att strama åt lagen i överensstämmelse med ett EU-direktiv.

Newsmill - 11 jul 12 kl. 15:07

Det är grekcyprioterna som motsätter sig en återförening

http://www.newsmill.se/trackback/45923Statsvetare i replik: Grekcyprioterna motsätter sig en återförening då de röstade nej till Kofi Annans fredsplan och blockerat den direkthandelsförordning som EU antog för att bryta turkcyprioternas isolering..

DN - 25 apr 13 kl. 23:33

Agnetha Fältskog öppen för återförening av Abba

Agnetha Fältskog säger i en intervju med tyska Die Zeit Magazine att en återförening av Abba för hennes del inte skulle vara helt omöjlig. ?Kanske en konsert för någon välgörenhetsorganisation.

Expressen - 26 apr 13 kl. 00:36

Fältskog öppnar för Abba-återförening

LONDON. En Abba-återförening är ingen omöjlighet. Det avslöjar Agnetha Fältskog i en intervju med tyska Die Zeit Magazine.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

Föräldraparet svälte sin son genom att inte ge honom annat än bristfällig vegankost och dömdes för grovt vållande av kroppsskada..

UNT - 1 timme sedan

Kränkning under studentjippo polisutreds

Polisen har inlett en förundersökning mot fyra gymnasieelever i Växjö..

UNT - 3 timmar sedan

Lät hatet stå kvar – fälls i rätten

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp "Stå upp för Sverige" från rasistiska kommentarer..

UNT - 3 timmar sedan

Väderkrock ger stor risk för skyfall

Värme från söder, svalka från norr..

UNT - 3 timmar sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig..

UNT - 3 timmar sedan

Förlorar vårdlegitimation efter våldtäktsdom

En man dömdes i fjol till tre års fängelse för ett våldtäktsförsök på en minderårig flicka i Örebro sommaren 2017..

UNT - 4 timmar sedan

Lämnar L-styret: "Allvarlig delning"

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

UNT - 4 timmar sedan

Massutvisning av jordgubbsplockare

Jordgubbsodlare i Landskrona och Kalmar fick besök av gränspolisen..

UNT - 4 timmar sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

En man i 70-årsåldern avslöjades förra året av Google maps, som tog bilder på mannens adress, när han blottade sig för barn på sin balkong..

UNT - 4 timmar sedan

Listeria hittad i varmkorv

Företaget Siljans chark återkallar varmkorv, både 8-pack och 16-pack, med bäst före-datum 10 och 11 juli 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.