Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 26 June, 00:11

Kristianstadsbladet - 13 jun 19 kl. 05:00

Debatt: Sverige ska prioritera samverkan med våra grannländer och NatoRegeringen bereder, enligt utrikesminister Wallström, hur Sverige ska hantera FN-konventionen mot kärnvapen. Många känner säkert ett instinktivt motstånd mot kärnvapen och förordar, om man inte har hela bakgrunden, ett ja till underskrift. Problemet är det stora behov vi har av försvarssamarbete med våra grannländer och Nato. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Nato, Wallström, Sverige, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sverigeska , prioritera, samverkanmed våra , grannländeroch , Nato
DN - 24 okt 11 kl. 09:42

I Debatt-Sverige kan ingen höra dig skrika

Vad händer i ett debattklimat där alla gapar i mun på varandra men ingen lyssnar? DN:s ­Viktor Barth-Kron djupdyker bland åsikts­maskiner och foliehattar för att teckna bilden av ett Debatt-Sverige efter Newsmill och ­?apberget?

GöteborgsPosten - 02 okt 13 kl. 06:00

Debatt: Sverige bör ta täten mot en grön framtid

FN:s klimatpanel IPCC har åkt hem, nu är det dags för handling. I en unik samverkan mellan industri och miljöorganisationer föreslår vi ett samhällskontrakt för framtiden, skriver bland andra Petter Holland, VD Preem..

Politikerbloggen - 17 okt 11 kl. 10:24

DEBATT ?Sverige mår bäst när Sverige jobbar?

DEBATT. Socialdemokraterna tycks mena att det är viktigare med mer bidrag och mindre jobb. Jag tycker inte det.

DalaDemokraten - 26 jun 17 kl. 06:30

Debatt: Sverige bör ansluta sig till en gemensam nivå på bolagsskatten

Sverige bör ansluta sig till de länder inom EU som föreslagit en gemensam nivå på bolagsskatten i syfte att skapa konkurrensneutralitet. Detta förslag, vilket tidigare avvisats av Storbritannien och av Sverige under Anders Borgs tid som finansminister, är det nu dags att stödja, skriver debattören..

Politikerbloggen - 07 feb 11 kl. 11:54

DEBATT ?Sverige måste bli en fredsmakt?

DEBATT. En hållbar fred skapas genom att förebygga konflikter genom diplomati, demokrati och utbildning, att avrusta för att mildra dem och att trygga samhället genom verkliga välfärdssatsningar, fattigdomsbekämpning och jämlikhet så att det blir mindre sårbart. Vapen däremot förvärrar konflikter ?

DalaDemokraten - 29 mar 17 kl. 16:12

Debatt: Sverige öppnade famnen för människor - och vänder nu ryggen

När Sverige nu väljer att kasta in asylsökande människors liv i ett spel mellan liv och död, varför gav vi de hopp om en ljus framtid från början, undrar debattören..

DalaDemokraten - 17 aug 17 kl. 06:30

Debatt: Sverige måste sluta utvisa hbtq-personer till ett av Europas farligaste länder

Officiellt är det förbjudet att diskriminera hbtq-personer i Albanien. Inofficiellt pryglas personer som blir "påkomna". Trots detta utvisar Sverige människor till det land i Europa som kan vara ett av de farligaste för hbtq-personer, skriver debattören Anna Stenson..

DI - 27 sep 18 kl. 19:30

Debatt: Sverige behöver M+S-regering

DEBATT. Även om det politiska läget är låst står Sverige inför en rad utmaningar som måste bemötas. För att komma till rätta med problemen krävs det bästa av vad både högern och vänstern har att erbjuda, skriver ekonomen Sony Kapoor..

VA - 16 nov 16 kl. 16:17

Debatt: Sverige behöver storbolagen – men de måste bli mer innovativa

Vi lever delvis på fornstora dagar. Därför krävs det ändrade synsätt för att förnya Sveriges konkurrenskraft, skriver dagens debattör Ulf Arnetz. .

DN - 14 feb 17 kl. 21:00

Myndighetschefer på DN Debatt: Sverige behöver datalagringen

EU-domstolens krav på minskad svensk datalagring har urholkat myndigheternas förmåga att bekämpa brott, och man riskerar nu att tappa ytterligare mark i förhållande till kriminaliteten. Det skriver fem myndighetschefer på DN Debatt..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Duon från Åhus Roddklubb ska tävla för landslaget.

Andreas Eriksson och Malte Andersson från Åhus Roddklubb ska representera Sverige i sommarens nordiska juniormästerskap. Beskedet kom efter sista uttagningstävlingen i Farsta 15-16 juni. – Förhoppningsvis kan det innebära en ökning av intresset för sporten bland ungdomar i kommunen, säger tränare Henrik Andersson.

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

IT-samarbete ska effektivisera

IT-kommuner i Skåne växer. Tre kommuner blir fyra när även Osby köper in sig i bolaget som ägs av Östra Göinge, Höör och Hörby kommuner sedan 2016..

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Uppblåsta prylar som aktivitet under årets Sommarskoj

Årets Sommarskoj pågår för fullt. Under tisdagen var det dags för uppblåsta prylar att låta barnen studsa runt..

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Bland fjäskare, myglare och mutare i Viby

På lördag kommer Revisorn till vår lilla stad. Det sägs att han reser inkognito, så det gäller att passa sig, ha tungan rätt i mun och inte visa hur korrumperad man är. När Spelplats Vinbäcken under sitt andra år som sommarteater sätter upp Nikolaj Gogols ”Revisorn” så har det blivit i en sprittande, musikalisk och egen version kallad ”Det våras för revisorn”.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tokyo-OS slår sponsorrekord: "Otrolig summa"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sent straffmål tog Nederländerna vidare

Japan hade läge på läge i slutet av den andra halvleken. Då fick Nederländerna en straff, gjorde mål och vann åttondelsfinalen i fotbolls-VM med 2–1..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Uppblossande handelsoro sänkte Wall Street

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Indianerna åkte på första förlusten

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.