Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 01:28

Affärsvärlden - I förrgår: 07:17

Trump vill inte sätta deadline för tullarAmerikanske presidenten Donald Trump ville inte sätta någon deadline för införandet av importtullar på fler Kinesiska varor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Donald Trump, Kinesiska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpvill inte , sätta, deadlineför , tullar
Dagens PS - 05 aug 18 kl. 10:36

Trump euforisk över sina tullar

President Donald Trump hyllar i en serie av tweets sina egna tariffer på kinesiska varor. Bland annat uppger han att tullarna är mycket mer framgångsrika än vad någon föreställt sig. "Den kinesiska marknaden har backat med 27 procent på fyra månader, och de samtalar med oss", twittrar presidenten.

Dagens PS - 19 jun 18 kl. 07:24

Trump hotar med nya tullar: “Utpressning”

USA:s president Donald Trump har beordrat sin handelsrepresentant att identifiera kinesiska varor värda 200 miljarder dollar för ytterligare importtullar på tio procent, rapporterar CNBC. Trump sade att de nya tullarna kommer att träda i kraft om inte Kina ändrar sin praxis och drar tillbaka de tullar man nyligen tillkännagivit. Under fredagen svarade Peking på USA:s första tullar på varor värda uppemot 50 miljarder dollar.

PrivataAffärer - 18 sep 18 kl. 07:02

Handelskriget eskalerar – Trump inför nya tullar

Från och med den 24 september införs tullar på 10 procent men kommer öka till 25 procent till årsskiftet för att låta företag byta leverantörer. Flera produkter, bland dem Apples smarta klocka Apple Watch och liknande produkter från andra tillverkare som Fitbit, samt cykelhjälmar och bilbarnstolar, omfattas inte av tullarna. I ett uttalande varnade presidenten också Kina för att slå tillbaka med motåtgärder.

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 18 kl. 12:54

Trump hotar med nya tullar mot Kina

USA:s president Donald Trump säger att han är redo att lägga tullar på kinesiska varor för 500 miljarder dollar. Uttalandet skakar en redan nervös marknad. – Vi förlorar enorma belopp, säger Donald Trump om obalanserna i USA:s handel med Kina i en inter.

Sydsvenskan - 01 aug 18 kl. 08:00

Källa: Trump vill höja tullar på hundmat

Stål, aluminium men även hundmat från Kina kan snart bli dyrare i USA. Enligt en källa ska president Donald Trump planera att belägga kinesiska varor till ett värde av sammanlagt 200 miljarder dollar med 25-procentiga tullar. Den 10 juli meddelade Trump.

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 18 kl. 08:00

Källa: Trump vill höja tullar på hundmat

Stål, aluminium men även hundmat från Kina kan snart bli dyrare i USA. Enligt en källa ska president Donald Trump planera att belägga kinesiska varor till ett värde av sammanlagt 200 miljarder dollar med 25-procentiga tullar. Den 10 juli meddelade Trump.

DN - 25 feb 19 kl. 00:12

Trump väntar med tullar mot Kina – ”förhandlingarna går bra”

Förhandlingarna mellan kina och USA när det gäller ett nytt handelsavtal går bra. Det säger USA:s president Donald Trump i en kommentar på söndagskvällen. Trump säger också att de nya tullar som var planerade till på fredag tillfälligt skjuts på framtiden..

Affärsvärlden - 09 mar 18 kl. 07:46

Trump har skrivit under - tullar införs om 15 dagar

USA:s president Donald Trump meddelade för en vecka sedan att han kommer införa tullar på stål och aluminium på 25 respektive 10 procent vid import från samtliga länder. På torsdagskvällen skrev han under ett tillkännagivande om tarifferna..

SVT - 20 jul 18 kl. 13:18

Trump hotar med nya tullar mot Kina

USA:s president Donald Trump säger att han är redo att lägga tullar på kinesiska varor för 500 miljarder dollar. Uttalandet skakar en redan nervös marknad..

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 13:14

Trump hotar med nya tullar mot Kina

USA:s president Donald Trump säger att han är redo att lägga tullar på kinesiska varor för 500 miljarder dollar. Uttalandet skakar en redan nervös marknad..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.