SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 24 June, 19:31

SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 21:05

Enestubbe: Självklart att Emil kommer tillbakaDet finns spelare. Sedan finns det s-p-e-l-a-r-e. Sådana som sportchefer och supportrar förälskar sig i för evigt och som med logikens hjälp bara måste komma tillbaka förr eller senare. Emil Pettersson är en sådan spelare..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Emil, Pettersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enestubbe, Självklartatt , Emilkommer tillbaka
SmålandsPosten - 03 feb 19 kl. 16:15

Enestubbe: Glöm Emil, dröm om spets och tänk på Shinnimin

Med ett framplockat Björn Borg-psyke såg Växjö Lakers till att Sam Hallams näst fulaste svit som tränare i Växjö stannade vid sex förlustmatcher. Nu väntar ett uppehåll som kommer att bli nästan lika intressant och spännande som ett slutspel..

SmålandsPosten - 09 dec 17 kl. 08:06

Enestubbe: Vad hade hänt om Emil Pettersson och Skellefteå gillat varandra?

Men jag vågar med säkerhet påstå detta: Utan Emil Pettersson hade Växjö Lakers, som var i halvkris när han anlände, inte vunnit sin första serieseger i SHL. Jag skulle också på goda grunder kunna påstå att Växjö Lakers sannolikt inte toppat SHL-tabellen i dag om det inte vore för övergången den 7 december 2016..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Bill Murray får hederspris i Rom

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Nytt kultursamarbete: ”Vi utnyttjar varandra”

Två barnteatrar och en konsertkväll med Louise Hoffsten. Det är frukten av ett nytt kultursamarbete mellan Tyrolens vänner och Kulturens hus i Alvesta. – För medborgarna i kommunen är det bättre att samarbeta än att konkurrera, säger Jacob Hector på Tyrolens Vänner..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Foppa": Tråkigt att falla på målsnöret

De tre OS-guldmedaljörerna Peter Forsberg, Anja Pärson och Anna Hasselborg var alla besvikna efter att Sverige ännu en gång misslyckats med att få arrangera ett vinter-OS..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hörsägen bakom uttalande om maten

– Bara hörsägen. Uttalandet om dålig mat på kommunens äldreboenden byggde inte på någon utredning. Men nu ska hon jobba bredvid i kommunens kök för att ta reda på mer..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Två entreprenörer visar intresse för ny arena i Mårdslycke

Två byggentreprenörer har visat intresse för att bygga och äga en arena i Tingsryd. NCC och Carlqvist fastigheter är framförallt intresserade av att bygga nytt i Mårdslycke, men vill att kommunen preciserar detaljerna innan de bestämmer sig..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Avicii-regissören: "Ville göra något för Tim"

Levan Tsikurishvili är regissören bakom den uppmärksammade dokumentären "Avicii: True stories". Nu är han tillbaka med en ny video med bilder av vännen Tim Bergling till låten "Heaven"..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Så kommer OS i Italien se ut

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bullens varmkorv återkallas

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Pärson: "Nu känns det tungt"

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uruguay: Italiensk maffiaboss på rymmen

Den italienske maffialedaren Rocco Morabito, som greps i Uruguay 2017, har rymt från ett fängelse i huvudstaden Montevideo, meddelar Uruguays inrikesdepartement..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.