DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 17:29

DI - 13 jun 19 kl. 06:29

Di på plats: Ilskan kokar mot Kina – Hongkong riskerar att lamslåsHongkong. Ilskan fortsätter att koka i Hongkong mot ett kontroversiellt utlämningsavtal med Fastlandskina. Efter gårdagens våldsamma sammandrabbning planeras nu nya sätt att sätta press på regeringen – inklusive en massiv generalstrejk..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kina, Hongkong, Fastlandskina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di på plats Ilskan, kokarmot , Kina, Hongkong, riskerar, att lamslås
Expressen - 24 jun 12 kl. 00:36

Ilskan kokar inför resultatet av egyptiska valet

Söndag eftermiddag presenteras äntligen resultatet i det egyptiska presidentvalet. Samtidigt kokar ilskan bland demonstranterna. Det styrande militärrådet anklagas för att klamra sig fast vid makten genom att försöka nå en uppgörelse med Muslimska brödraskapet ?

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 13:12

Ilskan kokar bland nordkoreaner

Samtidigt som Nordkoreas diktator Kim Jong-Un hotar omvärlden med kärnvapenkrig svälter hans folk. Både ilska och desperation ökar bland befolkningen, enligt nordkoreanska avhoppare som TT talat med.
Ett våldsamt slagsmål utbröt på en matmarknad i staden Haeju-si i sydvästra Nordkorea förra våren.

E24 - 25 nov 16 kl. 12:45

Handelslänk Kina–Hongkong öppnar i december

Länken för aktiehandel mellan kinesiska Shenzhen-börsen och Hongkong-börsen kommer att öppnas den 5 december meddelar China Securities Regulatory Commission, CSRC, och Hong Kong SFC på fredagen, enligt Bloomberg News..

Nya Wermlands Tidningen - 22 nov 12 kl. 08:45

Ilskan kokar på kyrkogården

?Ren vandalism!? ?

SvD - 14 apr 13 kl. 13:12

Avhoppare: Ilskan kokar bland folket

?Människor svälter ihjäl?..

GöteborgsPosten - 14 apr 13 kl. 11:47

Ilskan kokar bland nordkoreaner

Samtidigt som Nordkoreas diktator Kim Jong-Un hotar omvärlden med kärnvapenkrig svälter hans folk. Både ilska och desperation ökar bland befolkningen, enligt nordkoreanska avhoppare som TT talat med..

Hela Gotland - 05 feb 14 kl. 06:56

Ilskan kokar på sopplunchen

Sopplunchen är anmälningspliktig. Nu måste pensionärerna i Roma troligen betala för livsmedelstillsyn, skriver GA..

Dagens Media - 30 maj 14 kl. 14:49

Ilskan kokar på Nyhetsbolaget: "Sorgligt och obegripligt"

Den interna kritiken mot TV4-ledningen växer. Dessutom kallas beslutet att inte redovisa resultatet i EU-valet för "uselt" och för ett "gigantiskt felbeslut" av utomstående bedömare..

Sydsvenskan - 07 maj 15 kl. 04:00

Ilskan kokar hos Byens cyklister

Köpenhamn är cykelstaden framför andra, men de tvåhjuliga trafikanterna är också ovanligt aggressiva. Särskilt mot de som är ovana vid trafikrytmen."Jag hoppas du dör i trafiken!

Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Attackerade fartyg i hamn för undersökning

Skadorna på de två fartyg som attackerades i Omanbukten förra veckan har börjat undersökas. Saudiarabien har anslutit sig till USA:s linje – att Iran ligger bakom attackerna – och Storbritannien varnar för var situationen är på väg..

DI - 45 minuter sedan

Lantbrukaren viker inte ned sig: ”Det ser lovande ut”

Efter ett extremt utmanande fjolår ser 2019 lovande ut för Sveriges lantbrukare. ”Maj blev bra och det är en viktig månad för oss”, säger Ebbe Persson på Egonsborg gård utanför Trelleborg.

DI - 45 minuter sedan

Bönderna rustar för ny extremsommar

Fjolårets torka blev ett hårt slag mot svenska lantbrukare. Nu rustar bönder för fortsatt extremväder genom att lägga om sina strategier..

DI - 45 minuter sedan

Fri rörlighet bör gälla även avfall

DEBATT. En omställning till resurseffektiva och cirkulära ekonomiska modeller kräver att resurser kan röra sig över gränser utan att mötas av murar, även de resurser som traditionellt kallas avfall, skriver Nederländernas ambassadör Ines Coppoolse tillsammans med ICC:s Susanna Zeko och Pär Larshans, Ragn-Sells..

DI - 1 timme sedan

Gult är flaggans kors

Hur kan man som liberal försvara korset i den svenska flaggan? Det är ju inte särskilt diskret. Stort, fylligt och gult som ängens pors vajar det över stad och land, en övertydlig symbol för Sveriges kristna essens, därtill med besvärande historiska kopplingar till korstågen..

DI - 1 timme sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar: Risk för bakslag efter kursrallyt

H&M har tagit revansch på börsen, men analytikerna fortsätter att sura och de flesta räknar med att aktien ska ned rejält. På måndagen är det upp till bevis när den krisande klädjätten rapporterar nya säljsiffror. ”Det finns en risk att marknaden är lite för positiv”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

DI - 2 timmar sedan

Klart: Skåne sluter upp bakom Sabuni

Skåneliberalerna ställer sig helt och fullt bakom Nyamko Sabuni i valet av ny partiledare. Sabuni lägger därmed till ännu en delseger i kampen mot huvudmotståndaren Erik Ullenhag..

DI - 3 timmar sedan

Gigantiskt strömavbrott – 50 miljoner människor drabbade

Argentina och Uruguay är helt utan el, skriver BBC. Delar av Brasilien och Paraguay är också drabbade..

DI - 4 timmar sedan

Dags att skjuta ut sig: Gör som vd:n – sälj aktien

Saab-aktien har gått upp kraftigt de senaste åren drivet av bättre försäljningsutsikter. Men nu börjar det bli uppenbart att bolaget inte klarar att omvandla försäljningen till kassaflöde. Det är lika bra att göra som vd Håkan Buskhe och sälja aktien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.