DN > Inrikes

Wednesday, 26 June, 10:02

DN - 12 jun 19 kl. 20:48

SJ dubbelbokade tåg - resenärer fick sitta på golvetEtt tåg mellan Stockholm och Malmö dubbelbokades under onsdagen. Orsaken till felet är ännu oklart, men resulterade i att flera passagerare fick stå upp eller sitta på golvet. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ dubbelbokade, tåg, resenärerfick sitta på , golvet

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Pappa och tonårssöner döms för knarkhandel

En man i 45-årsåldern och hans två tonårssöner döms för narkotikaförsäljning i Göteborgs innerstad, skriver Göteborgs-Posten..

DN - 2 timmar sedan

Lotta O: Hur får man folk att lugna ned sig?

Kåseri. Inget gör folk så enögda som när de försvarar yttrandefrihet, tolerans och demokrati, oavsett politisk inriktning..

DN - 2 timmar sedan

Företagens hållbarhetsarbete imponerar inte på de anställda

Arbetsgivarnas hållbarhetsarbete är tomma ord som saknar handling. Det uppger en tredjedel av de anställda i en ny rapport som släpps i dag. Men trots negativa siffror är möjligheterna många, enligt rapporten..

DN - 13 timmar sedan

Skjutning mot svenskskyltad bil i Danmark – en död

Två personer som satt i en bil i Herlev utanför Köpenhamn, sköts under tisdagskvällen. En person omkom, och den andra är allvarligt skadad. De båda personerna satt i en svenskskyltad bil, enligt dansk polis.

DN - 14 timmar sedan

Avslöjades av kartbild – blottare dömd igen

En man i 70-årsåldern avslöjades förra året av Google maps, som tog bilder på mannens adress, när han blottade sig för barn på sin balkong. Han fick dagsböter och villkorlig dom men nu har han åkt dit igen för samma brott och döms till två månaders fängelse, skriver SVT Västerbotten..

DN - 16 timmar sedan

Teliakunder kan bli av med tv-kanaler

Om mindre än en vecka riskerar Teliakunder att bli av med sju tv-kanaler. Förhandlingar pågår ännu med leverantören Nent. Bägge parter uttrycker dock förhoppningar om en lösning..

DN - 16 timmar sedan

SMHI utfärdar varningar för skyfall

När kalluft möter varmluft så resulterar det i skyfall. Det är precis det som kommer att ske under onsdagen. Nu varnar SMHI för att stora regnmängder kan komma över flera län i mellersta Sverige.

DN - 17 timmar sedan

Tullverket slutar leta barnporr – kontrollerna saknade stöd i lagen

Tullen kommer inte längre att kontrollera mobiltelefoner och datorer på jakt efter barnpornografi. Anledningen är ett nytt beslut från Justitieombudsmannen som slår fast att kontrollerna inte har något lagligt stöd.  – I praktiken kommer det finnas små möjligheter att beivra och lagföra brott, säger Tullverkets Michaela Linderoth..

DN - 17 timmar sedan

SF Studios skriver avtal med Warner Bros

Det amerikanska filmbolaget Warner Bros har skrivit ett distributionsavtal med SF Studios i Sverige. Avtalet, som omfattar försäljning, marknadsföring och filmdistribution, börjar gälla den 1 juli, enligt Deadline..

DN - 17 timmar sedan

Miljöaktivister ställs inför rätta i Istanbul

Rättsprocessen mot turkiska miljöaktivister som demonstrerade för att rädda Geziparken 2013 har nu inletts i Silivrifängelset utanför Istanbul. President Erdogan hävdar att aktivisterna finansierades av den ”kände ungerske juden George Soros”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.