DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 00:32

DI - 13 jun 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Oro i Asien efter fortsatta fall i HongkongAsiens ledande aktiemarknader handlas under nollstrecket på torsdagen. Våldsamma protester mot ett förslag om en ny utlämningslag till Fastlandskina sänker Hongkongbörsen för andra dagen i rad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asien, Hongkong, Fastlandskina, Hongkongbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgonkoll, Oroi , Asienefter , fortsatta, falli , Hongkong
DI - 22 jan 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Oro för världsekonomin sänker börserna i Asien

Ledande index i Asien tappar mark på tisdagen, då pessimism rörande de globala tillväxtutsikterna sänkte riskviljan bland investerare..

VA - 09 feb 11 kl. 08:37

Nedgångar i Asien

9 februari Indexen på de ledande asiatiska börserna sjönk under onsdagens handelssession sedan Kina vidtagit ytterligare åtgärder för att stävja inflationen. Kinas centralbank höjde på tisdagen sin styrränta, den ettåriga yuanlåneräntan, med 25 punkter till 6,06 procent. Samtidigt höjdes den ettåriga inlåningsräntan med 25 punkter till 3,00 procent.

DI - 23 apr 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Oro för politisk åtstramning pressar Kinas börser

De ledande indexen på de asiatiska marknaderna visade på en blandad utveckling under tisdagens tidiga handel inför en tung rapportvecka och orosveckande signaler från Beijing..

DI - 04 aug 15 kl. 08:02

Asien-börser: Kraftig rekyl i Kina

Vid sidan av fastlandsbörserna i Kina, som rekylerade högre efter tre dagars nedgångar, var det mindre rörelser i båda riktningar på tisdagen för börserna i Asien. Fortsatta prisnedgångar för råvarorna tyngde sentimentet..

Sydöstran - 20 maj 16 kl. 06:00

Oro över fortsatta sjukskrivningar

Antalet sjukdagar bland kommunens pedagoger går inte ner, utan vänder tvärt om upp igen. Efter sommaren ska en djupdykning göras i statistiken..

DI - 11 jun 19 kl. 06:27

Morgonkoll: Kina leder uppgång i Asien

Asienbörserna bjuder på fortsatta uppgångar på tisdagen. Förhoppningar om stimulanser driver på kinesiska infrastrukturaktier..

DI - 22 feb 19 kl. 06:29

Morgonkoll: Nedåt i Asien på dystra makrosiffror

Breda asiatiska index tog rygg på Wall Street och handlades lägre på torsdagen på oro för en global ekonomisk inbromsning..

DI - 13 maj 19 kl. 06:26

Morgonkoll: Asien inleder veckan med börsfall

Asienbörserna faller på bred front efter ny oro för handelsförhandlingarna mellan Kina och USA. Den kinesiska renminbin tappar mot dollarn..

DI - 17 okt 18 kl. 06:29

Morgonkoll: Kina halkar efter uppgång i Asien

Skaffa dig morgonkoll med Di. Asienbörserna stiger efter uppgång i New York men kinesiska aktier halkar efter..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 1 timme sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 2 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

DI - 2 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning efter Powells tal

New Yorks ledande börsindex handlas tydligt ned efter att Federal Reserve-chefen Jerome Powell varnat för ökade risker i den amerikanska ekonomin. S&P 500 handlas ned 0,9 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: EQT till börsen i september

Riskkapitalbolaget EQT siktar på en börsnotering i september. Det uppger källor för den danska tidningen Børsen..

DI - 3 timmar sedan

Flera L-profiler lämnar partiet efter Ullenhags avhopp

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

DI - 3 timmar sedan

Uppgifter: Trump skyller stark dollar på Fed

USA:s president Donald Trump tycker att den amerikanska dollarn är för stark och skyller på centralbanken Federal Reserve. Det uppger en senior källa inom Trumpadministrationen för nyhetsbyrån Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Beviset placerarna väntat på – nu syns bolagens dolda guld

På tisdagen sträckte investerarna i skogsaktier armarna i skyn efter måndagens kvällsbesked att Billerud Korsnäs säljer skog de i maj köpte loss från Bergvik Öst till pensionsbolaget AMF. Börsen har börjat omvärdera det gröna guldet. .

DI - 3 timmar sedan

Storaffären sprängde proffsens räknesnurror

Måndagkvällens storaffär i skogssektorn, där Billerud Korsnäs sålde en större areal skog till AMF till priser långt över det i skogsanalytikernas excelark, fick skogsaktierna att rusa på tisdagen. ”Vi tycket det här är rätt pris”, säger köparen till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.