YA > Nyheter

Thursday, 20 June, 00:51

YA - 13 jun 19 kl. 00:01

Lovande UF-företag prisadesUng Företagsamhet har utbildat elever i entreprenörskap i nästan 30 år. Även i år var det många som startade ett eget UF-företag under gymnasietiden och under onsdagen hölls det stipendieutdelning för studenterna. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
UF, Företagsamhet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lovande, UF-företag, prisades
Kristianstadsbladet - 04 feb 13 kl. 07:29

Lovande saxofonist prisades

Foto: Lasse Ottosson
Jazzkurs är bättre än pengar. Då utvecklas man och knyter kontakter.
?

BT - 19 dec 14 kl. 20:01

Seglande förebilder prisades

10 000 kronor har Ulricehamns kappseglingssällskap fått för att de är goda förebilder. Det är tredje året i rad som Länsförsäkringar Älvsborg delar ut stipendier till föreningar som är lovande förebilder för andra. Årets pris går i Ulricehamns till Ulricehamns kappseglingssällskap och ungdomsledarna där.

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 15:28

Ett av världens mest lovande företag finns i Malmö

Malmöbolaget Bimobject har utsetts till ett av världens mest lovande teknikföretag av Silicon Valley-tidskriften Red Herring. De placerar sig som enda skånska företag på tidningens globala topp 100-lista..

Skånskan - 08 jul 18 kl. 14:00

Svag uppföljare och lovande nykomling

Deckarspalt Brittisk/australiska Jane Harpers debut Hetta tillhörde förra årets höjdpunkter i deckargenren. Nu är hennes huvudperson, poliskommissarie Aaron Falk, tillbaka i uppföljaren Falska vänner (Forum) och det var med höga förväntningar jag började läsa.
I Hetta återvände Aaron till sin uppväxtort Kiewarra för begravningen av en barndomsvän som tagit livet av sig och sin familj och blir kvar för att försöka ta reda på vad som egentligen hände.

DN - 05 aug 15 kl. 09:17

Ett svenskt företag i listan på mest lovande teknikbolag


iZettle är det enda svenska bolag som tar sig in på World Economic Forums topplista över världen mest lovande teknologibolag. USA är fortfarande det land som har bäst marknadsförutsättningar för innovativa företag, medan Sverige kvalar in på femte plats, visar årets rankning..

Dagens PS - 05 apr 17 kl. 09:32

Här är Sverige mest lovande teknikbolag

I tio års tid har Affärsvärlden och Ny Teknik korat unga, talangfulla teknikföretag och några exempel på bolag som sedan blivit världssuccér är Truecaller, Spotify och Yubico. Sedan starten 2008 har 190 bolag, plus de 33 bolag som nu är aktuella, varit med på listan; en del av bolagen som figurerar i år var även med i fjol men kvalificerar sig på nytt tack vare ”viktiga steg framåt”, skriver Affärsvärlden på nätet. ”Det är kul att många av de tidigare 33-bolagen har lyckats så bra.

YLE - 17 okt 13 kl. 11:05

Finansiärer tror på tillväxtföretag

Bland små och medelstora företag finns potential att ersätta arbetsplatser som förlorats genom den ekonomiska nedgången. Det tror både företagare och investerare. Trots att utländsk investering minskar i Finland, tror riskkapitalfinansiärer på entreprenörerna.

YLE - 22 mar 16 kl. 05:45

Maria sjukhusområde planeras bli Nordens största centrum för uppstartsföretag

Efter påsk ska stadsstyrelsen ta ställning till ett förslag på ett uppstartskluster på Maria sjukhusområde. Tanken är att stöda bra företag med svag finansiering. Det planerade området omfattar tre byggnader på Maria sjukhusområde, sammanlagt mellan 6000 och 7000 kvadratmeter.

Dagensanalys.se - 27 jun 18 kl. 14:58

Tillsammans vill de hjälpa företag att förstå hela kundresan

Igår (tisdag) bjöd undersökningsföretagen Odyssey och Inizio in till lanseringen av deras gemensamma lösning Qlick2Buy. Tanken är att genom kombinationen av digital datainsamling och traditionella undersökningsmetoder i en digital tappning få en helhetsbild av kundens köpresa. I förlängningen kan det leda till att företag gör bättre annonsköp och närmare relation med konsumenterna.

Alingsås tidning - 24 jan 14 kl. 14:34

Arbete mot droger prisades 

ALINGSÅS: Arbetet mot utanförskap och droger är värt att prisa. Det anser Länsförsäkringar Älvsborg, som ger Hela människan i Alingsås 2013 års stipendium Lovande förebilder..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Slutsålt till Queen-konsert

Förhandsbiljetterna till Queen-aftonen i Sövde amfiteater är slutsålda. .

YA - 45 minuter sedan

Lars Carlstedt, 80, tänker inte bli pensionär

Arbetet med att bygga upp och reparera specialbilar har varit hans liv i många år. Som 78-åring blev Lars Carlstedt själv ägare till en röd Ferrari som han nu lever livets glada dagar med. Det är också på fyra hjul han firar sin stundande 80-årsdag.

YA - 45 minuter sedan

Kammarmusik i Lillehem

Stråktrion Melen från Berlin spelar i Lillehem 25 juni i konstnären Irene Trotzigs ateljé. .

YA - 45 minuter sedan

Möteslokal fortsatt fråga för fullmäktige: ”Fullständigt hopplös”

Är arbetet med att hitta en alternativ lokal för fullmäktiges sammanträden helt nerlagt? Det undrade Gudrun Schyman (FI) vid församlingens senaste möte..

YA - 45 minuter sedan

Kommunens interna hyror sänker ekonomin

Ystad bör slå av på utbyggnadstakten, sälja ut fastigheter och framför allt se över sina interna hyror. När en extern konsult granskar samhällsbyggnadsnämndens verksamhet blottas många brister..

YA - 45 minuter sedan

Nu rullar brandbilen för 33:e året

I fjor åkte 2 700 personer med på Frivilligans stads- och Wallanderturer. På måndag drar verksamheten igång för säsongen. .

YA - 45 minuter sedan

Konstprofessorer ställer ut eget

På vernissagekortet till Galleri CH:s sommarutställning ställs de båda utställarnas bildvärldar mot varandra. Det ser ut som om Katrin von Maltzahns färgkaskader spränger Jan Svenungssons monumentala skorstenar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.