Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 23:54

Affärsvärlden - 13 jun 19 kl. 07:29

Greg Dingizian ökar i DignitanaGreg Dingizian, största ägaren och styrelseledamot i Dignitana, har köpt 207.156 aktier i det bolaget i flera transaktioner den 11 och 12 juni, via sitt bolag Adma Förvaltnings AB..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Dingizian, Dignitana, Adma Förvaltnings AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Greg, Dingizian, ökari , Dignitana
Affärsvärlden - 29 nov 16 kl. 10:20

Storägaren Greg Dingizian ökar i Victoria Park

Greg Dingizian, storägare tillika styrelsemedlem i fastighetsbolaget Victoria Park, har köpt ytterligare aktier i bolaget..

Affärsvärlden - 08 okt 18 kl. 09:50

Greg Dingizian in som storägare i First North-bolag

First North-bolaget Dignitana, som utvecklat skapkylningssystemet Dignicap, meddelar att Greg Dingizian, via hans bolag Adma Förvalning, har köpt 4,2 miljoner aktier i bolaget, motsvarande 10,4 procent av kapitalet..

DI - 10 dec 15 kl. 13:57

Dingizian ökar i Doxa

Adma Förvaltnings, som är helägt av Greg Dingizian, har ökat sitt innehav i First North-bolaget Doxa till 3,3 miljoner aktier, motsvarande 10,3 procent..

Affärsvärlden - 21 sep 18 kl. 09:04

Greg Dingizian köper in sig i SBB

Finansmannen Greg Dingizian har köpt drygt 10 miljoner B-aktier i samhällsfastighetsbolaget SBB, eller omkring 1,4 procent av kapitalet..

DI - 17 jun 19 kl. 08:39

Greg Dingizian lägger bud på Doxa

Finansmannen Greg Dingizian, som tidigare var en storägare i Victoria Park, har genom bolaget Adma Förvaltnings lagt ett bud på First North-bolaget Doxa på 3 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 17 jun 19 kl. 08:49

Greg Dingizian lägger bud på Doxa

Adma Förvaltnings, som ägs av affärsmannen Greg Dingizian, lämnar ett offentligt kontanterbjudande till aktieägarna i biokemibolaget Doxa på 3:00 kronor per aktie..

DI - 13 jun 19 kl. 07:23

Storägare köper aktier i Dignitana

Greg Dingizian, största ägaren och styrelseledamot i Dignitana, har köpt 207.156 aktier i det bolaget i flera transaktioner den 11 och 12 juni, via sitt bolag Adma Förvaltnings AB. Det sammanlagda värdet uppgår till drygt 1,2 miljoner kronor..

Sydsvenskan - 19 dec 12 kl. 08:57

Greg tar över Herrgården

Greg Dingizian återvänder till sitt Rosengård, där han lekt som barn.
Nu som ny ägare till större delen av skandalhusen i Herrgården.
?

DI - 08 maj 14 kl. 15:15

Storägaren ökar innehav i Victoria Park

Greg Dingizian köpte 190.000 aktier i Victoria Park, där han är vice styrelseordförande, i tre transaktioner mellan den 30 april och den 2 maj..

DI - 27 feb 15 kl. 17:57

Vice ordförande ökar i Victoria Park

Fastighetsbolaget Victoria Parks vice ordförande Greg Dingizian har ökat innehavet i det egna bolaget med 90.000 A-aktier..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Fedex stämmer USA:s handelsdepartement

Det amerikanska fraktbolaget Fedex stämde på måndagen USA:s handelsdepartement i ett försök att blockera införandet av hårdare restriktioner för export och import..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober. Det säger Johnson i en intervju med BBC..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Skogsbolag vinnare på börsen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Deutsche Banks aktiechef uppges rata roll i bad bank

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Svolder flaggar för ägande på 5 procent av kapitalet i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Är fonden som stigit med 400% på tio år fortfarande köpvärd?

Under de tio år som Rhenman Healthcare Equity L/S varit aktiv har den genomsnittliga årliga nettoavkastningen, efter förvaltnings-avgifter, varit 18 procent. Fondens andelar har på tio år mer än fyrfaldigats i värde..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Abbvie köper Allergan för 63 miljarder dollar

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden i Liberalerna, skriver han i en debattartikel på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Bostadsköparna tappar fördel

Köparnas fördel på bostadsmarknaden har fortsatt att minska - det verkar som om bostadsmarknaden har anpassat sig till nya amorteringskrav och tuffare utlåning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.