Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 26 June, 09:48

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 22:29

Utökad bevakning vid polisstationer i MalmöDe senaste dagarnas händelseutveckling ligger bakom beslutet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utökad, bevakningvid , polisstationeri , Malmö
YA - 15 aug 14 kl. 16:54

Slut med utökad bevakning

Foto: Matz Jönsson
Insatsen med förstärkt bevakning av väntsalen vid busstationen är över. Nu ska insidan delvis göras om för att motverka klotter och skadegörelse.
Kommunen betalade under ett par månader i våras för vakter som då och då såg till lokalerna.

Sydsvenskan - 10 feb 16 kl. 11:05

Ökad bevakning av asylboenden

Migrationsverket ökar bevakningen av asylboenden i Stockholmsområdet med anledning av att 14 personer, som misstänks ha planerat att attackera ett asylboende i Nynäshamn, greps i måndags kväll.Polisen hade fått in flera tips, och i männens bilar hittades påkar, knivar, järnrör och yxor. När de fjorton personerna greps befann de sig inte långt från det asylboende som polisen misstänker var målet för en attack.

BT - 08 maj 17 kl. 13:22

Efter kopparstölderna – ökad bevakning på Viskadalsbanan

Efter helgens kopparstölder på Viskadalsbanan har Trafikverket beslutat om ökad bevakning. – Vi ser att det är organiserad brottslighet, säger Christer Ahlin, enhetschef..

Blekinge Läns tidning - 27 apr 18 kl. 04:00

Massivt ökad bevakning av sporthallen

En markant ökad bevakning har fått bukt med problematiken i Ronneby sporthall. Men att låta vaktmästare och fritidsledare ”patrullera” är både dyrt och tidsödande. – De här problemen är ingenting vi vill ägna vår arbetstid åt, säger Thomas Andersson fritids- och kulturchef i Ronneby..

Kristianstadsbladet - 05 maj 11 kl. 15:47

kad bevakning efter mordbränder

Polisbevakningen i Teckomatorp skärps efter två misstänkta mordbränder på kort tid.
Natten till torsdagen förstördes delar av brandstationen och i tisdags totalförstördes ett klubbhus vid idrottsplatsen.

- Det kommer att bli utökad bevakning för att förebygga denna typ av brott, säger Göran Hassel, informatör vid Skånepolisen.

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 07:00

Polisen satsar på ökad bevakning under valen

Foto: Bosse Nilsson
Under supervalåret med både EU-val och riksdags-, region- och kommunval satsar polisen på en särskild valkommendering. – Det är viktigt att de demokratiska fri- och rättigheterna fungerar, säger insatschef Carl-Axel Andersson.
Polisen har en gemensam organisation i Sydsamverkansområdet, som omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

SN - 02 jan 15 kl. 18:36

Ökad bevakning vid moské

Med tre attentat mot moskéer på kort tid ökar moskén i Nyköping sin bevakning av lokalen. – Det är klart att det är oroväckande det som händer, säger Ibrahim Ben Alaya..

UNT - 15 nov 15 kl. 15:30

Polisen förstärker bevakning i Malmö

Polisen förstärker sin bevakning runt Migrationsverkets anläggning i Malmö..

Kristianstadsbladet - 15 nov 15 kl. 16:00

Polisen förstärker bevakning i Malmö

Polisen förstärker sin bevakning runt Migrationsverkets anläggning i Malmö. Orsaken är att flera flyktingar har avvikit för att undvika registrering. – Så ska det inte fungera, säger inrikesminister Anders Ygeman (S)..

YA - 15 nov 15 kl. 16:00

Polisen förstärker bevakning i Malmö

Polisen förstärker sin bevakning runt Migrationsverkets anläggning i Malmö. Orsaken är att flera flyktingar har avvikit för att undvika registrering. – Så ska det inte fungera, säger inrikesminister Anders Ygeman (S)..

Trelleborgs Allehanda - 15 nov 15 kl. 16:00

Polisen förstärker bevakning i Malmö

Polisen förstärker sin bevakning runt Migrationsverkets anläggning i Malmö. Orsaken är att flera flyktingar har avvikit för att undvika registrering. – Så ska det inte fungera, säger inrikesminister Anders Ygeman (S)..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nattid: Hatet gör mig bara större

Hon har tre miljoner följare. Men länge hade hon knappt en enda vän. Influeraren Nathalie Danielsson har gått från mobbad ung tjej till en gigant på sociala medier på bara tre år.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Varning efter aska från farlig vulkan

Vulkanen Ulawun i Papua Nya Guinea slungar ut aska och myndigheterna varnar för ett möjligt utbrott. Ulawun ligger på ögruppen Bismarckarkipelagen och anses vara en av världens farligaste vulkaner. – Den vulkaniska aktiviteten vid Ulawun började klockan.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Brand efter explosion i Örebro

En lokal i Örebro började brinna under natten. En explosion ska ha föregått branden vid 02.45-tiden, skriver Aftonbladet.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Mueller vittnar inför kongressen

Robert Mueller ska vittna inför USA:s representanthus underrättelseutskott den 17 juli. Vittnesmålet ska inte ske inför lyckta dörrar. Den särskilde åklagaren Mueller, som var ansvarig för den så kallade Rysslandsutredningen mot Donald Trumps presidentv.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

”För lite nytta med höghastighetsbanor”

Fördelarna med nya höghastighetsbanor för tåg är inte värda kostnaderna. Lägg i stället pengarna på smartare lösningar, uppmanar Stockholms handelskammare. Bland dess förslag finns tunnelbana Malmö–Köpenhamn och 150 000 laddstolpar för elbilar.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

En person död efter skottlossning i Köpenhamn

Två personer har blivit skjutna i Heved utanför Köpenhamn. Offren satt i en svenskskyltad bil..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Förlorar vårdlegitimation efter våldtäktsdom

En man dömdes i fjol till tre års fängelse för ett våldtäktsförsök på en minderårig flicka i Örebro sommaren 2017. Mannen arbetar som sjuksköterska, men blir nu av med sin legitimation efter beslut från Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN), rappor.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäll.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Brand i förråd på Gullviksskolan

På tisdagen började det brinna i en förrådsbyggnad på Ljungholmsgatan..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

En man i 70-årsåldern avslöjades förra året av Google maps, som tog bilder på mannens adress, när han blottade sig för barn på sin balkong. Han fick dagsböter och villkorlig dom men nu har han åkt dit igen för samma brott och döms till två månaders fäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.