GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 June, 23:43

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 15:22

Över 400 gripna i Moskva – däribland NavalnyjFler än 400 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Moskva, Navalnyj, Aleksej Navalnyj

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 400, gripnai , Moskva, däribland, Navalnyj
UNT - 12 jun 19 kl. 15:22

Över 400 gripna i Moskva – däribland Navalnyj

Fler än 400 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..

UNT - 12 jun 19 kl. 15:05

Över 200 gripna i Moskva – däribland Navalnyj

Fler än 200 personer, däribland oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, har gripits under en fredlig demonstration i Moskva..

BT - 20 sep 13 kl. 19:54

Svensk bland gripna aktivister

En svensk finns bland 25 miljöaktivister som greps när en rysk styrka bordade Greenpeace fartyg Arctic Sunrise. Miljöorganisationen har inte lyckats få kontakt med fartyget sedan bordningen och har heller inte fått information om vad de gripna aktivisterna misstänks för. Inte heller den svenska ambassaden i Moskva har lyckats få besked om varför den svenska medborgaren frihetsberövats.

Alingsås tidning - 08 okt 17 kl. 05:30

400-årsfesten börjar ta form

Projektgruppen som arbetar med Alingsås 400-årsfirande har nu gått in i den operativa fasen och kan presentera en del av de planer som finns kring firandet. Och alingsåsarna behöver inte vänta ända till 2019 på att festligheterna ska dra igång. – Jag känner mig så hedrad över uppdraget, det är förpliktigande men fantastiskt roligt.

Kristianstadsbladet - 15 dec 12 kl. 12:20

Protest inleds i Moskva


Hundratals demonstranter har samlat i Moskva för en protest mot den ryska regeringen. Demonstrationen har förklarats vara olaglig av president Vladimir Putins regim.Vittnen uppger att flera oppositionsledare har gripits av polis, däribland Sergej Udaltsov och Ilja Jasjin.

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 10:00

Miljögripna åtalade för sjöröveri


Åtal lades på onsdagen fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis.Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot en brasilianska och en britt. Bland de 30 gripna finns många andra utlänningar, däribland en svensk.

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 13 kl. 10:02

Miljögripna åtalade för sjöröveri

Åtal lades på onsdagen fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis. Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot en brasilianska och en britt. Bland de 30 gripna finns många andra utlänningar, däribland en svensk.

BT - 02 okt 13 kl. 10:20

Miljögripna åtalade för sjöröveri

Åtal lades i dag fram mot Greenpeaceaktivister som sitter gripna i Murmansk efter en protest mot rysk oljeprospektering i Arktis. Bland de första anklagelserna som lades fram fanns åtal för sjöröveri mot bland andra en brasilianska och en britt. Den finländska som är en av de häktade aktivisterna är med i gruppen som åtalats för sjöröveri, uppger nyhetsbyrån Ria-Novosti enligt FNB.

Sydsvenskan - 18 jul 17 kl. 06:06

Fyra gripna aktivister släppta

Sex gripna aktivister kvarhålls medan fyra släpps, har en turkisk domare beslutat, rapporterar AP. Domarens överläggningar om tio gripna människorättsaktivister, däribland en svensk, avslutades starkt försenade nu på morgonen i Istanbul, skriver Amnesty.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 17 kl. 06:06

Fyra gripna aktivister släppta

Sex gripna aktivister kvarhålls medan fyra släpps, har en turkisk domare beslutat, rapporterar AP. Domarens överläggningar om tio gripna människorättsaktivister, däribland en svensk, avslutades starkt försenade nu på morgonen i Istanbul, skriver Amnesty.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kritiserad näskirurg återfår legitimation

En plastikkirurg i Stockholmsområdet som anmälts 66 gånger för att ha orsakat skador vid näsoperationer ska återfå sin legitimation, rapporterar Dagens Nyheter med hänvisning till nyhetsbyrån Siren..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kritiserade målregeln ändras

Godkänna eller döma bort?Det var den återkommande frågan förra SHL-säsongen när målvakterna vidrördes av en motståndare i samband med mål..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Miljontals grisar avlivade efter svinpest

Vietnam har avlivat nästan tio procent av sitt grisbestånd för att stoppa den afrikanska svinpesten som börjat sprida sig till stora grisfarmar i landet, enligt ett uttalande från den vietnamesiska staten..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kode tog rättvis seger mot Guldheden

Kode startade bra i matchen mot Guldheden på bortaplan på tisdagen. Och 1–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–1 i matchen i division 4 Göteborg A i fotboll..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Tyska förbundskaptenen: "En 50/50-match"

Statistiken talar för Tyskland. Varje svit kan någon gång ta slut också. Så det räknas inte nu.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Dåligt väder hotar fransk honungsskörd

Ogynnsam väderlek har lett till en ovanligt skral inledning på den franska honungssäsongen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

JO: Göteborg kränkte personalens yttrandefrihet

Förskolepersonalen fick inte ha Förskoleupprorets protesttröjor på jobbet..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Niclas Frisk: "Som livet på snabbspolning"

Spelningen i Japan 1994 är ett fint minne för Atomic Swing och dess sångare Niclas Frisk..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Pappan sålde knark i Nordstan – med sönerna

Rätten: "Förkastligt att ägna sig åt narkotikaförsäljning tillsammans med sina barn"..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

"Aldrig varit rädd för Tyskland"

För att nå semifinal i fotbolls-VM måste Sverige skrämma bort det tyska spöket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.