Realtid > Ekonomi

Sunday, 16 June, 21:02

Realtid - 13 jun 19 kl. 06:20

Fler aktörer vill lansera kapitalförsäkring för onoterade värdepapperNordnet är inte ensamt om att se ett intresse för kapitalförsäkringar/">försäkringar för onoterade värdepapper. “Att utdelningar, vinster och ränteintäkter är skattefria är något som våra kunder uppskattar” säger Mikael Näslund, vice vd för Aktieinvest..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Mikael Näslund, Aktieinvest

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, aktörervill , lansera, kapitalförsäkringför , onoterade, värdepapper
SmålandsPosten - 26 aug 16 kl. 06:00

"Vi vill öppna upp för fler aktörer"

– Det är kommunens uppgift att öppna upp för flera aktörer, säger Sofia Stynsberg (M), ordförande i tekniska nämnden och politiskt ansvarig för arbetet kring återbruksbyn. Men Macken är fortfarande en viktig part, betonar hon..

Skånskan - 09 nov 15 kl. 17:24

Fler volontärer behövs

Lund Svenska kyrkan söker fler volontärer till det natthärbärge som ska öppna i Helgeandsgården den 1 december.– Vi är ännu inte tillräckligt många för att kunna ha öppet alla nätter i veckan, säger Helena Ekhem, församlingsherde i Helgeand.
Planeringen för ett härbärge i källaren till församlingshemmet inleddes redan förra vintern.

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 10:57

TV-aktörer går ihop för att skapa nya sätt att mäta rörlig bild.

Det är mediaföretagen Sky, Adobe Systems, TVBeat och Alphonso som nu startar ett konsortium under ledning av konsultbyrån MTM. Målet är att tillsammans med TV-aktörer i Europa ta fram nya sätt att mäta rörlig bild, och fokus ligger på målgruppsprofilering, viewability, samt avancerad analys. Med utgångspunkt i det arbete som Europas Joint Industry Committees (JIC) och TV-mätningsföretag gjort vill den nya gruppen skapa enhetliga mätningar för såväl linjära som digitala tv-sändningar.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 23:25

PTS granskar fler operatörer


Post- och telestyrelsen (PTS) ska kontrollera hur operatörer arbetar med säkerheten i den bredbandsutrustning man levererar till kunderna, skriver Dagens Nyheter på nätet. Granskningen är ett resultat av tidningens artiklar om dålig säkerhet hos stora aktörer som Comhem och Bredbandsbolaget.I ett pressmeddelande skriver PTS att man ska ställa en rad frågor kring sårbarheten i kundernas modem.

BT - 03 nov 14 kl. 23:25

PTS granskar fler operatörer

Post- och telestyrelsen (PTS) ska kontrollera hur operatörer arbetar med säkerheten i den bredbandsutrustning man levererar till kunderna, skriver Dagens Nyheter på nätet. Granskningen är ett resultat av tidningens artiklar om dålig säkerhet hos stora aktörer som Comhem och Bredbandsbolaget. I ett pressmeddelande skriver PTS att man ska ställa en rad frågor kring sårbarheten i kundernas modem.

Helsingborgs Dagblad - 03 nov 14 kl. 23:28

PTS granskar fler operatörer

Post- och telestyrelsen (PTS) ska kontrollera hur operatörer arbetar med säkerheten i den bredbandsutrustning man levererar till kunderna, skriver Dagens Nyheter på nätet. Granskningen är ett resultat av tidningens artiklar om dålig säkerhet hos stora aktörer som Comhem och Bredbandsbolaget. I ett pressmeddelande skriver PTS att man ska ställa en rad frågor kring sårbarheten i kundernas modem..

Sydsvenskan - 21 jul 15 kl. 19:01

”Kommersiella aktörer övertar statens roll som garant för tillväxt och jobb.”

Sommarsverige är nu som vackrast, den inhemska politiken går på sparlåga. Men under politikerveckan i Almedalen, som alltmer börjar likna ett företagsjippo, aktualiserades en av våra viktigaste men i den offentliga debatten fortsatt perifera frågorna – det kommande TTIP-avtalet mellan EU och USA. TTIP beskrivs som en vitamininjektion till kristyngda ekonomier på båda sidor Atlanten, men är snarare ett rent och skärt avregleringsavtal.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 15 kl. 19:01

”Kommersiella aktörer övertar statens roll som garant för tillväxt och jobb.”

Sommarsverige är nu som vackrast, den inhemska politiken går på sparlåga. Men under politikerveckan i Almedalen, som alltmer börjar likna ett företagsjippo, aktualiserades en av våra viktigaste men i den offentliga debatten fortsatt perifera frågorna – det kommande TTIP-avtalet mellan EU och USA. TTIP beskrivs som en vitamininjektion till kristyngda ekonomier på båda sidor Atlanten, men är snarare ett rent och skärt avregleringsavtal.

Cornucopia - 03 mar 17 kl. 10:33

Norska PTS rekommenderar 700 Mhz-bandet till kommersiella aktörer - med rätt för krisbruk

Norges motsvarighet till PTS rekommenderar likt svenske Patrik Fältström att 700 Mhz-bandet går till civila mobiloperatörer. Dessa ska dock ge kris- och beredskapsmyndigheter möjlighet att bruka samtliga nät. Ett eget nät kostar åtta gånger så mycket som att nyttja fyra kommersiella nät med bättre redundans och täckning.

Barometern - 12 nov 13 kl. 07:27

Flera aktörer intresserade av färjetrafiken

Vid midnatt gick tiden ut för att lämna anbud på Gotlandstrafiken. I dag, tisdag, kommer svaret på hur många anbuden är. Ett rederi lär också vara intresserat av att sommartrafikera Västervik.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

“Jag har de bästa åren framför mig”

En avgörande vändpunkt för ränteprofilen Olof Manner var när familjeföretaget gick i konkurs. “Jag hade levt i tron att jag skulle komma till ett dukat bord”, säger han i en intervju med Realtid..

Realtid - Igår: 08:15

Statistiken bygger upp magkänslan

Statistik bättrar på magkänslan, Realtids scoop och finanslegenden som räddade livet på Realtids reporter. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Sveriges svaga krona engagerar mest

Den senaste veckan har en debattartikel om den svaga kronan väckt väldigt många läsares uppmärksamhet. Realtids inträngande karriärintervju med Nordic Capitals COO Klas Tikkanen likaså. Här är listan över veckans mest lästa artiklar..

Realtid - I förrgår: 16:27

Börsnoteringen av Traton sysselsätter 50 av Linklaters medarbetare

Linklaters är rådgivare till Traton i deras planerade börsnotering. "Det som sticker ut är att det handlar om ett så stort bolag och att det rör sig om en möjlig simultan börsnotering på två börser", säger Fredrik Lindqvist, Head of M&A and capital markets Linklaters Stockholm till Realtid.

Realtid - I förrgår: 15:00

Istället för förvirring: starkare krona

Mycket talar för att det är den svaga kronan som håller uppe inflationstrycket i den svenska ekonomin. Men vad händer när kronan stärks?.

Realtid - I förrgår: 12:30

Finansutskottet vill ha mer åtgärder mot penningtvätt

Ambitionsnivån behöver höjas markant i arbetet mot penningtvätt och regeringen bör utreda vad som kan göras ytterligare. Det anser ett enigt finansutskott, enligt ett pressmeddelande. .

Realtid - I förrgår: 11:45

"Riksbanken kommer inte att höja räntan de närmaste åren"

Fredagspanelen är ense om att det inte blir någon uppgörelse mellan USA och Kina i juni men är samtidigt oense om när Riksbanken höjer räntan..

Realtid - I förrgår: 11:12

Danica Pension blir Futur Pension

Danica Pension byter namn till Futur Pension från och med 2020. Namnbytet är en konsekvens att bolaget nyligen bytt ägare från Danske Bank till Acathia Capital och Polaris..

Realtid - I förrgår: 08:57

Nästa ECB-chef kan komma från Finland

Nästa ECB-chef kan komma från Finland. Både före detta centralchefen Erkki Liikanen och efterträdaren Olli Rehn är aktuella för posten rapporterar Bloomberg..

Realtid - I förrgår: 08:25

Ny ordning för redovisningstillsyn

Årsredovisningar och halvårsrapporter ska nu skickas in till nyinrättade Nämnden för svensk redovisningstillsyn istället för till Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.