DN > Nyheter

Sunday, 16 June, 16:34

DN - 12 jun 19 kl. 23:43

Rysk militär flaggar för vapenvila i syriska IdlibEn vapenvila mellan väpnade grupper i Idlibprovinsen och syriska regeringsstyrkor har medlats fram av Ryssland och Turkiet, uppger den ryska militären för ryska medier. Uppgiften har inte bekräftats från annat håll..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Idlib, Idlibprovinsen, Ryssland, Turkiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysk, militär, flaggarför , vapenvilai , syriska, Idlib
UNT - 04 maj 16 kl. 20:24

Rysk-amerikansk enighet om vapenvila

USA och Ryssland har enats om en vapenvila i ny form som ska gälla även Aleppo i Syrien..

Cornucopia - 04 jun 15 kl. 09:19

Förnyad rysk offensiv och "vapenvilebrott" i Ukraina

Så har den sedan länge väntade förnyade ryska offensiven i Ukraina dragit igång. Under gårdagen skedde attacker längs hela fronten. Offensiven är koncentrerad mot staden Marinka, som håller på att inringas.

BT - 24 jun 14 kl. 17:28

Osäker framtid för vapenvila i Ukraina efter nedskjuten helikopter

Vapenvilan har brutits i Ukraina. En helikopter har skjutits ned i östra delen av landet, vilket ledde till att nio personer dog. Händelsen underminerar hoppet om ett slut på konflikten, trots att de proryska rebellernas skyddshelgon Vladimir Putin signalerar fredsvilja.

BT - 06 sep 14 kl. 17:23

Vapenvila och ordkrig i Ukraina

Vapnen har tystnat i de flesta delar i östra Ukraina efter den påbjudna vapenvilan. Men Ukrainas regering och proryska rebeller anfaller varandra med anklagelser.I ett telefonsamtal på lördagseftermiddagen var Ukrainas president Petro Porosjenko och ryske ledaren Vladimir Putin överens om att vapenvilan i stort sett fungerade.

BT - 17 jul 14 kl. 09:30

Kort vapenvila inledd i Gaza

En första, tillfällig, vapenvila har inletts i Gaza efter tio dagars beskjutning. Israel och Hamas har lovat FN att fram till klockan 14, svensk tid, vila på hanen av humanitära skäl. - Det ligger i alla Gazabors intresse för att ge invånarna en chans att besöka sjukhus, få vård och skaffa mat, säger FN:s speciella sändebud Robert Serry till den israeliska tv-kanalen Channel 2.

BT - 17 jul 14 kl. 09:35

Kort vapenvila inledd i Gaza

En första, tillfällig, vapenvila har inletts i Gaza efter tio dagars beskjutning. Israel och Hamas har lovat FN att fram till klockan 14, svensk tid, vila på hanen av humanitära skäl. – Det ligger i alla Gazabors intresse för att ge invånarna en chans att besöka sjukhus, få vård och skaffa mat, säger FN:s speciella sändebud Robert Serry till den israeliska tv-kanalen Channel 2.

BT - 17 jul 14 kl. 16:38

Ingen vapenvila Israel-Hamas

Både Israel och Hamas tillbakavisar att de kommit överens om en vapenvila. Gazajournalisten Jihad Rostom förklarar att många palestinier i första hand vill ha förbättrade levnadsvillkor framför ett stopp på bombningarna. Exakt på klockslaget - 14:00 svensk tid - slog den första palestinska raketen ned i den israeliska hamnstaden Ashkelon, inte ens en minut efter att det fem timmar långa eldupphöret löpt ut, uppger Israels militär i ett uttalande.

Kristianstadsbladet - 14 aug 14 kl. 00:40

Flygattack mot Gaza trots vapenvila


Israeliskt flyg har genomfört fyra attacker mot mål i Gaza kort efter att en ny vapenvila trätt i kraft. Israel uppger att militären riktar in sig mot "terrorfästen runtom i Gaza" som ett svar på att sex raketer sköts in i Israel sent på onsdagskvällen.En förlängd vapenvila som ska sträcka sig till måndag kväll trädde i kraft vid midnatt lokal tid.

BT - 14 aug 14 kl. 00:40

Flygattack mot Gaza trots vapenvila

Israeliskt flyg har genomfört fyra attacker mot mål i Gaza kort efter att en ny vapenvila trätt i kraft. Israel uppger att militären riktar in sig mot "terrorfästen runtom i Gaza" som ett svar på att sex raketer sköts in i Israel sent på onsdagskvällen. En förlängd vapenvila som ska sträcka sig till måndag kväll trädde i kraft vid midnatt lokal tid.

BT - 06 sep 14 kl. 23:25

Skakig vapenvila och ordkrig

Kraftiga explosioner hörs i Mariupol i sydöstra Ukraina på kvällen på vapenvilans andra dag. Ukrainas president Petro Porosjenko och Vladimir Putin tycker att vapenvilan håller i stort - men anklagelser om brott kommer från båda sidor. Flera explosioner hördes på lördagskvällen i hamnstaden Mariupols utkanter i östra Ukraina, trots vapenvilan som formellt inleddes i fredags kväll klockan sex lokal tid, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Stockholm inför eldningsförbud

Eldningsförbud har införts i Stockholms län, med anledning av värme och torka som lett till stor brandrisk. Det innebär att det är förbjudet att elda och grilla ute i naturen. .

DN - 3 timmar sedan

Saudiarabien: Inget dödsstraff för tonåring

Saudiske Murtaja Qureiris greps när han var 13 år för att tre år tidigare ha deltagit i en demonstration i Saudiarabien..

DN - 9 timmar sedan

Het duell avslutar US Open i golf

US Open i golf har utvecklats till en duell mellan Gary Woodland och Justin Rose. De två har skaffat sig ett försprång mot övriga fältet i tävlingen, som avgörs i natt. Henrik Stenson tillhör gruppen som jagar bakifrån..

DN - 10 timmar sedan

Flera bilar i brand i Östberga

Ett tiotal bilar brändes under natten i Östberga i södra Stockholm..

DN - 11 timmar sedan

”Sanslös förseningsavgift på trängselskatt”

Politikerna måste sänka avgiften från 500 till 100 kronor..

DN - 16 timmar sedan

Trump anklagar Londons borgmästare för att inte stoppa knivvåldet

USA:s president Donald Trump tog på lördagen åter tillfället i akt att kritisera Londons borgmästare Sadiq Khan.  ”Khan är en katastrof”, skrev Trump på Twitter..

DN - 19 timmar sedan

Medelhavsländer vill spåra saknade migranter

Nästan 18.500 personer saknas sedan de försökt ta sig till Europa över Medelhavet sedan 2014. Nu lovar flera länder att öka ansträngningarna att försöka klarlägga deras öde..

DN - 19 timmar sedan

”Höghastighetståg betyder lite för den ekonomiska tillväxten”

Maria Börjesson, transportforskare: Regeringen prioriterar projekt som ger små förbättringar för ett fåtal framför dem som ger stora förbättringar för många..

DN - 21 timmar sedan

Baryard tog klivet upp på prispallen i lagtävlingen

De svenska hoppen Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson visade klassen när lagtävlingen Global Champions League avgjordes på Stadion. Både Malin och Peder var tillsammans med sina hästar Indiana respektive All In felfria. Varken Malin Baryard Johnsson eller Peder Fredricson fick dock kliva högst upp på prispallen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.