NT > Nyheter

Wednesday, 26 June, 09:47

NT - 12 jun 19 kl. 22:00

Kommunen vill banta dyra målsättningarMajoriteten minskar antalet mål i förslaget till strategisk plan och ger nämnderna strama ramar i budgeten..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenvill , banta, dyra, målsättningar
YLE - 08 okt 12 kl. 16:38

Ersättningar - kanske

Översvämningarna i Södra Österbotten och norra Satakunta har varit exceptionella och de drabbade områdena behöver stöd av staten, säger jord- och skogsbruksminister Jari Koskinen (Saml). Enligt Koskinen kan staten erbjuda ersättningar för dem som har drabbats av skador på byggnader eller lösöre. Också skördeskador kan ersättas, anser ministern.

YLE - 08 okt 12 kl. 15:47

Ersättningar på olika villkor

Översvämningsskadorna i de österbottniska landskapen kan bli dyra, men det kan vara svårt att veta varifrån man kan söka ersättning. Beroende på försäkringsbolag kan man ty sig till hemförsäkringen, men i de flesta fall täcker den ändå inte översvämningsskador. Enligt lagen kan staten ersätta upp till 80 procent av skadorna som orsakas av exceptionella översvämningar.

HBL - 03 jan 13 kl. 06:26

Hala trottoarer ger många dyra fall

Det är bråda tider på sjukhusens olycksfallspolikliniker. Folk trillar som käglor på det hala, våta underlaget. Fallen blir dyra för individen, arbetsgivaren och samhället.

Skånskan - 22 maj 17 kl. 10:00

För dyra anbud på lägenhetsbygge

teckomatorp/svalöv Efter att det omstridda lägenhetsbygget i Teckomatorp fått klartecken i domstol gick Svalövsbostäder ut och begärde in offerter från byggföretagen.
Men anbuden var i dyraste laget. ERWP.

Kristianstadsbladet - 16 jul 18 kl. 10:00

Familjeåterföreningar blir dyra för kommunen

Socialförvaltningen spås gå back tre miljoner kronor på grund av uteblivna ersättningar för ensamkommande. Det är bland annat familjeåterföreningar som skapar ett glapp i systemet. Nu ska kommunen överklaga Migrationsverkets beslut.

YLE - 06 maj 17 kl. 04:30

Sex inlägg på sociala medier som blev dyra i domstol – läs det här före du börjar skipa rättvisa på nätet

I finska domstolar behandlas varje år flera fall där någon har publicerat information som kränker någon annans privatliv. I de här fallen hänvisar gärningspersonen vanligen till yttrandefriheten eller säger att det rör sig om ett misstag. Gärningspersonen kan också försvara sig med att informationen har publicerats bara på en privat Facebooksida, i en Whatsappgrupp eller för en annars begränsad publik.

YA - 27 mar 14 kl. 06:30

Kommunen får uppskov i friskolebeslut

Stiftelsen Skillinge fria skola har råkat ut för ännu ett bakslag. Skolinspektionen har gett kommunen uppskov för att yttra sig om en friskola.
I höstas fick stiftelsen nej från Skolinspektionen, samtidigt som myndigheten gav grönt ljus till en friskola i Hammenhög.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 08:23

Inga motsättningar mellan stad och land

Foto: Lasse Ottosson
De flesta av invånarna i Kristianstads kommun bor utanför centrala Kristianstad. Trots det sker alla investeringar i staden, inte på landsbygden. Det skriver Bo Thunell.

Ekonomistas - 17 jan 18 kl. 09:30

Kapitalbeskattningens förutsättningar

Idag presenteras SNS Konjunkturrådsrapport 2018, Kapitalbeskattningens förutsättningar. Den är skriven av mig (ordförande) och docenterna i nationalekonomi Spencer Bastani, Linnéuniversitetet och Åsa Hansson, Lunds universitet. Rapporten kan laddas ned på SNS hemsida (eller på min hemsida) där det även finns annat materiel, och rapporten presenteras även i en artikel på DN Debatt.

Cornucopia - 12 sep 13 kl. 20:03

Goda råd är dyra - den här bloggen är gratis

Goda råd är dyra.  Tyvärr måste jag tydligen om och om igen påtala att det jag skriver här varken är rekommendationer, något jag själv tror på eller säger något om vad jag själv gör. Det här är en blogg ni läser gratis.

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Nära att missa finalen – men nu ska Cato leda

Det var på håret att Östergötlands mittlås, My Cato, skulle kunna vara med i finalen mot Stockholm i Cup Kommunal..

NT - 45 minuter sedan

Yngre man misshandlade 65-årig kvinna

Vid 23..

NT - 7 timmar sedan

Försökte ta sig in vid djurparken

Polisen körde efter en bil med tre personer som ska ha försökt göra inbrott i en kiosk vid Kolmårdens djurparks entré i natt..

NT - 1 timme sedan

Vårdcentraler säger stopp till fler patienter

Allt fler östgötar lockas särskilt mycket till två av Region Östergötlands vårdcentraler..

NT - 1 timme sedan

LISTA: Kolla din vårdcentral här

Du ska få telefonkontakt med vårdcentralen samma dag på telefon och en medicinsk bedömning inom tre dagar..

NT - 1 timme sedan

Efter snart tio år – nu stänger hon sin butik

I snart tio år har hon drivit sybutik i Norrköping – men nu tar det stopp för Husqvarna Tyger och Symaskiner och konstbutiken Gredelin..

NT - 1 timme sedan

Tufft för vårdcentraler att följa ny vårdgaranti

Vid årsskiftet skärptes vårdgarantin i hela landet..

NT - 2 timmar sedan

Gerson – om lyckosamma varianterna

Lars Krogh Gerson fixar alla positioner..

NT - 2 timmar sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Lokalt00..

NT - 3 timmar sedan

Ny klädkedja på väg till Östergötland

En ny aktör inom klädbranschen öppnar nytt i Linköping och Norrköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.