YA > Nyheter

Sunday, 16 June, 16:33

YA - 13 jun 19 kl. 00:01

Populär kaffestuga till saluFör alla som blev besvikna när Mossby Kaffestuga stängde 2017 är det nu möjligt att köpa fastigheten med den tidigare så populära kaffestugan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Mossby Kaffestuga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populär, kaffestugatill , salu
YA - 17 feb 17 kl. 03:00

Mossby kaffestuga kan förvandlas till bostad

Ägarna till Mossby kaffestuga beslutade i mitten på januari att inte öppna det populära kaféet i sommar. Nu ser det heller inte ut att inte bli någon servering framöver, då ägarna ansökt om bygglov för bostadshus på platsen..

YA - 06 jul 17 kl. 00:01

Mossby kaffestuga görs om till privatbostad

Varken Skurups kommun eller länsstyrelsen ser någon anledning till att inte ge ägarna till Mossby kaffestuga dispens från strandskyddet. Som det ser ut kan alltså det populära utflyktsmålet nu bli privatbostad..

YA - 30 jun 16 kl. 03:00

Skurups populäraste turistmål öppnar snart

Den som vill sommarfika med Mossbybullar får snart chansen. Skurups kommuns populäraste turistmål, Mossby kaffestuga, slår i juli upp portarna för säsongen. Petra Gustafsson fortsätter sin dröm, men har inte öppet lika mycket i år..

YA - 25 jan 17 kl. 03:00

Populära kaffestugan håller stängt i sommar

Det blir inte någon servering på populära Mossby kaffestuga under säsongen 2017. Ägarna lägger verksamheten på is tills vidare..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 09:00

Hässleholm har blivit en populär bostadsort

Foto: Bosse Nilsson
En villa i Hässleholm annonseras ut för 8,2 miljoner kronor. Bostadsmarknaden är i ständig förändring och just nu är det uppåt för fastighetsmäklarna i Hässleholm. I början av året var det bara i Simrishamn som priserna på villor steg mer än i Hässleholm.

Barometern - 06 jan 19 kl. 23:07

Populärt sommarställe till salu: ”Mäktar inte med”

En av Oskarshamns mest populära sommarställen, Seglarhyllan, är nu till salu. .

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 13 kl. 06:00

Många matställen till salu

Claes Nyberg
En rad verksamheter som sysslar med livsmedel i Trelleborg ligger just nu ute till försäljning. Bland dem hittar man välkända namn som Stek och grillgott, HBI samt Algatans konfektyr.
-Jag har också lagt märke till att det är många verksamheter inom den branschen som är till försäljning.

YLE - 26 aug 16 kl. 04:01

Tobakslagen följs inte - förbjudna klickcigaretter fortfarande till salu

Måndagen den 15 augusti trädde den nya tobakslagen i kraft. Lagen förbjöd bland annat smaksatta cigaretter med omedelbar verkan, men trots det går de fortfarande att köpa i de flesta affärerna. En av de stora förändringarna den nya tobakslagen förde med sig var förbudet mot smaksatta tobaksprodukter (cigaretter, rulltobak och e-cigaretter).

YLE - 29 feb 16 kl. 04:30

Billigare värkmediciner allt populärare - Ibumax nu etta, hävdar tillverkare

Många konsumenter köper av gammal vana den dyraste värkmedicinen trots att det finns billigare generiska läkemedel som är så gott som identiska. De billigare alternativen har ändå blivit populärare under senare år och står nu för knappt hälften av den receptfria försäljningen. Vad konsumenterna prioriterar när de köper värkmedicin varierar.

UNT - 03 mar 14 kl. 21:33

Östa camping till salu

Östa camping är till salu. Nuvarande ägarna, makarna Elvy och Jan-Erik Jansson från Tärnsjö, avyttrar den populära anläggningen av hälsoskäl..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Historisk "Svensk" seger i Finland

YA - 15 minuter sedan

Man gripen för utomhusvåldtäkt

YA - 30 minuter sedan

Gamla lanthandeln i Vitaby får nytt liv – för en dag

Den gamla lanthandeln i Vitaby får nytt liv. Åtminstone för en dag när Vitaby Grevlunda byalag arrangerar vis- och tonfestival med den gamla lastbryggan som scen..

YA - 45 minuter sedan

Fotboll: ”En av våra bästa på länge”

Ett Rydsgård på spelhumör hade inga som helst problem att besegra gästerna från IFK Osby i helgen. 4-0 (3-0) slutade drabbningen och RAIF-tränaren Michael Sander var minst sagt belåten efteråt..

YA - 30 minuter sedan

Stockholm inför eldningsförbud

YA - 30 minuter sedan

Bara två landskamper – men uttagen till EM

Hon gjorde sin första seniorlandskamp för tio dagar sedan. Nu tar Regan Magarity plats i den svenska EM-truppen som presenterades idag..

YA - 1 timme sedan

Statsvetare om Greta-effekten: Unik rörelse

Från en sittstrejkande 15-åring utanför svenska riksdagen till klimatstrejker med tiotusentals ungdomar över hela jorden. På kort tid har miljöaktivisten Greta Thunberg fått människor i över hundra länder att mobilisera sig för klimatet. Varför har rörelsen fått så stor spridning?

YA - 1 timme sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.