Expressen > Nyheter

Thursday, 20 June, 00:52

Expressen - 13 jun 19 kl. 00:25

90 nya miljarder krävs till välfärdenFör att välfärden ska hålla samma standard som den gör i dag behövs 90 extra miljarder inom sju år, rapporterar DN.Enligt finansminister Magdalena Andersson kan detta kräva skattehöjningar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DN, Magdalena Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 90 nya miljarder, krävstill , välfärden
SR - 05 jul 17 kl. 12:54

S lovar 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lovar minst 20 miljarder ytterligare till välfärden under nästa mandatperiod..

UNT - 05 jul 17 kl. 12:42

S: Minst 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lovar minst 20 miljarder ytterligare till välfärden under nästa mandatperiod..

Dagens Medicin - 05 jul 17 kl. 13:04

S: Minst 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lovar minst 20 miljarder ytterligare till välfärden under nästa mandatperiod..

UNT - 05 jul 17 kl. 14:32

S lovar minst 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lovar minst 20 miljarder ytterligare till välfärden under nästa mandatperiod..

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 14:33

S lovar minst 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lovar minst 20 miljarder ytterligare till välfärden under nästa mandatperiod. Pengarna räcker dock bara till att bibehålla dagens kvalitet..

DI - 01 maj 17 kl. 09:34

LO: 70 miljarder extra till välfärden

LO vill bygga ut välfärden med 70 miljarder kronor fram till 2021. Beskedet lämnades av LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson vid ett frukostmöte i Folkets hus i Sundbyberg. "Vi har stora behov i barnomsorgen, i skolan, i sjukvården och äldreomsorgen", säger han..

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 17:13

S: Minst 20 miljarder mer till välfärden

Socialdemokraterna lanserar nu sitt första stora vallöfte inför valet 2018. Minst 20 miljarder ytterligare ska satsas på välfärden under nästa mandatperiod. Men pengarna räcker inte till några förbättringar, bara till att bibehålla dagens kvalitet..

DN - 05 jul 17 kl. 18:25

S lovar 20 miljarder extra till välfärden

VISBY. 20 miljarder extra per år krävs för att behålla kvaliteten i välfärden. Det anser Socialdemokraterna och ger nu att vallöfte om att skjuta till pengarna under nästa mandatperiod.

SR - 27 jan 18 kl. 13:20

Så ska tre miljarder fördelas över sjukvården

Fler anställda inom vården och ökad specialistkompetens är målet med de tre miljarder som nu ska fördelas över Sjukvårdssverige..

Expressen - 17 aug 18 kl. 11:23

S löfte: 30 miljarder extra till välfärden

Under fredagsförmiddagen kallade Socialdemokraterna till en pressträff om vinstjakt i välfärden.De presenterade flera nya vallöften, bland annat ytterligare 30 miljarder till välfärd..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 04:30

2 000 fler jobb i sjukvården

Skåne Med reformer för två miljarder lovar Socialdemokraterna att bygga ut och förstärka den skånska sjukvården.2 000 fler ska anställas i den skånska sjukvården och lika många ska utbildas till specialister.
En halv miljard av reformpengarna ska gå till att korta köerna inom cancervården.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Utbredd prostitution på massagesalonger – polisen larmar

Prostitution är utbredd på massagesalonger – det slår polisen fast.Till exempel har civilklädda poliser blivit erbjudna så kallad ”happy ending”.– Vi har arbetat undercover och blivit erbjudna sex i alla dess former, säger polisen Torbjörn Hermansson till Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Läkare i protest mot nedläggning av narkosjour

På fredag i nästa vecka stängs narkosjouren på Uddevalla sjukhus på helgerna.37 läkare har nu skrivit ett protestbrev mot vad de tycker är en risk för patientsäkerheten och en nedmontering av sjukhuset, skriver SVT Nyheter Väst. – De tar ett stryptag om Uddevalla sjukhus, säger överläkaren Leif Dolonius, till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen undersöker kraftig smäll

Strax före klockan 23 på onsdagskvällen skickades flera polispatruller till Rosengårdsområdet i Malmö där en kraftig smäll hade hörts.– Folk har ringt in och en patrull i området hörde också smällen, säger Katarina Rusin vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Texten uppdateras.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Valberedningen vill peta Lars Adaktusson

Kristdemokraternas valberedning vill peta Lars Adaktusson från partitoppen, uppger Aftonbladet.Men Adaktusson menar att det inte stämmer – och förklarar att han själv har tagit initiativet till att lämna topposterna..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Polisen rycker ut efter pistollarm i Solna

Polisen rycker ut efter larm om en person med ett pistolliknande föremål i Hagalund norr om Stockholm.Insatsstyrkan är på plats tillsammans med flera andra enheter från polisen, enligt Expressens fotograf på plats. – Det är en pågående insats just nu, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid polisen i Stockholm.

Expressen - 2 timmar sedan

Lars Adaktusson lämnar KD:s partiledning

Lars Adaktusson lämnar partistyrelsen och rollen som andre vice partiledare, avslöjar han för Expressens Torbjörn Nilsson.KD-toppen säger att han saknade partiledningens stöd när abortdebatten bröt ut – och ställer därför inte upp för omval på partiets riksting i höst.– Jag hade förväntat mig att vi skulle rida ut den här stormen tillsammans, att vi skulle bilda gemensam front.

Expressen - 2 timmar sedan

Bardiya Pajouhi döms för ytterligare våldtäkt

Festfixaren Bardiya Pajouhi, 27, avtjänade redan ett nioårigt fängelsestraff för sex fall av våldtäkt.Bevisningen fanns till stor del i mobilfilmer som han själv spelat in.Utredningen fortsatte och han blev misstänkt för ytterligare brott.

Expressen - 2 timmar sedan

Boris Johnson vann igen – storfavorit till att bli ny brittisk premiärminister

Boris Johnson leder överlägset kampen om vem som bli nästa ledare för det brittiska konservativa partiet – och därmed landets nästa premiärminister.Han vann ännu en intern partiomröstning på onsdagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Drev sexkult för kändisar – döms

Nxivm-ledaren Keith Raniere har dömts för sexuell människohandel.Kultledaren förslavade kvinnor för att uppfylla sina sexuella begär, menade en åklagare i Brooklyn – och juryn blev övertygad.– Nxivm startades för att tillfredsställa den anklagades begär efter sex, makt och kontroll, sa åklagaren Moira Penza inför rätten, enligt AP.

Expressen - 3 timmar sedan

Knivhögg sin lillebror så han kunde ha dött

En 48-årig Malmöbo döms till tre års fängelse för att han knivhuggit sin 38-årige lillebror så illa att han kunde dött.Offret gjorde sitt bästa för att inte peka ut brodern, och påstod att han attackerats av okända män. Men Malmö tingsrätt fäller 48-åringen för grov misshandel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.