BT > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:15

BT - 12 jun 19 kl. 20:50

JUST NU: SVT lägger ner klassiska programmetSVT presenterar sina framtidsplaner efter att regeringen i måndags lade fram nya riktlinjer för public service-bolagen. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
JUST NU, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , SVTlägger , ner, klassiska, programmet
SVT - 26 mar 11 kl. 12:33

SVT Sports Jan Svanlund död

En av SVT-sportens klassiska profiler, Jan Svanlund, har gått bort efter en kort tids sjukdom, 69 år..

DN - 31 dec 11 kl. 07:54

Johan Croneman: Otroligt att just SVT har blivit bäst på ryktesspridning

SVT läckte i flera veckor till andra medier. Peter Forsberg hade sagt si och han hade sagt så. Peter Forsberg hade till och med organiserat en läggmatch..

SVT - 09 apr 18 kl. 16:06

Meteorologen om klassiska aprilvädret: ”Det mest optimala vi kan ha just nu”

På många håll i landet har det klassiska aprilvädret tagit fart. Något vi ska vara glada över enligt SVT:s meteorolog Nitzan Cohen. – Det här är det mest optimala vädret vi kan ha just nu..

SVT - 25 jan 17 kl. 20:45

Japanskt tv-team besökte SVT – för att träffa Väder-Nils

När SVT Nyheters meteorolog Nils Holmqvist presenterade vädret iförd sin klassiska katt- och blixt-tröja väckte det stor uppmärksamhet – till och med i en japansk morgonshow. Nu fortsätter succén. Japanska tv-kanalen TV Tokyo besökte SVT, just för att träffa Väder-Nils..

Sydsvenskan - 30 nov 15 kl. 06:56

SVT gör nytt filmprogram

I mitten av januari börjar SVT:s nya filmprogram "Babel bio" att sändas, skriver Dagens Nyheter. Sex 45-minutersavsnitt som bara handlar om film görs nu. Programmet lånar sin form från systerprogrammet "Babel" med intervjuer med internationella och lokala gäster, och ska ledas av Fredrik Sahlin och Parisa Amiri.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 06:56

SVT gör nytt filmprogram

I mitten av januari börjar SVT:s nya filmprogram "Babel bio" att sändas, skriver Dagens Nyheter. Sex 45-minutersavsnitt som bara handlar om film görs nu. Programmet lånar sin form från systerprogrammet "Babel" med intervjuer med internationella och lokala gäster, och ska ledas av Fredrik Sahlin och Parisa Amiri.

SVT Debatt - 17 jun 13 kl. 14:43

Självklart av Kungen att reagera på SVT:s felaktigheter

KUNGLIG VREDE Carl XVI Gustaf har följt de avtal som gäller vid renoveringen av Stenhammars slott, och enligt uppgift lagt ut 30 miljoner av privata medel. Att i det läget anklaga Kungen för att ha snuvat skattebetalarna på pengar är så befängt att vem som helst i hans ställe skulle ha sagt ”fy fan”. SVT:s reportage om Kungens renovering är i långa stycken felaktigt och missvisande, skriver Sigfrid Leijonhufvud.

SVT - 17 nov 17 kl. 18:19

Lilla Sportspegeln om nedläggninsgryktena: Vi lägger inte ner

Ett av SVT:s mest klassiska och omtyckta program kommer att genomgå en stor förändring när man går från ett program i veckan till en digital satsning med tydligare nyhetsfokus..

SVT - 27 dec 18 kl. 15:44

Klassiska äggbilderna – nu hotar värmen Australian Open igen

Den extrema hettan i Australien har skapat rubriker förr. Med två veckor kvar tills Australian Open och två dagar till Hopman Cup får landet åter igen kämpa med värmen. – Australien upplever extrem värmebölja just nu, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - 09 maj 18 kl. 16:25

SVT:s korrespondent: ”Den klassiska Trumptaktiken”

Enligt SVT:s korrespondent är frisläppandet av de tre fångarna en fjäder i hatten för Trump och ett exempel på vad som hon kallar för den ”klassiska Trumptaktiken” – att gå ut hårt men sedan säga sig vara redo att förhandla..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Ny bok av Stan Lee ges ut

BT - 15 minuter sedan

Hon kom ut som transsexuell på jobbet: ”Det blev mest kramar”

Elektrikern Madeleine Eklund anställdes som Nicklas på Elcenter AB i Borås. Att komma ut som transsexuell på jobbet gick för henne oväntat smidigt tack vare stöttande chefer och förstående kollegor. Med Borås Pride igång vill hon dela med sig av sina erfarenheter till andra i samma situation..

BT - 15 minuter sedan

Polisen på tå inför Pride: ”Inga reella hot men...”

Polisen förstärker sin närvaro på den fjärde upplagan av Borås Pride. – Det finns inga uttalade hot, men vi förväntar oss att NMR eller någon annan organisation ska komma och störa, säger insatsledaren Lars Hullegård..

BT - 4 timmar sedan

Må regnbågsflaggan vaja högt i dag

Pridefestivalen är inte bara ett glädjetåg som hyllar kärleken. Det är också ett tillfälle att låta sig påminnas om att HBTQ-personers rättigheter aldrig får tas för givna..

BT - 4 timmar sedan

Varför stöttar ni inte kvinnorna i partiet?

Svar till Rose-Marie Liljenby Andersson (S), Anki Amneskog (S), Gun-Britt Persson (S), Jessica Eriksson (S), Helene Sandberg (S), Agneta Ahlgrand (S) och Sofia Bohlin (S), BT 19/6..

BT - 4 timmar sedan

Ny kärnkraft skulle få elpriset att skjuta i höjden

Svar till Mattias Bäckström Johansson (SD), BT 22/6..

BT - 4 timmar sedan

Arabisk musik hör inte hemma på midsommar

Aldrig någonsin tidigare har jag känt mig så berövad på min svenska kultur och tradition som den här midsommaraftonen, skriver Jenny Heiman..

BT - 4 timmar sedan

Låt alla få älska vem de vill

Präster vill inte viga homosexuella. Hbtq-personer måste vara på sin vakt för att inte bli trakasserade. Pride fyller en viktig funktion, menar Anne-Marie Ekström..

BT - 4 timmar sedan

Jag känner inte igen bilden av S

Jag har aldrig sett några kränkningar eller grabbigt beteende på de möten jag varit med på, skriver Trött och ledsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.