SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 26 June, 09:48

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 21:56

Efter klubbade besparingsförslag: ”Ingen champagne-budget”De blågrönas budget för 2020 med de omdebatterade besparingarna i kultur- fritidsnämnden och för tekniska nämnden där förvaltningschefen valde att säga upp sig som en följd klubbades under onsdagskvällen. Men utan hårdare debatt. .
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter klubbade, besparingsförslagIngen , champagne-budget
SmålandsPosten - 19 okt 18 kl. 13:16

Ekonomi: Stort besparingsförslag för kollektivtrafiken

Kollektivtrafikens budget är underfinansierad för 2019. Nu tvingas man ta fram ett besparingsförslag på tio miljoner kronor. Det skulle innebära både uteblivna buss och tåg-satsningar och neddragningar i dagens trafik..

YLE - 09 dec 15 kl. 09:34

Hangö klubbade Strandells första budget

Hangö stadsfullmäktige godkände på tisdagskvällen (8.12) stadsdirektör Denis Strandells första budget utan förändringar. Fullmäktige röstade om några ändringsöförslag men sist och slutligen gjordes inga förändringar i budgeten.

Dalarnas tidningar - 23 nov 15 kl. 18:38

Kommunfullmäktige i Ludvika klubbade nästa års budget

Som vanligt är det mesta förutbestämt när det når kommunens högsta beslutande organ. Majoritetens förslag till driftbudget och investeringsbudget, med några justeringar, klubbades efter drygt fyra timmars fullmäktigesammanträde..

DalaDemokraten - 23 nov 15 kl. 18:38

Kommunfullmäktige i Ludvika klubbade nästa års budget

Som vanligt är det mesta förutbestämt när det når kommunens högsta beslutande organ. Majoritetens förslag till driftbudget och investeringsbudget, med några justeringar, klubbades efter drygt fyra timmars fullmäktigesammanträde..

UT - 12 sep 13 kl. 07:23

Fyra budgetförslag möjligt i fullmäktige

Tre budgetförslag, kanske fyra. Så ser det ut inför fullmäktiges budgetmangling. Förra veckan presenterade den styrande borgerliga minoriteten sitt förslag till budget för nästa år.

Barometern - 18 jun 13 kl. 07:27

Sena S-förslag läxades upp

Ingen vet ännu vilka som drabbas när kommunen måste spara ytterligare fyra miljoner nästa år. På måndagen slog fullmäktige fast de ekonomiska ramarna som talar om för nämnderna hur mycket pengar de har att röra sig med nästa år.
I huvudsak var politikerna överens men när Social­demokraterna presenterade en rad förslag på satsningar för tio miljoner ilsknade Ann Petersson (C) till.

Nerikes Allehanda - 20 nov 13 kl. 18:29

Kritik mot svagt överskott i budget

För litet beräknat överskott och för otydlig presentation av satsningarna. Det var de huvudsakliga invändningarna mot majoritetens förslag till budget som kommunstyrelsen klubbade vidare till fullmäktige att besluta omi december..

YA - 12 dec 13 kl. 10:11

Snäv budget för kulturen

Nästa år ska kulturnämnden spara 100 000 kronor. Kulturpolitikerna drar ner på verksamhetsbidragen med 40 000 kronor och med 60 000 kronor på bidraget till Klostret.
Det ursprungliga sparbetinget var på en halv miljon kronor men det har mildrats vilket Cecilia Fahlborg (M), nämndens ordförande, naturligtvis är glad för.

BT - 24 nov 14 kl. 22:24

Budget med bred politisk enighet

Fyra politiska budgetförslag. Majoritet för ett. Socialdemokraternas budget gick igenom med stöd av Trepartialliansen och Vänsterpartiet.

YLE - 18 dec 14 kl. 06:57

Ingåbudget leder till färre vikarier

Ingås kommunfullmäktige klubbade sin budget för nästa år efter en fyra timmar lång diskussion igår (17.12). Det krävdes också några omröstningar, men i stort sett godkändes beredningens budgetförslag.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bred nedgång på börsen

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Drunknad tvååring väcker migrationsdebatt

En bild på en man och hans dotter som drunknat när de försökt ta sig in i USA har väckt debatt och reaktioner. Dödsfallen är långt ifrån de första i gränsområdet och Mexikos president skyller situationen på USA:s migrationspolitik..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nattid: Hatet gör mig bara större

Hon har tre miljoner följare. Men länge hade hon knappt en enda vän. Influeraren Nathalie Danielsson har gått från mobbad ung tjej till en gigant på sociala medier på bara tre år.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

HBO–serie hyllar Småland

”Gösta” är den första svenska HBO–serien (premiär 5 juli). Den är regisserad av Lukas Moodysson, som slog igenom med dunder och brak med ”Fucking Åmål”..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"When they see us" mest sedda serien

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Åtta gripna för "komplott" i Egypten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Så avgörs kvartsfinalerna – möte för möte

Sverige mot Tyskland och ett tungviktsmöte mellan värdnationen Frankrike och regerande mästaren USA. Här är en guide till kvartsfinalerna i fotbolls-VM..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Silva: "Det här blir sista säsongen"

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Oriflame köps ut från börsen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.