DN > Nyheter

Wednesday, 26 June, 10:29

DN - 13 jun 19 kl. 05:00

När det nya jobbet inte känns rätt – det kan du göraDet är inte ovanligt att drabbas av känslan av att vara fast på fel arbetsplats. Men vad gör du när det nya jobbet känns fel? .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När det nya jobbetinte , kännsrätt det kan , du göra
Skånskan - 14 apr 18 kl. 11:00

”Känns lugnare på ett märkligt sätt”

Reportage - Härifrån och framåt Den kalla och eländiga våren har bjudit familjen Jeppsson på lite av varje.
Det har varit vanlig vardag men på ett annorlunda sätt. När det handlar om sjukdomen så innebär var tredje månad, som vanligt, röntgen i Hässleholm och bara ett par veckor därefter så bär det iväg för besked på Onkologiska avdelningen i Kristianstad.

Dagens PS - 23 maj 16 kl. 11:52

5 tips som får dig att skratta på jobbet


Att sluta skratta kan vara ett tecken på att man har för hög stressnivå och därför stängs en del av glädjen ner. Man brukar säga att ett gott skratt förlänger livet – och ökar arbetsglädjen. Nästan alla jobb innehåller mer eller mindre element av stress.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Öka träningsdosen och orka mer på jobbet i höst

Den som tränar mycket och har bra kondition orkar också mer på jobbet, blir effektivare, har lättare att varva ner och sover också ofta bättre. Många fördelar för karriären alltså. 1.

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:12

Rekryteraren fick jobbet själv

Förre gymnasiechefen Britt-Louise Ek-Gustafsson intervjuade kandidaterna till jobbet som utvecklingsstrateg och utredare i skolfrågor.
Men till slut var det hon själv som fick jobbet. Måndagen den 18 november kom beskedet att gymnasiechefen Britt-Louise Ek-Gustafsson efter 4,5 år lämnar sitt uppdrag och istället blir utvecklingsstrateg och utredare i skolfrågor på utbildningsförvaltningen.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 09:55

Jobbet vägen mot framtiden

SVEDALA Svenskan har tagit ett rejält kliv framåt liksom självkänslan fått en rejäl skjuts med jobbet på Holmagården.
Samtidigt har Zakiya Rezai fått en framtidsplan att förverkliga – att utbilda sig till sjuksköterska.Tacksamhet är ordet som 24-åriga Zakiya Rezai flera gånger upprepar när vi möts på avdelningen Fridhem en trappa upp på Holmagårdens särskilda boende i Svedala.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:56

Helena Carlsson: "Känns både spännande och skrämmande"

Foto: Tommy Svensson
I början av juni började ett nytt kapitel i Helena Carlssons liv. Då började hon sitt nya jobb som generalsekreterare för den internationella organisationen, Engso. ?

Skånskan - 02 mar 19 kl. 06:00

”Det känns värdigt”

Hennes budskap i låten är tydligt. Man ska våga vara sin egen superhjälte och inte ångra något i livet när stegen som är kvar mot döden blir allt färre.
I kväll hoppas Anna Bergendahl på en finalplats i Melodifestivalen med bidraget ”Ashes to ashes”.

Regeringen - 16 jan 14 kl. 15:40

Unga lär sig jobbet på jobbet

I tisdags hölls ett inspirationsseminarium kring regeringens nya satsning på yrkesintroduktion. En förordning trädde ikraft den 15 januari som innebär att arbetsgivare kan få ekonomiskt stöd för att anställa unga med yrkesintroduktionsanställning.

Reportage: "Här får man både utbildning och ett jobb.

YLE - 24 jan 15 kl. 06:00

Får rökare fler pauser på jobbet?

Vi har kommit en bra bit från 1920-talets lungstärkande cigariller på munstycke ordinerade av läkare och 1970-talets rökfyllda konferensrum, bussar och väntrum. Som tur är. Det är numera med nöd och näppe tillåtet att röka i det egna hemmet - ibland inte ens där om man bor på hyra.

BT - 21 feb 13 kl. 11:44

"Det känns nästan lite som semester"

Fyra av fem nominerade till BT:s debutantpris anlände med tåg till Borås centralstation vid 11-tiden på torsdagen. Utdelningen av priset, på 100 000 kronor, sker klockan 18.30 på Stadsteatern i kväll.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Miljonförlust för RNB

Klädbolaget RNB, Retail and Brands, redovisar en förlust efter skatt på 27 miljoner kronor för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret (3)..

DN - 2 timmar sedan

Varning för utbrott från en av världens farligaste vulkaner

Vulkanen Ulawun i Papua Nya Guinea slungar ut aska och myndigheterna varnar för ett möjligt utbrott..

DN - 2 timmar sedan

Real Madrid får ett damlag

Från och med nästa höst kan Real Madrids supportrar även heja på sina damspelare. Den spanska klubben är nästa stora förening som skaffar sig ett damlag..

DN - 2 timmar sedan

Stockholmstestet vecka 26

Eva-Karin Gyllenberg ställer fem frågor om Stockholm..

DN - 2 timmar sedan

Kraftigt minskad vinst för Kappahl

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 6 miljoner kronor för det tredje kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DN - 5 timmar sedan

Pappa och tonårssöner döms för knarkhandel

En man i 45-årsåldern och hans två tonårssöner döms för narkotikaförsäljning i Göteborgs innerstad, skriver Göteborgs-Posten..

DN - 5 timmar sedan

”Höj sjuksköterskornas löner kraftigt”

Annars hotar ännu värre kris i vården..

DN - 5 timmar sedan

Nazisterna mördade hennes far – sedan förälskade hon sig i en

Arvtagarna till ett miljardföretag brottas med avslöjandet av en mörk familjehemlighet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.