Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 26 June, 00:13

Blekinge Läns tidning - 13 jun 19 kl. 05:00

L måste bli ett parti för hela landet – ett folkparti!Erik Ullenhag bör bli ny partiledare för Liberalerna, skriver Ronny Karlsson..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Ullenhag, Liberalerna, Ronny Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L måste bli ett partiför hela , landetett , folkparti
Cornucopia - 06 jun 19 kl. 19:44

Stort ras för KD - "mer än ett helt Folkparti"

I Expressen/Demoskops nya opinionsundersökning rasar KD stort, eller "mer än ett helt folkparti", som Demoskops Peter Santesson citeras. Anledningen verkar vara avslöjandena kring partiets vice ordförandes ståndpunkter i abortfrågan, även om den nya KD-svansen vill odla en dolkstötslegend mot media för att ha exponerat det hela.
KD:s partiledare Ebba Busch Thor.

Nya Wermlands Tidningen - 13 mar 12 kl. 07:30

Lyssna på bråkigt Folkparti

Folkpartiet är det parti som bråkar mest inom alliansen. Det är också det mindre alliansparti som det går bäst för och behöver inte oroa sig för fyraprocentsspärren. Detta kan mycket väl hänga ihop..

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 13:42

USA avlyssnade indiskt parti


Indien har kallat till sig en toppdiplomat från USA:s ambassad för att - för tredje gången - framföra protester efter nya avslöjanden om amerikanskt spioneri.Enligt dokument som läckts av Edward Snowden och offentliggjorts av Washington Post avlyssnade den amerikanska säkerhetstjänsten NSA Bharatiya Janata-partiet (BJP) under 2010, då det var Indiens största oppositionsparti.BJP är ett av sex utländska partier som avlyssnades under året.

BT - 02 jul 14 kl. 13:42

USA avlyssnade indiskt parti

Indien har kallat till sig en toppdiplomat från USA:s ambassad för att - för tredje gången - framföra protester efter nya avslöjanden om amerikanskt spioneri. Enligt dokument som läckts av Edward Snowden och offentliggjorts av Washington Post avlyssnade den amerikanska säkerhetstjänsten NSA Bharatiya Janata-partiet (BJP) under 2010, då det var Indiens största oppositionsparti.BJP är ett av sex utländska partier som avlyssnades under året.

Kristianstadsbladet - 28 okt 12 kl. 21:51

Styrande parti leder ifrågasatt val

President Viktor Janukovytjs parti blev som väntat störst i söndagens val, enligt vallokalsundersökningar. Oppositionen ropar valfusk och kallar valet för "ett av de smutsigaste någonsin".
Kvällens vallokalsundersökningar gav det styrande Regionernas parti en stabil ledning framför Julia Tymosjenkos Fosterlandskoalition och boxningsmästaren Vitalij Klytjkos parti Udar.

YLE - 07 mar 17 kl. 06:41

Slunga-Poutsalo: Sannfinländarna är nu ett fullvuxet parti

I Lojo har kandidatnomineringen till kommunalvalet gått ovanligt bra och Sannfinländarna är ett av partierna som lyckats. Partisekreteraren och kandidaten Riikka Slunga-Poutsalo tror inte heller att valresultatet påverkas av att Timo Soini nyss sade att han slutar som partiordförande, för nu är partiet fullvuxet. Lojo hör till undantagen vad gäller antalet kommunalvalskandidater.

YLE - 30 aug 17 kl. 04:18

Gröna hoppas på Jyväskyläskräll i hela landet

De Gröna har vind i seglen i opinionsmätningarna och Bella Forsgrén, röstdrottning i Jyväskylä, hoppas att partiet kan ta liknande skrällsegrar i resten av landet. Men Jyväskylä har någonting som få andra städer har: en ung och utbildad befolkning. Bella Forsgrén är 25 år, studerande och sedan april invald i Jyväskylä stadsfullmäktige och medlem i stadsstyrelsen.

Barometern - 24 jun 13 kl. 08:11

Vem vill SD ska leda landet?

I svensk politik utkämpas kampen om regeringsmakten mellan två block: Alliansen och de rödgröna. Ibland har ett parti försökt distansera sig från blockpolitiken och ställt sig utanför de båda blocken. När frågan om vilken statsministerkandidat de ska stödja försökt viftas bort med uttalande som ?

SmålandsPosten - 04 mar 14 kl. 06:27

Svenskarnas parti går till val

Moderaterna och Social­demokraterna i Alvesta är bestörta över att Svenskarnas parti tänker ställa upp i valet till kommunfullmäktige i höst.
– Vi vill säga upp avtalet med Migrationsverket, säger Simon Österberg, som kandiderar för Svenskarnas parti i Alvesta. Vid valet 2010 kandiderade Svenskarnas parti till fullmäktige i åtta kommuner runt om i landet.

Barometern - 24 sep 14 kl. 07:13

Vilka röstade på rädslans parti?

Ja, nu har vi äntligen haft val i Sverige och resultatet är en stor framgång för SD. Men jag kan inte låta bli att fundera över vilka som är deras väljare. Det är många som röstat på SD men var finns de?

BT - 30 nov 14 kl. 23:05

Proryskt parti mot seger i Moldavien

Det proryska socialistpartiet ser ut att gå mot en seger i det moldaviska parlamentsvalet, enligt preliminära resultat. Valet har kommit att handla om landet ska fortsätta mot EU eller vända mot Ryssland. När vallokalerna stängt och 30 procent av rösterna börjat räknas såg det Moskvavänliga socialistpartiet ut att få flest röster med 23 procent, följt av det kommunistiska partiet med 20 procent, uppgav landets valkommission enligt Reuters.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tokyo-OS slår sponsorrekord: "Otrolig summa"

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sent straffmål tog Nederländerna vidare

Japan hade läge på läge i slutet av den andra halvleken. Då fick Nederländerna en straff, gjorde mål och vann åttondelsfinalen i fotbolls-VM med 2–1..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fridlund tog ett nytt EM-brons

Julia Fridlund, BK Atle, tog i helgen brons vid ungdoms-EM i Italien. Det var andra året i rad som Fridlund brottade till sig en bronsmedalj..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Cardi B i rätten: Jag är oskyldig

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Uppblossande handelsoro sänkte Wall Street

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Indianerna åkte på första förlusten

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hantering av migrantbarn fick chef sparkad

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hällaryd tillbaka som en vinnare igen

Hällaryd gick från förlust 0–4 Ronneby BK till seger med 3–0 mot AIK Atlas. – Vi hittade tillbaka till grunderna, säger tränaren Niclas Olsson..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Kristianopel fick anledning att jubla igen

Kristianopel tog en viktig seger mot Asarums IF. – Fantastiskt skönt med tanke på den senaste matchen, säger tränaren Roger Nilsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.