DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 02:51

DI - 12 jun 19 kl. 21:43

Latour-försäljning en interntransaktion – familjens ägande oförändratInvestmentbolaget Latour meddelade på onsdagskvällen att Carl Douglas försäljning av 1,5 B-aktier i Latour som framgick av Finansinspektionens insynsregister tidigare under onsdagen var en interntransaktion. Familjens ägande är oförändrat. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Latour, Carl Douglas, Finansinspektionens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latour-försäljningen , interntransaktion, familjens, ägande, oförändrat
DI - 28 apr 14 kl. 16:15

Latour gör stor interntransaktion

Latour gör en interntransaktion mellan två portföljbolag där Hultafors Group har förvärvat Specma Tools från Latour Industries..

DI - 22 mar 18 kl. 10:00

Latour avyttrar Kabona till Nordomatic AB

Investment AB Latour (publ) har genom affärsområdet Latour Industries avyttrat Kabona AB till Nordomatic AB, Nordens största oberoende systemintegratör inom fastighetsautomation. Överlåtelsen är en konsekvens av att Latour under lång tid renodlat sin verksamhet till att omfatta investeringar i bolag med tydligt produktägande och möjligheter till internationalisering. 2017 delades det dåvarande Kabona AB upp i två separata bolag, där Ecopilot AB tog över produktägarskapet för produktkonceptet Ecopilot..

Affärsvärlden - 09 nov 15 kl. 13:09

Latour säljer Specma Group

Investmentbolaget Latour har i dag ingått ett avtal om försäljning av affärsområdet Specma Group till Hydra-Grene, ett helägt bolag inom det danska industriella konglomeratet Schouw & Co. Latour förväntar att reavinsten uppgår till 180 miljoner kronor..

DI - 27 jul 18 kl. 16:47

Latour bäddar för försäljning

Kontanthanteringsbolaget Loomis kallade på fredagen till extrastämma, bland annat för att ändra i bolagsordningen.  Ändringen gör det möjligt för huvudägaren Latour att sälja aktier..

DI - 11 maj 16 kl. 09:57

Storägare till Loomis kände till granskning vid försäljning

Investmentbolagen Latour och Melker Schörling AB kände till att Loomis granskades av spanska konkurrensmyndigheter när de storsålde aktier i mars. Information som nådde övriga aktieägare i maj. Det skriver SvD Näringsliv..

PrivataAffärer - 14 jun 19 kl. 11:47

Hernhag: Tre mindre bolag i bra lägen just nu

Tom-Kent: Skolavslutning i chatten! Slänger in en sista fråga före semestern. Har försökt balansera och fylla ut portföljen med små och medelstora bolag och skulle vilja ha din syn på dessa: Vitec, Bahnhof, Alimak, eWork, Beijer Alma.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 11:31

Hernhag: Sex aktier inför konjunkturnedgången

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Mathias: Vilka sex aktier tycker du man kan hålla i hand nu när konjunkturen vänder nedåt? Får gärna vara lågt värderade för tillfället.
Marcus: Axfood, Cloetta, Heba, Recipharm, Swedish Match, Tomra.

PrivataAffärer - 13 sep 18 kl. 13:18

Insiders köper efter valet

Man kan tänka sig att valet i sig varit en bromsande faktor i många fall där insiders funderat över köp eller försäljningar. Även om valresultatet i stort varit ganska klart sedan tidigare genom samstämmighet i opinionsmätningarna kan det vara en händelse som man vill avvakta med innan man gör någon större privatekonomisk affär. Och aktiviteten den här veckan har varit stor och enligt Privata Affärers beräkningar har det framför allt varit köp bland insiders.

DI - 20 aug 13 kl. 05:24

Agenda för tisdag 20 augusti

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN- Avega Group (kl 8.30), BTS (kl 8.00), Havsfrun (ändrat datum från 21/8) (kl 16.

DI - 06 nov 14 kl. 05:30

Det händer torsdagen 6 november

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Astra Zeneca (kl 8.00), BTS (kl 8.00), Fingerprint Cards (kl 8.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Kvarteren som kryllar av Sveriges finanselit

I Stockholm flockas den svenska finanseliten och många av dem väljer att bo på Östermalm. Det som lockar är närheten till både näringslivet och naturen.  ”Det är helheten, och lite status, det är lite utav ett prestigeområde”, säger mäklaren Suzanne Ahlzén-Markai till Expressen..

DI - 3 timmar sedan

Danska Ambu nedjusterar sina prognoser

Det danska medicinteknikbolaget Ambu nedjusterar sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020..

DI - 3 timmar sedan

Två personer har skjutits vid basketfirande i Toronto

Två personer har blivit skjutna i samband med att hundratusentals människor samlats i centrala Toronto för att fira att basketlaget Toronto Raptors blivit NBA-mästare. Skotten orsakade panik i den stora folkmassan..

DI - 4 timmar sedan

Risken ökar att Trump sänker Hongkong som finanscentrum för gott

Investerare i Hongkong drog en lättnadens suck på måndagen efter att hot om kapitalflykt minskat. Men bedömare varnar nu för att ett ännu värre hot står vid dörren..

DI - 4 timmar sedan

Viral frisbee såldes för 18.500 kronor

Ett stycke svensk internethistoria har fått en ny ägare. Den för många klassiska frisbeen som ledde till den klassiska kommentaren ”Vem var det som kastade?” har sålts på auktionssajten Tradera..

DI - 4 timmar sedan

Facebook lyfte USA-börsen

USA-börserna stängde måndagen svagt upp. Det breda indexet S&P 500 var upp 0,1 procent. Bland vinnarna märks Facebook som klättrade drygt 4 procent efter sina kryptovalutaplaner..

DI - 5 timmar sedan

Håll koll – på tisdagen kan det bli fyndläge i Volvo-aktien

Volvos akties har stora chanser att lyfta på kapitalmarknadsdagen på tisdagen om vd Martin Lundstedt lyckas övertyga investerarkollektivet på en viktig punkt..

DI - 5 timmar sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 6 timmar sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 6 timmar sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.