BT > Nyheter

Sunday, 16 June, 20:36

BT - 13 jun 19 kl. 07:05

Vårdcentraler slipper betala för otrogna patienter: ”Betydande summor”Vårdcentralerna vann striden om mångmiljonerna för otrogna nätpatienter, och jobbar för att locka fler till regionens egna onlinetjänst innan avdragen börjar ticka. – De har fått lite respit, säger regionrådet Lars Holmin (M)..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Lars Holmin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdcentraler, slipper, betalaför , otrogna, patienter, Betydande, summor
Dagens PS - 14 dec 17 kl. 11:30

EXTRA: Qviberg & Co slipper betala skadestånd

Tingsrätten godtar inte minoritetsägarnas krav i HQ-skandalen. Klockan 11 meddelade Stockholms tingsrätt dom i målet gällande skadestånd på omkring 5 miljarder kronor, som aktieägarna krävt de ansvariga topparna – däribland Mats Qviberg – på i sin stämning. Men även om tingsrätten slår fast att HQ förlorar målet, så ogillas skadeståndskraven från aktieägarna som drabbades hårt i samband med kraschen i HQ Bank 2010.

BT - 04 apr 11 kl. 11:57

Djurgården slipper betala polisnota

Djurgården slipper betala polisens kostnader i samband med måndagskvällens fotbollsderby på Råsunda i Solna. Stockholmspolisen tänker inte kräva Djurgården på ersättning trots att Rikspolisstyrelsen (RPS) kräver detta. Inom polisen tolkar man en lag från 1993 olika.

Hela Gotland - 19 jul 11 kl. 04:00

Gotland slipper betala för hjälp

Gotland slipper betala sommargotlänningars hemtjänst. Beslutet påverkar 58 personer på ön och väntas bli en ekonomisk vinst för regionen. - Det är en rättvisefråga.

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 14:29

Leeds slipper betala för polisen

Engelska Leeds har vunnit en rättslig strid mot Yorkshire-polisen och slipper betala för bevakningen utanför sin fotbollsarena. Beslutet är det första i sitt slag skriver Aftonbladet. I Sverige har de bolagiserade fotbollsklubbarna AIK, Djurgården, Hammarby, Örebro och Örgryte sedan 2011 tvingats betala för polisinsatser i samband med matcher..

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 17:00

Förening slipper betala halv miljon

Arkiv: Tomas Nyberg
Östra Torp Smygehuks FF slipper betala hälften av den miljon som klubben skulle bidra med för att få en konstgräsplan. Det beslutade kommunstyrelsen på sitt möte i onsdags.
För att få en konstgräsplan under hösten 2012 lovade Östra Torp Smygehuks FF att stå för en miljon kronor av kostnaderna.

SmålandsPosten - 06 sep 14 kl. 10:22

Slipper betala skadestånd

Den 20-åriga kvinnan som krossade rutor för flera hundra tusen kronor i centrala Växjö har dömts för skadegörelse. Straffet blev skyddstillsyn kombinerat med psykiatrisk behandling – men hon slipper betala skadestånd. "Såvitt framkommit har NN (kvinnan) inte någon ansvarsförsäkring och hon har orsakat skadorna under påverkan av en allvarlig psykisk störning", skriver tingsrätten i domen, och tillägger:
"Hon har ett flertal gånger självmant och även via polisen försökt få hjälp från sjukvården för att hantera sin psykiska störning, men har trots det inte fått den hjälp hon behöver och har tillåtits skriva ut sig själv".

SR - 03 mar 11 kl. 17:55

Svenskt bolag slipper betala moms

Svenska internetbolaget Stardoll AB slipper betala moms. Det beslutade regeringen i dag..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 11 kl. 11:38

Djurgården slipper betala polisnota

Djurgården slipper betala polisens kostnader i samband med måndagskvällens fotbollsderby på Råsunda i Solna. Stockholmspolisen tänker inte kräva Djurgården på ersättning trots att Rikspolisstyrelsen (RPS) kräver detta. Inom polisen tolkar man en lag från 1993 olika..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 12 kl. 13:20

Murray slipper betala skadestånd

Conrad Murray slipper betala ett enormt skadestånd till Michael Jacksons familj. Åklagarna har dragit tillbaka kravet på närmare 700 miljoner kronor, skriver E Online. Det är inte helt klart varför man väljer avstå från skadeståndskravet men enligt tv-kanalen kan det bero på Murrays begränsade betalningsmöjligheter..

NT - 19 jan 12 kl. 13:14

Murray slipper betala skadestånd

Conrad Murray slipper betala ett enormt skadestånd till Michael Jacksons familj. Åklagarna har dragit tillbaka kravet på närmare 700 miljoner kronor, skriver E Online. Det är inte helt klart varför man väljer avstå från skadeståndskravet men enligt tv-kanalen kan det bero på Murrays begränsade betalningsmöjligheter..

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Rätt – men för många – pekas ut för återfall

Att minska återfallen i brott är ett av Kriminalvårdens huvuduppdrag. En ny undersökning visar att det instrument som myndigheten använder för att identifiera dömda som riskerar att återigen hamna i kriminalitet fungerar väl. Samtidigt pekas fler än nödvändigt ut som riskindivider..

BT - 4 minuter sedan

Johansson tillbaka som en vinnare: ”Har varit tveksam...”

Kristian Johansson är tillbaka. Rallyföraren från Borås har haft en tung start på säsongen – men stod plötsligt som segrare efter SM-tävlingen i Nyköping. – En av de mest oväntade segrarna jag varit med om, säger han..

BT - 2 minuter sedan

Målvaktsmötet slutade mållöst

Två defensivt starka lag möttes på Sandevi. Inte helt oväntat blev det mållöst i det tv-sända toppmötet mellan Sandared och Kinna. – Rättvist, tycker Viktor Säf.

BT - 15 minuter sedan

M deltar i migrationsutredning – trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska..

BT - 15 minuter sedan

TV: Viktor Sääf: ”Inga riktigt bra räddningar”

I en tv-intervju med BT ger målvakten Viktor Sääf sin syn på matchen mellan Sandared och Kinna som slutade 0–0. Se här nedan..

BT - 15 minuter sedan

Stort intresse för karting på Borås motorstadion

Under söndagen arrangerades en deltävling i X30 Sweden på Borås motorstadion. Över 100 deltagare kom till start i sex olika klasser, betydligt fler än andra deltävlingar. – Vi rustade upp banan förra året och det har gjort att fler vill komma hit, säger Magnus Svensson..

BT - 30 minuter sedan

Bloggaren Kenza har fått barn

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.