SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 26 June, 00:00

SmålandsPosten - 13 jun 19 kl. 06:48

Ingen plan för skolans underskott12 miljoner saknas för skolan. Samtidigt har alliansen ingen klar plan för hur de ska inhämtas under 2019. .
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen planför , skolans, underskott
Blekinge Läns tidning - 14 jun 17 kl. 19:00

”Måste gå att spara in skolans underskott”

Utbildningsnämnden beräknas gå med 6,7 miljoner kronor i underskott för 2017. Orsakerna finns huvudsakligen i det stora antalet nya elever i kommunen och därmed extraordinära insatser..

Barometern - 26 mar 18 kl. 20:00

Skolan går med underskott igen

Av skolans underskott på 13,4 miljoner kronor förra året härrör sig mer än hälften, eller sju miljoner, från år 2016. Två miljoner härrör sig också från ökade skolskjutskostnader..

Sydöstran - 16 jun 16 kl. 11:25

Skolans underskott borta i Karlskrona

Svar på Camilla Brunsberg och Emma Swahn Nilssons insändare i Sydöstran den 15 juni 2016..

LV - 22 nov 16 kl. 11:11

Gemensam plan för framtidens sjukvård

Vi ser nu att landstingets ekonomi står inför en krisartad utveckling med underskott och skenande kostnader, hälso- och sjukvården prognosticerar ett underskott på 220 miljoner kronor. Socialdemokraterna är handlingsförlamade inför krisen, de saknar helt enkelt en plan. Morgondagens sjukvård förutsätter en stabil ekonomi.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 06:28

Centrumbygge kan krocka med skolans lokalbehov

Allbohus Fastighets AB vill bygga bostäder och affärslokaler på parkeringen mellan Ica Supermarket och Folkets Hus. Men skolans eventuella lokalbehov kan stoppa planerna. Nämnden för samhällsplanering har nyss fattat beslut om ett planändringsarbete, som gör det möjligt att bygga bostäder och affärslokaler.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 20:00

Nya underskott – plan för åtgärder tas fram

Sjöbo Förra året gick skolan och socialtjänsten back med 21 miljoner kronor och i år ser verksamheterna ut att få ett underskott på drygt tre miljoner kronor.
På familjenämndens senaste möte beslutade politikerna att åtgärdsplaner för att få en ekonomi i balans nu ska tas fram.Den styrande kvartetten bestående av Moderaterna, Centerpartiet och Miljöpartiet ville att de verksamheter som befarar få ett underskott ska komma in med ett åtgärdsförslag.

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 14 kl. 06:30

Oro i FC Trelleborg när plan försvinner

Foto: Tomas Nyberg
Trelleborgs största fotbollsförening för barn och unga riskerar att tappa medlemmar när gräsplanen på Vannhög fylls av baracker och paviljonger till förmån för skolans utbyggnad. "Vi är förtvivlade", säger FC Trelleborgs kassör.
FC Trelleborg bedriver i huvudsak sin verksamhet på två fotbollsplaner - Vannhög och Ymorvallen.

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 14 kl. 06:00

Underskott ger osäker framtid för turismutbildning

3,9 miljoner kronor i underskott – och endast nio nya elever på skolans huvudprogram hotell- och turism. Så ser verkligheten ut på Utsikten. Men framtidsoptimismen är stor.

BT - 11 feb 13 kl. 13:46

Satsa på skolans innehåll i Ulricehamn

I den nya politiska ordningen i Ulricehamn finns till fullmäktige knutna beredningsgrupper. Gruppen ?beredningen för lärande?

BT - 26 sep 11 kl. 09:21

Underskott trollas bort i Mark

Socialnämnden riskerar gå back med 37 miljoner 2011 ? men har förhoppningar om att trolla bort allt utom 4 miljoner i bokslutet. ?

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filip Kjellsson skyttekung i ett profilstarkt IF Rejban

IF Rejban är inte bara bland de yngsta av "våra" föreningar i Kronobergsfotbollen. IF Rejban är också föreningen som har ett helt gäng idrottsprofiler i division 4-laget..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tokyo-OS slår sponsorrekord: "Otrolig summa"

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Beslut om budgetramarna skjuts fram

Kommunfullmäktige fattade inget beslut om att anta budgetramarna för år 2020 samt verksamhetsplanen för 2021 och 2022. Ärendet skickas istället på återremiss..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sent straffmål tog Nederländerna vidare

Japan hade läge på läge i slutet av den andra halvleken. Då fick Nederländerna en straff, gjorde mål och vann åttondelsfinalen i fotbolls-VM med 2–1..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Cardi B i rätten: Jag är oskyldig

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uppblossande handelsoro sänkte Wall Street

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Indianerna åkte på första förlusten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hantering av migrantbarn fick chef sparkad

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Alvesta: Skogsbrand i Horgemo

Starx innan klockan 20:00 på tisdagskvällen larmades räddningstjänsten till en skogsbrand i Horgemo i Alvesta kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.