DN > Nyheter

Sunday, 16 June, 01:08

DN - I förrgår: 07:30

Per M: Ett förnämligt men inte komplett matlandKåseri. Det tål att upprepas – Frankrike är ett förnämligt land för den som tycker om mat och vin. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PerM Ett , förnämligtmen inte , komplett, matland
GT - 05 aug 14 kl. 14:19

Lotta: "Han är så anskrämligt snygg"

Lasse Berghagen hyllas efter 50 år som artist i kvällens "Allsång på Skansen". Då passade Lotta Engberg och Per Andersson på att skicka en skämtsam gliring i "Lotta på Liseberg". - Han är ju så anskrämligt snygg.

YLE - 01 nov 15 kl. 08:55

En euro per meter – kampanj samlar pengar åt hjälpbehövande genom att klättra i berg

Pargasbon Suvi Aarnio ville klättra i berg och jobba med frivilligarbete i Afrika. Så föddes kampanjen Kapua. Ordet kapua är på finska och betyder "att klättra" men innehåller också ordet apua, och idén med kampanjen är att klättra i berg men samtidigt samla pengar för projekt i utvecklingsländer.

IDG - 22 apr 13 kl. 10:40

Komplett Group köper Webhallen

I dag blev det klart att det noska e-handelsföretaget Komplett köper upp den svenska e-handelssajten Webhallen..

Datormagazin - 23 apr 13 kl. 10:11

Komplett köper Webhallen

Svenska Webhallen har varit en växande faktor på den svenska dator- och hemelektronikmarknaden sedan 1999 och nu köper norska elektronikkedjan Komplett samtliga aktier för 140 miljoner kronor..

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 07:11

Ett matland i ruiner om Socialdemokraterna tar makten

För att stärka och utveckla hela det svenska jordbruket?–?både det småskaliga och det storskaliga, det ekologiska och det konventionella?

IDG - 22 apr 13 kl. 10:34

Komplett köper upp Webhallen

Norska elektronikkedjan Komplett har tecknat avtal om köp av samtliga aktier i den snabbväxande svenska återförsäljaren Webhallen, meddelar företaget i dag..

IT24 - 22 apr 13 kl. 10:34

Komplett köper upp Webhallen

Norska elektronikkedjan Komplett har tecknat avtal om köp av samtliga aktier i den snabbväxande svenska återförsäljaren Webhallen, meddelar företaget i dag..

YA - 09 dec 13 kl. 10:47

Komplett tillstånd för jakt på mineraler

Vanguard Minerals AB har fått klartecken för undersökningar även i den andra halvan av det område kring Tunbyholmssjön där företaget hoppas finna och slutligen utvinna mineraler.
För drygt två månader sedan berättade YA att Bergsstaten slutligen beviljat Göteborgsföretaget Vanguard Minerals AB ett treårigt undersökningstillstånd med ensamrätt i ett 80 hektar stort område kring Tunbyholmssjön. Tanken är att i första hand leta efter titan och zirkonium.

IDG - 13 feb 15 kl. 10:51

Komplett köper tyskt miljardbolag


E-handlaren Komplett vässar sig genom att köpa sin tyska kollega Comtech..

IT24 - 13 feb 15 kl. 10:51

Komplett gör nytt Europaförsök - köper tyskt miljardbolag


E-handlaren Komplett vässar sig genom att köpa sin tyska kollega Comtech..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Försökte mörda Bolsonaro – får vård på obestämd tid

Den man som var nära att döda Jair Bolsonaro under presidentvalskampanjen förra året kommer att släppas ur fängelset. Bolsonaro skadades svårt men lyckades vinna valet och bli Brasiliens president..

DN - 1 timme sedan

Starka känslor inför klassikermötet – som ses av en miljard

Världspolitiken är närvarande när Indien ställs mot Pakistan i cricket-VM på Old Trafford i Manchester.  Pakistansk tv valde inför mötet att förlöjliga den indiska pilot som sköts ned av Pakistan i våras, vilket har skapat starka reaktioner. .

DN - 4 timmar sedan

Ärkebiskop i hjälm höll mässa i Notre-Dame

På dagen två månader efter branden i Notre-Dame hölls den första gudstjänsten i katedralen i Paris. Av säkerhetsskäl blev ceremonin liten med runt 30 personer där ungefär hälften av deltagarna tillhörde prästerskapet..

DN - 4 timmar sedan

Indien trappar upp handelskonflikt med USA

Indien höjer importtullarna på flera amerikanska varor sedan USA förra veckan slopat handelslättnader för Indien. Höjningen, som bland annat gäller äpplen, valnötter, linser och mandel, träder i kraft med omedelbar verkan..

DN - 4 timmar sedan

Terrorexpert: Imamerna nav för våldsbejakande islamism

De sex män som Säkerhetspolisen vill utvisa utgör ett nav i miljön för våldsbejakande islamism i Sverige. Målet är att skapa institutionella plattformar – som en nationell skolverksamhet – för att växa och sprida sitt budskap. Det säger terrorforskaren Magnus Ranstorp..

DN - 4 timmar sedan

De sex salafisterna i förvaret

Sex av de ledande inom den extremistiska salafiströrelsen i Sverige har tagits i förvar och fem ska utvisas på Säpos begäran. DN ger en kort beskrivning av de sex männen..

DN - 6 timmar sedan

Onassis kom inte till start på Stadion

Båda ära och stora prispengar stod på spel när det på lördagen var dags för andra och avgörande omgången i lagtävlingen, samt den individuella Grand Prix-hoppningen. Här kommer en rapport från tredje tävlingsdagen:.

DN - 7 timmar sedan

Froome efter olyckan: ”Tack för allt stöd – blickar framåt”

Cykelstjärnan Chris Froome kraschade svårt i onsdags och ådrog sig flera frakturer. Den 34-årige britten har opererats för sina skador, en operation som gick bra, och nu skickar han en hälsning från sjukhuset i Saint-Étienne i Frankrike..

DN - 7 timmar sedan

Kaos i US Open – golfbil skadade fem åskådare

Kaosartade scener ska ha utspelat sig vid det 16:e hålet under den andra spelronden i US Open..

DN - 7 timmar sedan

Tim Erixon klar för Växjö

Växjö har presenterat ett tungt nyförvärv i form av NHL-meriterade backen Tim Erixon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.