Sydsvenskan > Sport

Sunday, 16 June, 04:36

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregnFlera timmars åskregn ställde till det i Östergötland på eftermiddagen och kvällen. Bilar fastnade i vattenmassor och larm om översvämningar och blixtnedslag höll räddningstjänsten Östra Götaland sysselsatt. Operatör Lennart Ågren på räddningscentralen.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Östergötland, Östra Götaland, Lennart Ågren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många larmefter , östgötska, ösregn
Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

Flera timmars åskregn ställde till det i Östergötland på eftermiddagen och kvällen. Bilar fastnade i vattenmassor och larm om översvämningar och blixtnedslag höll räddningstjänsten Östra Götaland sysselsatt. Operatör Lennart Ågren på räddningscentralen.

DN - 12 jun 19 kl. 22:16

Många larm efter östgötska ösregn

Flera timmars åskregn ställde till det i Östergötland på eftermiddagen och kvällen. Bilar fastnade i vattenmassor och larm om översvämningar och blixtnedslag höll räddningstjänsten Östra Götaland sysselsatt..

Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

BT - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

Kristianstadsbladet - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

YA - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

Barometern - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

UNT - 12 jun 19 kl. 21:55

Många larm efter östgötska ösregn

Flera timmars åskregn ställde till det i Östergötland på eftermiddagen och kvällen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Colombias dubbel sänkte Argentina

Argentina gick på en mina direkt i Copa América. Laget föll med 2–0 i sin premiärmatch mot Colombia i Salvador. Med en offensiv styrd av Leo Messi, ackompanjerad av Sergio Agüero och Ángel Di María trummade Argentina på mot Colombia.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Smugglare gömde vita tigerungar i bilen

Tunisisk tull hittade fyra vita tigerungar gömda i en bil på väg att passera gränsen in i grannlandet Libyen. Föraren, en libysk medborgare, hävdar att han hade köpt tigerungarna från en privat djurpark i östra Tunisien. Djurparken i fråga tillkännagav.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

EU vill att Nigeria tar itu med valstrul

EU:s observatörer noterade systematiska problem i valet i Nigeria i februari – och uppmanar landet att genomföra snabba och stora reformer av valsystemet. "Detta måste genomföras omgående för att ge tid för debatt, lagändringar och implementering i god.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Stenjätte ska locka turister till Jylland

De styrande i Thisted på norra Jylland hoppas kunna locka besökare med en ny turistattraktion – en rejäl stenbumling. I över 80 år har Hundborgstenen varit begravd i den jylländska myllan, men nu ska den upp i ljuset. I fredags morse inledde grävmaskine.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Blixten har slagit ner i Glimmingehus

Det har börjat brinna i Glimminge hus..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Här nitar blixten Sveriges högsta bygge

Kraftig åska i södra Skåne gav TT:s fotograf Johan Nilsson tillfälle att fånga ett spektakulärt blixtnedslag i Sveriges högsta byggnadsverk (tv-master undantagna) på lördagen. Fullträffen satt i en av de fyra 203,5 meter höga pylonerna (högbropelarna) s.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Försvaret testar reaktionsförmåga

Ett hot mot Sverige kommer kanske utan förvarning. För att testa den militära förmågan har Försvarsmakten och Hemvärnet under helgen genomfört en oannonserad beredskapskontroll. Hur många soldater som utan förvarning kallades in vid lunchtid på fredagen.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Fler räddningsvärn ska utredas

Under förra sommarens omfattande skogsbränder visade sig frivilliga krafter i form av så kallade räddningsvärn vara till stor nytta för de hårt pressade kommunala räddningstjänsterna. Nu får Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) regeringens.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Cyklist till sjukhus efter smitningsolycka

På lördagen blev en cyklist påkörd av en bil i korsningen Nobelvägen och Ystadsgatan..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Prinsessan Estelle kommer till fotbolls-VM

Prins Daniel och prinsessan Estelle kommer att åka till Nice för att se Sveriges gruppspelsmatch mot Thailand på söndag, uppger Svenska fotbollförbundet för TT. Resan till fotbolls-VM är inte ett officiellt besök – prins Daniel och prinsessan Estelle ha.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.